شاهدایی بر توسعه صنایع پاییندستی در آذربایجان تاکید کرد
معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی گفت: صنعتگران پتروشیمی در آذربایجان باید پلی اتیلن را برای تولید محصولات پلیمری مصرف کنند تا علاوه بر ایجاد ارزش افزوده، اشتغالزایی با توسعه صنایع پاییندست پتروشیمی افزایش یابد. به گزارش نیپنا، مرضیه شاهدایی مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در مراسم کلنگزنی پروژه خط لوله اتیلن غرب از میاندوآب تا تبریز گفت: خط اتیلن غرب در مجموع ۲۰۰۰ کیلومتر است که ۱۷۰۰ کیلومتر آن از فاصله میاندوآب تا عسلویه اجرا شده است و خوراک اتیلن را از مسیر عسلویه به چند مجتمع پتروشیمی که در مسیر قرار دارند منتقل میکند تا واحدهای پلی اتیلنی بتوانند در استانهای مختلف کارشان را انجام دهند و به تولید برسند.
معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی گفت: صنعتگران پتروشیمی در آذربایجان باید پلی اتیلن را برای تولید محصولات پلیمری مصرف کنند تا علاوه بر ایجاد ارزش افزوده، اشتغالزایی با توسعه صنایع پاییندست پتروشیمی افزایش یابد.به گزارش نیپنا، مرضیه شاهدایی مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در مراسم کلنگزنی پروژه خط لوله اتیلن غرب از میاندوآب تا تبریز گفت: خط اتیلن غرب در مجموع ۲۰۰۰ کیلومتر است که ۱۷۰۰ کیلومتر آن از فاصله میاندوآب تا عسلویه اجرا شده است و خوراک اتیلن را از مسیر عسلویه به چند مجتمع پتروشیمی که در مسیر قرار دارند منتقل میکند تا واحدهای پلی اتیلنی بتوانند در استانهای مختلف کارشان را انجام دهند و به تولید برسند.
وی افزود: پتروشیمی تبریز، از جمله واحدهای پتروشیمی کشور در منطقه آذربایجان شرقی سالیان سال است که محصولات متنوعی را تولید میکند و نقش مهمی در تولید و صادرات محصولات صنعت پتروشیمی دارد. مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی تصریح کرد: امروزه با توجه به زیرساختی که در این مجتمع وجود دارد و با توجه به پتانسیل، سرمایه نیروی انسانی و امکاناتی که در این مجتمع موجود است، با برنامهریزیهایی که توسط سهامدار این طرح و شرکت ملی صنایع پتروشیمی انجام شد، قرار را بر این گذاشتیم که برای عملیاتی شدن فاز ۲ این مجتمع و توسعه واحدها، تمهیداتی دیده شود. در این راستا مجوز خوراک ۲۰۰ هزار تن اتیلن از خط غرب و همچنین ۵۰۰ هزار تن نفتا از جنوب کشور یا هر منطقه تولیدی که بتوانیم اختصاص دهیم داده میشود تا بتوان ظرفیت تولید را ۲ برابر کنیم. شاهدایی با اشاره به خریداری شدن لولهها، تخصیص اراضی و فعال شدن پیمانکار، گفت: پیشبینی میشود خط لوله اتیلن غرب از میاندوآب تا تبریز ظرف مدت ۲ سال اجرا شود. لازم است واحدهایی که میخواهند از این خط خوراک دریافت کنند، تا آن زمان آماده بهرهبرداری شوند. وی با اشاره به اینکه پتروشیمی تبریز مجموعهای از محصولات را تولید میکند که به راحتی در صنایع پاییندست قابل استفاده هستند، گفت: این درحالی است که ترکیه گاز و نفت ندارد و از ما محصول خریداری کرده و در بخش صنایع پاییندست آن را تبدیل به محصول نهایی کرده و دوباره به ما میفروشد.
ارسال نظر