در این جلسه صاحبان سهام بعد از قرائت گزارش هیات‌مدیره و حسابرس قانونی با پرداخت ۵۰۰ریال سود به ازای هر سهم موافقت کردند به گزارش دنیای اقتصاد، در این جلسه بهمن ایل بیگیان به نمایندگی از شرکت سرمایه‌گذاری صنعت و معدن ریاست مجمع را عهده‌دار شد. عیسی گل‌محمدی‌ از صندوق بازنشستگی کارکنان بانک‌ها نیز به همراه کاکاوند از بنیاد مستضعفان به عنوان ناظران جلسه انتخاب شدند. ناصر طالب، مدیرعامل شرکت نیز در مقام منشی مجمع در این جلسه ایفای نقش می‌کرد.

براساس این گزارش، در این جلسه صاحبان سهام بعد از قرائت گزارش هیات‌مدیره و حسابرس قانونی با پرداخت ۵۰۰ریال سود به ازای هر سهم موافقت کردند و ۶۵۵ریال نیز به عنوان پیش‌بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به ۳۱/۶/۸۶ تعیین شد.

در این جلسه طبق دستور جلسه، هیات‌رییسه مجمع اقدام به رای‌گیری شفاهی برای انتخاب اعضای هیات‌مدیره شرکت گلوکوزان کرد، اما به درخواست نماینده بنیاد مستضعفان قرار شد که از صاحبان سهام برای تعیین اعضای هیات‌مدیره به صورت کتبی رای‌گیری به عمل آید.

این گزارش می‌افزاید: براساس این رای‌گیری، سرمایه‌گذاری صنعت و معدن، سرمایه‌گذاری ایران و فرانسه، سرمایه‌گذاری صندوق بازنشستگی کارکنان بانک‌ها، بنیاد مستضعفان و سرمایه‌گذاری سینا به اتفاق آرا به عنوان اعضای هیات‌مدیره گلوکوزان انتخاب شدند. در میان اعضای هیات‌مدیره منتخب، ائتلاف سرمایه‌گذاری صنعت و معدن شامل صندوق بازنشستگی کارکنان بانک‌ها، سرمایه‌گذاری ایران و فرانسه و سرمایه‌گذاری صنعت و معدن بیشترین رای را از سوی سهامداران بخش‌خصوصی داشت و حتی صندوق بازنشستگی نفت و مدیریت سرمایه‌گذاری بانک ملی به این ائتلاف رای دادند.

این گزارش حاکی است که ائتلاف صنعت معدن توانست برای یک سال دیگر سه کرسی از هیات‌مدیره گلوکوزان را به دست آورد، ولی نماینده بنیاد که نسبت به نحوه انتخاب هیات‌مدیره شرکت مزبور معترض بود، مجمع را ترک کرد، این اتفاق در حالی رخ داد که هیات‌ رییسه مجمع به درخواست نماینده بنیاد (یکی از ناظران مجمع) اقدام به رای‌گیری کتبی کرده بود.

گفته می‌شود، نماینده بنیاد حاضر به امضای پیش‌نویس صورتجلسه مجمع شرکت گلوکوزان نشده است و این در شرایطی است که نماینده بورس در مجمع شرکت مزبور حضور داشته است. همچنین در این مجمع موسسه حسابرسی شاخص اندیشان به عنوان حسابرس و بازرس قانونی شرکت انتخاب شد.

شرکت گلوکوزان عصر روز دوشنبه هفته گذشته در محل دفتر مرکزی خود میزبان صاحبان سهام بود.

بنیاد مستضعفان با ۳۹درصد مالکیت، سرمایه‌گذاری صنعت و معدن با ۴/۳۵درصد مالکیت، صندوق بازنشستگی و از کارافتادگی بانک‌ها با ۹درصد مالکیت، سرمایه‌گذاری سینا با ۹/۸درصد مالکیت و شرکت سی پی سی با ۱/۲درصد مالکیت، سهامداران عمده بالای یک درصد شرکت گلوکوزان محسوب می‌شوند.