مدیرعامل مالی و اعتباری سینا:
سینا با ۱۵۰ میلیارد تومان سرمایه امسال به هر سهم ۱۶۰ ریال سود میدهد
دکتر عبدالناصر همتی گفت: شرایط اصلی تبدیل موسسه به بانک، افزایش سرمایه تا ۱۵۰میلیارد تومان و عرضه ۴۰درصد از سهام برای عموم است که با تحقق این شرایط بانک سینا ایجاد خواهد شد.
سنا - مدیرعامل شرکت مالی و اعتباری سینا، برنامه تبدیل به بانک و تاسیس بانکسینا را نخستین برنامه این موسسه پس از ورود به بورس اعلام کرد.
دکتر عبدالناصر همتی گفت: شرایط اصلی تبدیل موسسه به بانک، افزایش سرمایه تا ۱۵۰میلیارد تومان و عرضه ۴۰درصد از سهام برای عموم است که با تحقق این شرایط بانک سینا ایجاد خواهد شد. دکتر عبدالناصر همتی پس از درج نام شرکت مالی و اعتباری سینا به عنوان چهارصد و سی و نهمین شرکت پذیرفته شده در بورس تهران، افزود: پس از ارائه گزارش بازرس شرکت و سازمان حسابرسی درباره بودجه ۱۳۸۶ و گزارش حسابرسی شده عملکرد ۵ ماهه نخست امسال، نشست معارفه با کارگزاران و سرمایهگذاران برای تشریح اهداف و خطمشی موسسه برگزار خواهد شد.
همتی با اشاره به علل عرضه نشدن سهام شرکت در پذیرش قبلی شرکت در بورس و اقدام مجدد برای پذیرش در بورس افزود: به علت مذاکراتی که بنیاد با بانک مرکزی برای تبدیل موسسه به بانک داشت، عرضه سهام متوقف شد و هماکنون بانک مرکزی برای موسسات مالی و اعتباری مجاز شرایطی مانند دارا بودن سرمایه ۱۵۰میلیارد تومانی و ثبت موسسات به عنوان سهامی عام و عرضه ۲۵درصد سهام مقرر کرده است که برای شفافیت بیشتر و اطلاعرسانی موثر برای عرضه سهام به مردم ورود به بورس را انتخاب کرد.
وی تصریح کرد: مجوز افزایش سرمایه تا هزار و پانصد میلیارد ریال نیز از سازمان بورس و اوراق بهادار اخذ شده است و سهام سینا با این سرمایه در بورس عرضه خواهد شد و فاز جدید برای تبدیل به بانک، با واگذاری ۱۵درصد دیگر از سهام آغاز خواهد شد و در واقع پس از ورود به بورس هم سهم و هم حق تقدم را عرضه خواهیم کرد. مدیرعامل شرکت مالی و اعتباری سینا در پاسخ به این سوال که آیا با وجود تثبیت و کنترل قیمت تسهیلات بانکی توسط دولت، مردم از خرید سهام و حق تقدم موسسه استقبال میکنند خاطرنشان کرد: به طور حتم مردم از این سهام استقبال میکنند و ما نیز به همین دلیل موسسه مالی و اعتباری بنیاد را به نام سینا تغییر دادهایم، چون تا زمانی که این ۱۰۰درصد از سهام این شرکت متعلق به بنیاد بود امکان عرضه سهام به مردم وجود نداشت و پس از ۲۲ سال فعالیت، با اعتماد مردم و میزان داراییهایش، ارزش ذاتی بسیار بالایی دارد و بیش از دو میلیون سپردهگذار داریم و ششصد هزار نفر از تسهیلات موسسه استفاده کردهاند و تلاش کردهایم تغییر و تحولات در بازدهی ما اثری نگذارد.
وی ادامه داد: در سال ۱۳۸۵ موسسه دارای رشد بالایی بود به این شکل که این میزان از رشد سال ۱۳۸۴ نیز بیشتر بوده است و ۱۴۰درصد رشد سود داشتهایم و میزان EPS ما در سال ۱۳۸۵ با سرمایه ۵۰میلیارد تومان حدود ۴۶ تومان بوده است و نیز پیشبینی میکنیم که امسال نیز بتوانیم رقم قابل توجهی بهعنوان EPS به مردم اعلام کنیم.
همتی خاطرنشان کرد: این موسسه خود را با تغییر و تحولات بانکی هماهنگ کرده و تمام تلاش ما این است که بتوانیم از فرصت اصلاح ساختار بانکی در جهت مثبت استفاده کنیم و علاوه بر بهینهسازی شعب، اصلاح ترکیب منابع، افزایش منابع ارزان قیمت و کاهش منابع گران قیمت، سرمایهگذاری را به سمتی که بازده خوبی دارد هدایت میکنیم.
دکتر همتی خاطرنشان کرد: نرخ سود روزشمار موسسه مالی و اعتباری سینا ۱۴درصد است که این میزان در بانکهای خصوصی حتی ۱۲درصد است و تمام کسانی که از کارتهای ما استفاده میکنند نیز سود ۱۴درصد خواهیم داد به این ترتیب از کارت ما هم برای خرید کالا به جای پول استفاده میکنند و هم از مانده حساب خود به صورت روزشمار سود دریافت میکنند.
وی درباره علت کاهش EPS امسال شرکت نسبت به سال ۸۵ گفت: پس از ورود به بورس و اخذ آخرین مجوز بانک مرکزی از نظر تطبیق با مقررات باید بخشی از افزایش سرمایه را به عنوان سپرده قانونی نزد بانک تودیع کنیم که به همین علت پیشبینی سود هر سهم امسال ۱۵۰ تا ۱۶۰ ریال خواهد بود و از سال آینده رشد سود به سرعت آغاز میشود، هر چند در پنج ماهه نخست امسال سود هر سهم ۲۲۰ ریال شده است. وی درخصوص چشمانداز موسسه مالی و اعتباری سینا در خصوص سپرده و تسهیلات افزود: هماکنون میزان سپرده و تسهیلات ما از مبلغ ۲۱هزار میلیارد ریال فراتر رفته و تقریبا روند رشد ۳۰درصدی منابع در سال ۱۳۸۵ همچنان ادامه دارد و برنامه چشمانداز سه سال آینده این است که ترکیب منابع بلندمدت و گرانقیمت را به ارزش قیمت تبدیل کنیم و سهم کنونی ما از بازار پول ۲درصد است و در یک فرآیند ۲ یا ۳ ساله همه موارد را اصلاح میکنیم.
ارسال نظر