سرمای شدید در «صندوق‌ها»

شماره روزنامه: ۳۱۳۰ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۷۸۳۶۴۹ بورس-شرکت-ها

گروه بورس- هدیه لطفی: صندوق‌های سرمایه‌گذاری همگام و گاه با سرعت بیشتر از نوسانات حاکم بر سهام فعال در بازار سرمایه به افت و خیز مشغولند، به طوری که هرچند طی روزهای اخیر از سرعت افت شاخص بورس کاسته شده اما صندوق‌های سرمایه‌گذاری همچنان روند منفی خود را ادامه داده و عملکرد نامطلوبی را به ثبت رسانده‌اند. بر این اساس در بررسی عملکرد یک ماهه اخیر صندوق‌های سرمایه‌گذاری مشاهده می‌شود که این نهادهای مالی در بازدهی منفی در محدوده ۳ تا ۲۸ درصد در نوسان بوده و تنها صندوق سرمایه‌گذاری بذر‌امید‌آفرین توانسته با عملکردی مثبت و هرچند اندک به کار خود پایان دهد؛ در این مدت بازدهی صندوق بذرامیدآفرین معادل ۷/۲ درصد بوده است و ۱۴ صندوق همچون صندوق‌های نوین، پیشتاز، فیروزه، ممتاز، پیشرو، شاخصی کارآفرین و کاریزما هرچند با بازدهی منفی در محدوده ۲/۳ تا ۳/۷ درصد در نوسان بودند اما توانستند عملکرد بهتری نسبت به شاخص کل بازار داشته باشند؛ در یک ماهه اخیر بازدهی دماسنج بازار سرمایه معادل منفی ۵/۷ درصد بوده که بدین ترتیب صندوق توسعه ملی نیز هم‌رتبه شاخص قرار گرفته است.

گروه بورس- هدیه لطفی: صندوق‌های سرمایه‌گذاری همگام و گاه با سرعت بیشتر از نوسانات حاکم بر سهام فعال در بازار سرمایه به افت و خیز مشغولند، به طوری که هرچند طی روزهای اخیر از سرعت افت شاخص بورس کاسته شده اما صندوق‌های سرمایه‌گذاری همچنان روند منفی خود را ادامه داده و عملکرد نامطلوبی را به ثبت رسانده‌اند.

بر این اساس در بررسی عملکرد یک ماهه اخیر صندوق‌های سرمایه‌گذاری مشاهده می‌شود که این نهادهای مالی در بازدهی منفی در محدوده ۳ تا ۲۸ درصد در نوسان بوده و تنها صندوق سرمایه‌گذاری بذر‌امید‌آفرین توانسته با عملکردی مثبت و هرچند اندک به کار خود پایان دهد؛ در این مدت بازدهی صندوق بذرامیدآفرین معادل ۷/۲ درصد بوده است و ۱۴ صندوق همچون صندوق‌های نوین، پیشتاز، فیروزه، ممتاز، پیشرو، شاخصی کارآفرین و کاریزما هرچند با بازدهی منفی در محدوده ۲/۳ تا ۳/۷ درصد در نوسان بودند اما توانستند عملکرد بهتری نسبت به شاخص کل بازار داشته باشند؛ در یک ماهه اخیر بازدهی دماسنج بازار سرمایه معادل منفی ۵/۷ درصد بوده که بدین ترتیب صندوق توسعه ملی نیز هم‌رتبه شاخص قرار گرفته است. اما در این میان ۵۰ صندوق دیگر با عملکرد منفی‌تری مواجه شده و در رتبه‌های پایین‌تر ایستادند که در این راستا می‌توان به زیان کمتر از ۱۰ درصدی ۱۹ صندوق سرمایه‌گذاری از جمله راهنما، آگاه، سینا، رضوی و بورسیران اشاره کرد. به این ترتیب مابقی صندوق‌ها عملکرد منفی در محدوده ۱۰ تا ۴/۲۸ درصد را به ثبت رساندند که صندوق رفاه به عنوان کم‌بازده‌ترین صندوق شناخته شده است. صندوق‌های صنعت و معدن، بانک توسعه تعاون و کارگزاری بانک ملت نیز بازدهی منفی در محدوده ۲۰ درصد را تجربه کردند.

سرمای شدید در «صندوق‌ها»

سرمای شدید در «صندوق‌ها»

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن