مرکز خدمات فولاد ایران- تجارت فولاد در سه کشور بزرگ تولیدکننده فولاد در شمال آسیا - چین، کره و ژاپن - در چند سال آینده دچار تحول خواهد شد. با افزایش ظرفیت تولید فولاد توسط هیوندای استیل، پوسکو و دیگر تولیدکنندگان کره‌ای، ژاپن و چین که جمعا ۸۷‌درصد از واردات فولاد کره را به خود اختصاص می‌دهند، باید به دنبال بازارهای دیگری برای فروش محصولات خود باشند.

توسعه هیوندای استیل، خودکفایی کره را در تولید فولاد از ۷۸‌درصد در سال ۲۰۰۶ به ۹۰‌درصد در سال ۲۰۱۱ خواهد رساند. در این صورت تسلط پوسکو بر بازار فولاد کره کم شده و رقابت بیشتری در بازار ایجاد خواهد شد.

این برنامه‌های توسعه، مشکلاتی را برای تولیدکنندگان چینی و ژاپنی ایجاد خواهد کرد، زیرا در حال حاضر کره مقصد بخش عظیمی از صادرات فولاد این کشورها به حساب می‌آید.

طبق آمار انجمن آهن و فولاد کره، چین و ژاپن در سال ۱۹۹۷ حدود ۷۲/۵‌میلیون تن فولاد به کره صادر کردند که این مقدار ۶۰‌درصد از مجموع واردات فولاد کره را در آن سال تشکیل می‌داد. این در حالی است که این دو کشور حدود ۶۸/۵‌میلیون تن فولاد از کره خریداری کردند که ۵۰‌درصد از صادرات کره را شکل می‌داد.

در سال ۲۰۰۷، چین و ژاپن ۷/۶‌میلیون تن فولاد از کره خریداری کردند که این مقدار ۳۵‌درصد از صادرات فولاد کره را شکل می‌داد. در حالی که کره مقدار زیادی حدود ۲۷/۲‌میلیون تن معادل ۸۶‌درصد از واردات فولاد کشور را از چین و ژاپن خریداری کرد.

با افزایش خودکفایی کره در تولید فولاد، ژاپن و چین باید استراتژی صادرات خود را تغییر دهند. از سال ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۱، کره حدود ۲/۱۸‌میلیون تن در سال به ظرفیت تولید خود خواهد افزود.

مهم‌ترین برنامه توسعه، احداث کارخانه‌ای با ظرفیت تولید ۸‌میلیون تن در سال توسط شرکت هیوندای استیل است.