در صورت موافقت بانک سپه و سرمایهگذاری امید
خریداران سهام شرکت سرمایهگذاری امید تسهیلات میگیرند
حسن قالیبافاصل در پاسخ به این سوال که آیا قرار است بانک سپه تا سقف ۵۰درصد خرید به خریداران سهام شرکت سرمایهگذاری امید تسهیلات دهد؟ اظهار داشت: این طرح هنوز نهایی نشده و تنها پیشنهاد آن مطرح شده است.
فارس- مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری امید گفت: پیشنهادی مطرح شده که تا سقف ۵۰درصد خرید به خریداران سهام شرکت سرمایهگذاری امید از سوی بانک سپه تسهیلات پرداخت میشود.
حسن قالیبافاصل در پاسخ به این سوال که آیا قرار است بانک سپه تا سقف ۵۰درصد خرید به خریداران سهام شرکت سرمایهگذاری امید تسهیلات دهد؟ اظهار داشت: این طرح هنوز نهایی نشده و تنها پیشنهاد آن مطرح شده است. وی افزود: هنوز مشخص نیست که این مساله در عرضه اولیه اتفاق بیافتد یا بعد از عرضه اولیه.
قالیبافاصل تاکید کرد: این طرح تنها در حد یک پیشنهاد است و باید بررسی لازم روی طرح صورت پذیرد. نتیجه بررسی، اجرا یا عدم اجرای آن را مشخص میکند.
مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری امید تصریح کرد: جزئیات این طرح هنوز مشخص نشده است.
وی در پاسخ به این سوال که طرح از سوی بانک سپه ارائه شده یا شرکت سرمایهگذاری امید؟ گفت: بانک سپه این طرح را ارائه کرده و قرار است بانک سپه و شرکت سرمایهگذاری امید به صورت مشترک کار کارشناسی روی طرح انجام دهند.
مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری امید در خصوص عرضه سهام شرکت در بورس گفت: کارهای ورود شرکت به بورس در حال انجام است.
وی افزود: مدارک لازم از سوی شرکت در اختیار بورس قرار گرفته و باید دید چه زمانی شرکت وارد بورس میشود. گفتنی است شرکت سرمایهگذاری امید، با سرمایهای معادل ۶۵۰ میلیارد ریال توسط بانک سپه در تاریخ ۲۱/۱۱/۸۰ با اهداف تسریع در امر خصوصیسازی مشارکتهای حقوقی بانک سپه واگذار شده به این شرکت، ایجاد و تاسیس شرکتها، مطالعه و بررسی و مشارکت اجرای طرحها، خرید و فروش سهام شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار، مشارکت و سرمایهگذاری در امور تولیدی، بازرگانی، ساختمانی، ارائه تسهیلات و خدمات مشاورهای، مدیریتی و معرفی ابزار جدید سرمایهگذاری برای عموم با استفاده از انتشار واحدهای مشاع، تشکیل شده است.
«امید» در بورس
علی رحمانی، مدیرعامل شرکت بورس اوراق بهادار تهران، نیز در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه سرمایهگذاری امید تا پایان شهریور ماه وارد بورس میشود، اضافه کرد: ۷۰درصد قیمت خرید این سهام از سوی بانک سپه به عنوان وثیقه در نظر گرفته میشود، البته نباید به لحاظ حسابداری قیمت سهام را مدنظر قرار داد بلکه باید به گردش سهم توجه کرد. گردش سهم که همان حجم معاملات تقسیم بر ارزش بازار است نباید زیر ۱۰درصد باشد، در غیر این صورت قیمت آن قابل اعتماد نیست.
وی گفت: در این میان برای بانک مرکزی نامهای نوشتهام که در آن آمده است، وثیقه باید براساس وجود سهم در هر یک از تابلوها اخذ شود. اگر سهمی در تابلوی اصلی قرار دارد میتوان ۸۰درصد آن را وثیقه اخذ کرد و اگر در تابلوی چهارم بود، اخذ وثیقه مقدور نیست.
ارسال نظر