در یک ماهی که گذشت، روند قیمتی نقره در بازارهای جهانی با نوساناتی همراه بود، ولی به طور کلی با روندی صعودی همراه بود. در هفته گذشته روند قیمتی نقره از میانگین 3700/41 دلار در تاریخ 11 آوریل، به میانگین قیمت 6100/42 دلار در تاریخ 15 آوریل 2011 رسید.

در هفته معاملاتی قبل نقره نیز همانند طلا رکورد قیمتی جدیدی را به ثبت رساند و در مقطعی از زمان در روز ۱۵ آوریل با قیمت ۱۷/۴۲ دلار به ازای هر اونس نیز در بازارهای جهانی معامله شد. خاصیت تورم زدایی و ریسک گریزی نقره، کاربرد فراوان آن در صنایع مختلف و نیز ارزا‌ن‌تر بودن قیمت این فلز ارزشمند از عمده‌ترین دلایل رشد قیمتی نقره در ماه گذشته در بازارهای جهانی بوده است.
تحلیل تکنیکال نقره
با توجه به گواه‌های ملاحظه شده در تحلیل تکنیکال، به نظر می‌رسد که روند بلند مدت نقره همچنان صعودی باشد. برای هفته آینده نیز این پیش بینی وجود دارد که با احتمال زیادی نقره روندی صعودی داشته باشد. در این صورت اگر نقره بخواهد روندی صعودی داشته باشد، با شکاندن نزدیک‌ترین خط مقاومتی که ۲۰۰/۴۱ دلار است احتمال دارد‌ تا سطح قیمتی ۰۰۰۰/۴۲ دلار به ازای هر اونس نیز صعود یابد و در غیر این ‌صورت، چنانچه نقره بخواهد روندی کاهشی داشته باشد، با عبور از ساپورت قیمتی مهم خود یعنی ۳۹.۰۰۰۰ دلار، احتمال اینکه تا حمایت قیمتی ۳۸.۰۰۰۰ دلار نیز افت پیدا کند وجود خواهد داشت.
در همین حال باتوجه به اتفاقات اخیر و چنانچه اتفاق غیر‌منتظره‌ای رخ ندهد، به نظر می‌رسد نقره در این هفته با روندی صعودی همراه باشد، هرچند که ممکن است در این بین با نوساناتی نیز همراه شود. این در حالی است که گواه‌های موجود در تحلیل تکنیکال نیز از این مساله حمایت می‌کند.