اولین خط تولید کامپوزیت آلومینیوم در کشور راه‌اندازی شد
اولین خط تولید کامپوزیت آلومینیوم کارخانجات صنعتی نماسازان امروز با ظرفیت اسمی تولید سالانه 600هزار مترمربع سه‌شنبه هفته گذشته با حضور عزت‌ا... اکبری رییس سازمان صنایع استان تهران طی مراسمی و به طور رسمی افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار دنیای اقتصاد، اکبری رییس سازمان صنایع و معادن استان تهران در افتتاح این خط ضمن تشکر و قدردانی از شرکت نماسازان امروز به‌عنوان یک واحد تولیدی در کشور، معتقد است: امروزه جبهه اصلی کشور تولید است و تولیدکننده به منزله یک جهادگر تلقی می‌شود و تولیدکننده مجاهد حقیقی در راه خدا است.
وی می‌افزاید: ایران دارای استعدادی بالقوه برای پایلوت شدن در کل منطقه خاورمیانه و حتی بخشی از جهان است، به گونه‌ای که کشور ما از نظر منابع انسانی، تحرک و پویایی، تفکر و دانش و مهارت لازم و استعداد در سطحی بالایی قرار دارد که باید تلاش کرد تا همه در جهت تقویت جبهه تولید گام‌های اساسی بردارند.
اکبری خاطرنشان می‌کند: تمام تلاش سازمان صنایع استان تهران بر این اصل استوار است که در خدمت تولید باشد.
وی تصریح می‌کند: صنعت کامپوزیت صنعتی نوپاست و برای قد برافراشتن این صنعت نو باید بخش تولید را تقویت کرد تا بتوانیم در دنیا خود را بشناسانیم.
همچنین در این مراسم مدیرعامل شرکت نماسازان امروز، در جمع حاضرین می‌گوید: ظرفیت اسمی تولید کارخانجات صنعتی این شرکت سالانه ۶۰۰هزار مترمربع است.
دکتر محمد موسی‌وند می‌افزاید: فعالیت عمده تولیدی شرکت نماسازان امروز، تولید ساندویچ پانل و ورق کامپوزیت آلومینیومی و ورق‌های طرح‌دار گالوانیزه پوشش سقف و دیوار است.
به گفته وی، ورق‌های کامپوزیت آلومینیومی تولید این شرکت از لحاظ کیفی مطابق با استاندارد جهانی ASTM تحت لیسانس SATUK انگلستان تولید می‌شود و از جدیدترین تکنولوژی روز دنیا بهره می‌گیرد و این خط تولید قابلیت تولید ورق به عرض ۱۶۰ سانتیمتر و طول حداکثر ۶ متر را دارا بوده و تمامی مواد اولیه مصرفی از بهترین و معتبرترین شرکت‌ها تامین می‌شود.
مدیرعامل شرکت نماسازان امروز تصریح می‌کند: رنگ PVDF ورق‌های آلومینیوم با رزین 70درصد، Kynar 500 تولید کارخانه PPG آمریکا و مواد پلی‌اتیلن مصرفی از نوع مواد درجه یک LDPE و HDPE پتروشیمی امیرکبیر و بندر امام است.
وی اظهار می‌دارد: چسب مصرفی بین آلومینیوم و پلی‌اتیلن محصول کارخانه Dupont بوده و بر تمامی مراحل تولید کنترل کیفی دقیق صورت می‌گیرد.
به گفته موسی‌وند، ساندویچ بانل‌های تولید این شرکت با عایق پلی‌پورتان در ضخامت‌های 2 تا 10 سانتیمتر تولید می‌شود که ضخامت 2 سانتیمتر با ورق‌های رنگی طرح‌دار مثل چوب، سنگ، گرانیت و ... تولید منحصر‌ به‌فرد این شرکت در منطقه خاورمیانه است.
موسی‌وند خاطرنشان می‌کند: ساندویچ پانل‌های دکوراتیو به دلیل سبکی وزن و استفاده از عایق پلی یورتان و قیمت بسیار مناسب و موجود بودن در رنگ‌های متعارف ورق‌های کمپوزیت آلومینیومی تلفیق بسیار مناسبی از معماری، هنر و اقتصاد را در صنعت ساختمان به‌وجود می‌آورد و بهترین ترکیب برای ورق‌های کمپوزیت در نمای داخلی و خارجی ساختمان است.
وی می‌گوید: پانل‌های سقفی و دیواری صنعتی در ضخامت‌های 4 تا 10 سانتیمتر با ورق‌های رنگی فولاد مبارکه با کاربری در پوشش ساختمان‌های پیش‌ساخته، کانکس، ساختمان‌های صنعتی و سردخانه‌های ثابت و متحرک تولید می‌شود.
به گفته وی، ورق‌های سقفی نیز در طرح‌های سفال و ذوزنقه با ورق‌های گالوانیزه رنگی فولادمبارکه با دستگاه‌های رول فرمنیگ به عرض ۱۲۲ سانتیمتر تولید شده و عرض ورق تولیدی به ۱۱۰ سانتیمتر می‌رسد.
مدیرعامل شرکت نماسازان امروز ساخت 3600 واحد مسکونی روستایی در جهت طرح بهسازی خانه‌های روستایی، ساخت 2هزار واحد سردخانه ثابت را از طرح‌های توسعه این شرکت در سال 86 برشمرد.
وی می‌افزاید: طرح بهسازی خانه‌های مسکونی روستایی در جهت سبک و عایق‌سازی ساختمان و مقاوم‌سازی با همکاری وزارت مسکن و شهرسازی، کمیته امداد و مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن صورت خواهد گرفت.
موسی‌وند تاکید می‌کند: شرکت نماسازان امروز به‌عنوان شرکت پایلوت مرکز تحقیقات مسکن در جهت مصالح ضد آتش شناخته شده است.
وی، ساخت یک هزار و ۲۰۰مترمربع سالن جدید تولید، راه‌اندازی خط تولید کانتیونس ساندویچ پانل صنعتی و خطوط تولید ساخت کانکس یخچال و سردخانه‌های متحرک را نیز ازجمله اقدامات تولیدی طرح‌های توسعه شرکت نماسازان امروز برشمرد.
مدیرعامل شرکت نماسازان امروز، ساخت قالب تولید ساندویچ پانل صنعتی به دست کارشناسان و متخصصان ایرانی این شرکت را ازجمله افتخارات این مجموعه تولیدی دانست.
وی در‌خصوص برنامه فروش این شرکت می‌گوید: محصولات تولیدی شرکت نماسازان امروز عمدتا برای پاسخگویی به نیاز داخل طراحی شده است.
موسی‌وند درباره برنامه‌های صادرات شرکت نماسازان امروز می‌افزاید: صادرات حدود 5 تا 10درصد محصولات تولیدی نیز ازجمله برنامه‌های این شرکت است و هم اکنون نیز اقدامات مربوط به واردات و صادرات ما از طریق شرکت SAT در دبی صورت می‌پذیرد.
وی قیمت عرضه محصول نهایی کامپوزیت آلومینیوم ساتل را ۲۷هزار و ۵۰۰ تومان برای هر مترمربع اعلام و تصریح می‌کند: این در حالی است که قیمت عرضه محصولات مشابه خارجی که شامل چینی و غیر‌چینی می‌باشد، از ۲۶هزار تومان تا ۴۲هزار تومان در هر مترمربع متغیر است.
مدیرعامل شرکت نماسازان امروز تاکید می‌کند: که شرکت نماسازان به علت اینکه از پلی‌اتیلن داخلی استفاده می‌کند با حداقل سود نسبت به عرضه محصول تولیدی خود اقدام می‌کند.
به گفته وی، این شرکت برای رقابت با محصولات مشابه خارجی کامپوزیت آلومینیوم تولیدی خود را با قیمت کف بازار عرضه می‌کند.
مدیرعامل شرکت نماسازان امروز در خصوص تعرفه واردات و عوارض گمرکی خاطرنشان می‌کند: تعرفه واردات مواداولیه هم‌اکنون 25 تا 40درصد است اما این در حالی است که محصول نهایی با تعرفه 25درصد وارد کشور می‌شود که در جهت حمایت از تولید داخل باید تعرفه واردات محصول نهایی افزایش یا تعرفه واردات مواد اولیه کاهش یابد.
وی می‌افزاید: در حال حاضر تعرفه واردات محصول نهایی که از کشورهای آسیای شرقی صورت می‌گیرد ۲۵درصد است و به دلیل اینکه مواد اولیه برای تولید محصول ساتل وارداتی است با تعرفه گمرکی بین ۲۵ تا ۴۰درصد وارد می‌شود عملا ساتل را غیرقابل رقابت با محصولات مشابه خارجی به ویژه کشورهای آسیای شرقی می‌کند.
موسی‌وند درخصوص تامین مواداولیه مورد نیاز این شرکت تصریح می‌کند: هم‌اکنون پلی‌اتیلن مورد نیاز برای تولید داخلی است و از شرکت پتروشیمی، امیرکبیر و بندر امام تامین می‌شود.
به گفته وی، هم‌اکنون ورق‌های آلومینیومی مورد نیاز این واحد تولیدی از کشور کره‌جنوبی تحت لیسانس PPG آمریکا وارد می‌شود.
مدیرعامل شرکت نماسازان امروز، میزان مصرف کامپوزیت آلومینیومی را سالانه 200هزار مترمربع در کشور اعلام و خاطرنشان می‌کند: با توجه به تولید سالانه حدود 400هزار مترمربع کامپوزیت آلومینیومی توسط کارخانه‌های صنعتی نماسازان امروز، می‌توان پاسخگوی نیاز کشور بود اما این امر نیازمند فرهنگسازی گسترده در سطح جامعه است.
وی تولید چند محصول را از مزیت‌های شرکت نماسازان امروز می‌خواند و معتقد است: برای اینکه این شرکت یک سبد کالایی در جهت پوشش ساختمانی مدرن ارائه می‌کند، مشتریان تمایل دارند که نیازهای خود را توسط این شرکت پاسخ دهند.
به گزارش خبرنگار دنیای اقتصاد، اکنون که در آغاز هزاره سوم، جهان به سوی پیشرفت و افزایش اطلاعات با سرعت پیش می‌رود و همه روزه شاهد پیدایش دانش‌های نوین در تمامی عرصه‌ها هستیم، آیا وقت آن نرسیده است که ما نیز به فکر تغییر روش‌ها، دور ریختن تفکرات سنتی، گرایش به دانش‌های نوین و درصدد تعقیب پیشگامان تکنولوژی باشیم و تلاش کنیم با تکیه بر امکانات و استعدادهای فوق‌العاده ای که از سوی خالق یکتا در دسترس ما قرار گرفته است، از آنان پیشی بگیریم؟
به نظر می‌رسد یکی از اولویت‌های پیشرفت، تغییر روش‌ها در یکی از زیربنایی‌ترین صنایع کشور یعنی صنعت ساختمان خواهد بود این امر ممکن نخواهد بود مگر با تکیه بر دانش‌های نوین ساخت‌وساز که سالیان درازی است در بسیاری از کشورها مورد استفاده قرار می‌گیرد و به دلیل تامل‌ها و فرصت‌های از دست رفته، مسافران تاخیری پیوستن به کلاس جهانی خواهیم بود، اگرچه استعداد ایرانی توان رقابت را همواره دارا می‌باشد.
پیوستن به کلاس جهانی، رفع محدودیت‌های موجود در صنعت ساختمان از قبیل عدم دسترسی به مشخصه‌های کیفیت، ایمنی، صرفه‌جویی در مصرف انرژی، سرعت در اجرا مناسب بودن قیمت تمام شده، ضرورت استفاده از مصالح پیشرفته و با کیفیت، جلوگیری از استفاده نابه‌جا از مصالح معدنی مانند سنگ‌ها که با قیمت ناچیز و بدون توجه به نرخ‌های جهانی، در داخل کشور مورد استفاده قرار گرفته و یا تقریبا رایگان صادر می‌شوند را می‌توان از اهداف استفاده از دانش‌های نوین برشمرد.
شرکت نماسازان امروز SATEL عضو SATGroup امارات با ۳۰ سال سابقه در زمینه تولید مصالح پیشرفته، در سال ۱۳۸۳ در زمینی به مساحت ۱۷هزار و ۵۰۰ مترمربع با ظرفیت تولید محصولات متنوع در کیلومتر ۳۷ اتوبان تهران قم واقع در شهرک صنعتی شمس‌آباد نصب و راه‌اندازی شد.
عمده تولیدات شرکت نماسازان امروز که با مارک SATEL عرضه می‌شود شامل ساندویچ پانل دکوراتیو منحصربه‌فرد در خاورمیانه با ظرفیت تولید 900هزار مترمربع در سال، ورق گالوانیزه رنگی طرح سفال با ظرفیت تولید 600هزار مترمربع، ورق گالوانیزه رنگی طرح ذوزنقه با ظرفیت تولید 2میلیون مترمربع، ساندویچ پازل صنعتی دیواری و سقفی با ظرفیت تولید 100هزار مترمربع و ورق‌های کامپوزیت آلومینیومی با ظرفیت تولید 600هزار متر در سال است.
هم‌اکنون بالغ بر ۶۰ نفر در قالب واحدهای فروش و خدمات پس از فروش، تولید و پشتیبانی، اداری و مدیریتی و ... شرکت نماسازان امروز مشغول به کار هستند.
میزان کل سرمایه‌گذاری این کارخانه در مجموع حدود 70میلیارد ریال است.
نحوه تامین سرمایه ثابت و در گردش این واحد تولیدی ۱۰۰درصد توسط سرمایه‌گذاران ایرانی صورت گرفته و هیچ نوع وام و تسهیلاتی تاکنون دریافت نکرده است.
شرکت نماسازان با توجه به نیاز بازار در طرح توسعه خود خطوط تولیدی جدیدی را در آینده راه‌اندازی خواهد کرد تا بتواند پاسخگوی نیاز بازار مصالح ساختمانی عایق و مدرن، مهندسان و معماران کشور باشد.
سعی این شرکت بر این بوده است تا با گردآوری مجموعه‌ای از مهندسان با تجربه در امر تولید، فروش، نصب و اجرا خدمات نوینی را به متقاضیان به مهمترین نحو ممکن ارائه خواهد کرد.
دست‌اندرکاران این شرکت معتقدند پیشنهادات تمامی مسوولان و دست‌اندرکاران ساختمان در دستیابی به اهداف آنها را یاری خواهد کرد.