مدیر سرمایه‌گذاری پترول مشخص شدن نتیجه توافقات هسته ای، تبعات اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها و ساماندهی بازار پول را محرک اصلی برای بازگشت رونق به بازار سرمایه دانست. به گزارش «سنا»، علی محصصی، مدیر پرتفوی پترول با بیان مطلب فوق روشن شدن برخی ابهامات را در بازار سرمایه ضامن بازگشت رونق به بازار سرمایه خواند و گفت: چند عامل همچون توافقات هسته‌ای و کنترل تورم بعد از اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها و کاهش سود سپرده‌های بانکی برای کمک به بازار سرمایه تعیین‌کننده است.
وی در ادامه افزود: معتقدم رونق اقتصادی از طریق کنترل نقدینگی در عین سرمایه‌گذاری در بخش تولید، بیشترین عامل کمک به بازار سرمایه است. محصصی حمایت دولت و مجلس از بازار سرمایه را مثبت ارزیابی کرد و گفت: همگامی دولت و مجلس برای حمایت از بازار سرمایه بیانگر این مطلب است که می‌توان پا را از خوش‌بینی‌های فعلی فراتر نهاد و امیدوار به بازگشت بازار به روزهای رونق بود.
این کارشناس ارشد بازار سرمایه با این پیش‌بینی که همزمان با آغاز فصل مجامع بازار رونق گیرد، خاطر نشان کرد: اگر همراه افزایش حامل‌های انرژی افزایش قیمت محصولات نیز رقم بخورد هدفمندی به عنوان یک موتور قوی به کمک تولید می‌آید، در غیر این صورت منجر به افزایش هزینه‌های مالی شرکت‌ها و باری بر دوش تولید می‌شود؛ بنابراین لازم است حمایت از تولید در دستور کار جدی دولت باشد.
محصصی درباره حرکت صنعت در جهت بهینه‌سازی مصرف و کاهش هزینه‌های تولید بعد از اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها گفت: اصلاح الگوی مصرف تا یک جا برای صنعت معنا دارد و بعد از آن بی معنا می‌شود و اساسا هزینه‌های تولید از محل استفاده بهینه انرژی از یک سقفی بیشتر کاهش نمی‌یابد.
وی ادامه داد: دولت باید در اصلاح الگوی مصرف پا به میدان بگذارد و به طرق مختلف جلوی هدر رفت انرژی را بگیرد.
مدیر سرمایه‌گذاری پترول درباره چگونگی حمایت دولت از بورس اظهار کرد: ثبات در سیاست‌ها و تصمیمات کلان، اصلی ترین و بهترین کاری است که سیاستمداران و دولتمردان باید انجام بدهند. متاسفانه طی یک سال گذشته چند بار نرخ سود تغییر یافته که این امر سرمایه‌گذاران را برای تصمیم‌گیری دچار تردید کرده است. وی افزود: سرمایه‌گذار باید بتواند برای سرمایه‌اش برنامه‌ریزی کند، نه اینکه با تغییر مداوم سیاست‌های پولی و مالی در چگونگی سرمایه‌گذاری‌اش دچار آشفتگی و اختلال شود. این کارشناس بازار سرمایه با اشاره به نامشخص بودن اهداف شرکت‌های حقوقی در حمایت از بازار در شرایط فعلی گفت: بخش عمده خنثی عمل کردن شرکت‌های حقوقی به ابهامات در بازار و تغییر سیاست‌ها و بی ثباتی‌ها برمی‌گردد و منطقا نمی‌توان از شرکت‌ها انتظار معجزه داشت.
وی در بخش پایانی این گفت‌وگو گفت: سرمایه عده‌ای از سرمایه‌گذاران طی چند ماه گذشته کاهش چشمگیری داشته، اما اگر سهامداران تا‌کنون اقدام به فروش سهام خود نکرده‌اند بهتر است همچنان صبر کنند.
مدیر پرتفوی پترول همچنین پیش‌بینی کرد: شاخص حتی اگر تا مرز ۷۰ هزار واحد هم افت کند، به احتمال بسیار قوی بازار بعد از آن برمی‌گردد و شیب صعودی‌اش تا شهریور‌ماه تا مرز ۱۰۰ هزار واحد می‌رسد.