گزارش دنیای اقتصاد از تالار بورس فلزات تهران
مبادلات فولاد بیرونق بود
به گزارش خبرنگار روزنامه دنیایاقتصاد، روز یکشنبه ۳۱تیرماه سالجاری در ساعت ۱۰:۴۰ دقیقه شرکتهای تولیدکننده فلزات و کارگزاران آنها دادوستد خود را با نظارت غلامعباس زنگیآبادی آغاز کردند.
اولین فلزی که در رینگ معاملاتی تابلوی بورس فلزات مورد معامله قرار گرفت مس کاتد بود که عرضهکننده آن شرکت ملی مس، با قیمت ۷۵هزار و ۱۵۰ریال عرضه کرد که متقاضیان بر همان قیمت برای خرید به توافق رسیدند.
گروه بورس فلزات- بیتا احمدی: روز گذشته در رینگ مبادلات تالار بورس فلزات تهران انواع فلز مورد دادوستد قرار گرفت.
به گزارش خبرنگار روزنامه دنیایاقتصاد، روز یکشنبه ۳۱تیرماه سالجاری در ساعت ۱۰:۴۰ دقیقه شرکتهای تولیدکننده فلزات و کارگزاران آنها دادوستد خود را با نظارت غلامعباس زنگیآبادی آغاز کردند.
اولین فلزی که در رینگ معاملاتی تابلوی بورس فلزات مورد معامله قرار گرفت مس کاتد بود که عرضهکننده آن شرکت ملی مس، با قیمت ۷۵هزار و ۱۵۰ریال عرضه کرد که متقاضیان بر همان قیمت برای خرید به توافق رسیدند. همچنین شرکت ملی مس اعلام کرد: تحویل مس کاتد را شرکت دنیای مس بر عهده دارد که حواله آن قبل از روز سهشنبه آماده نمیشود و تحویل آن در کاشان خواهد بود.
کارگزاران خریدار با توجه به چنین پیششرطی مبادرت به خرید کردند.
محصول مس مفتول از انبارهای کارخانه ملی مس به مقدار یکهزار تن با رقم ۷۷هزار و ۳۹۷ ریال عرضه شد که متقاضیان بر روی رقم ۷۷هزار و ۵۴۷ریال به توافق رسیدند.
سومین محصولی که در تابلوی بورسفلزات تهران داد و ستد شد مس مفتول ۸میلیمتری بود که انبار کارخانه دنیای مس آن را عرضه کرد.
پایینترین نرخ عرضه کننده رقم ۷۷هزار و ۵۴۷ریال و بالاترین نرخ متقاضی نیز همان رقم بود که معامله صورت گرفت.
شمش آلومینیوم یکهزار پوندی توسط انبارهای آلومینیوم المهدی عرضه شدو کل عرضه ۱۶۰تن با رقم ۲۶هزار و ۷۰۰ریال بود. بالاترین نرخ تقاضاکننده آن ۲۶هزار ریال و کل تقاضا نیز همان ۱۶۰تن بود.
شمش روی در رینگ معاملاتی روز گذشته بورسفلزات توسط شرکت پارس اکسید عرضه شد که پایینترین نرخگذاری انجام گرفته توسط عرضهکننده آن رقم ۳۶هزار ریال بود. به دلیل به توافق نرسیدن بر سر قیمت مبادلهای صورت نگرفت.
در رینگ معاملاتی روز یکشنبه بورسفلزات تهران ذوبآهن اصفهان تیرآهن کوتاه ۲۲ را با رقم ۷۴هزار ریال عرضه کرد که ۸۸۰تن برای این معامله در نظر گرفته شده بود.
هشت کارگزار برای خرید این محصول به رقابت پرداختند که در نهایت با همان رقم ۷هزار و ۶۷۸ریال مورد معامله قرار گرفت.
سبد میلگرد کوتاه ۱۴-A۳ و A۲ توسط ذوبآهن اصفهان با رقم ۵۲هزار ریال عرضه شد که کارگزار خریدار در ابتدا رقم ۴۹هزار و ۵۰ ریال را برای خرید ۱۲۱۰ تن پیشنهاد کرد که از سوی ذوبآهن پذیرفته نشد و در نهایت عرضهکننده رقم ۵۱هزار و ۵۰ را پیشنهاد کرد که با موافقت کارگزار خریدار این دادوستد انجام شد.
همچنین ذوبآهن اصفهان میلگرد ۲۲-A۲ را با پایینترین نرخ ۶۱هزار ریال عرضه کرد که کارگزاری خریدار در ابتدا رقم ۵۹هزار ریال را به عنوان بالاترین نرخ پیشنهادی برای ۱۱۰۰ تن از این محصول ارائه کرد که در نهایت خریدار و فروشنده به توافق نرسیدند و معاملهای صورت نگرفت.
سبد میلگرد ۲۸ تا ۸-A۳ کارخانه ذوبآهن اصفهان ۹هزار و ۲۰۰ تن از این محصول را با پایینترین نرخ ۶۱۰۰ریال به صورت سلف عرضه کرد که اولین پیشنهاد برای ۹۲۰تن رقم ۵۸هزار ریال بود.
اما سرانجام معامله بر روی رقم پیشنهاد شده عرضهکننده یعنی رقم ۶۱هزار ریال صورت گرفت.
سبد میلگرد کوتاه ۱۸-A۳-A۲ ذوبآهن اصفهان نیز در این روز با اقبال روبهرو نبود و رقم پیشنهاد شده از سوی کارگزار عرضهکننده یعنی مبلغ ۵۲هزار ریال برای ۱۲۱۰ تن از این محصول و حتی پایینتر آمدن این رقم به مبلغ ۵۱۵۰ریال نیز باعث نشد کارگزار متقاضی از رقم پیشنهادی خود یعنی رقم ۵هزار پایینتر بیاید و در نتیجه معاملهای صورت نگرفت.
اما میلگرد ۲۵-A۲ با رقم ۶۱۰۰هزار ریال برای ۱۷۶۰تن کالا عرضه شد که بالاترین نرخ پیشنهادی برای این محصول ۵۹هزار ریال و بعد از آن ۵۹هزار و ۶۰بود که داد وستد بر روی رقم ۶۰هزار و ۵۰ریال انجام شد.
بنا بر این گزارش زنگیآبادی، ناظر بورس فلزات تهران با بیان اینکه تمام نورد کارهای میلگرد متضرر خواهند شد و تولیدات داخلی با ادامه واردات این محصول آسیب خواهد دید، نگرانی خود را از وضعیت کارخانههای تولید میلگرد ابراز داشت. این در حالی است که روزنامه دنیای اقتصاد روز پیش از آن طی مصاحبه با مدیر فروش یکی از شرکتهای فولادی از دغدغهها و نگرانیهای کارخانههای تولید میلگرد مطلبی چاپ کرده بود. میلگرد ۳۲/۲۸-A۳ که عرضه کننده آن شرکت فولاد آذربایجان است با رقم ۶۲۰۰هزار ریال برای یکهزار تن به صورت نقدی در تابلوی بورس فلزات ظاهر شد که درنهایت خریداری نداشت.
عرضه سبد میلگرد فولاد خرسان با اقبال روبهرو شد چرا که یکهزار تن از این محصولات با رقم ۶۲هزار و ۵۰ریال برای یکهزار تن صورت گرفت. که با همان رقم اما به صورت سلف به فروش رسید.
میلگرد ۲۵-A۲ ذوب آهن اصفهان با رقم ۶۰هزار و ۵۰ریال برای ۳۳۰ریال نیز به صورت نقدی عرضه و منجر به فروش آن شد.
همچنین یک شرکت چینی به نام Lian yungang برای عرضه در تهران ۲هزار تن میلگرد عرضه کرد که از سوی تجار ایرانی با اقبال روبهرو نشد و معاملهای بر روی آن صورت نگرفت.
ارسال نظر