مدیرعامل کنتورسازی خبر داد
بازارگردانی سهام کنتورسازی ظرف یک ماه و نیم آینده
ایرنا- مدیرعامل شرکت کنتورسازی گفت: برای افزایش نقدشوندگی در بازار سرمایه، ظرف یک ماه و نیم آینده سهام این شرکت از سوی سهامدار عمده بازارگردانی میشود.
علی عاملی در جمع خبرنگاران از راهاندازی بخش بازارگردانی در قسمت امور سهام خبر داد و گفت: بازار سرمایه و سهام شرکت بسیار مورد توجه است به همین دلیل و برای جلوگیری از حبابی شدن یا ریزش یک باره قیمت سهامدرصدد راهاندازی بخش بازارگردانی در قسمت امور سهام شرکت هستیم که این بخش تا دو ماه آینده تشکیل میشود.
به گفته وی رتبه ۱۷۵ نقدشوندگی سال ۸۸ کنتورسازی به ۲۸ در سال ۸۹ ارتقا یافته که رقم مناسبی است.
روند سودآوری و گزارش ۳ ماهه عملکرد
عاملی در ادامه گزارش خود از رشد فوقالعاده ۴۸۳درصدی EPS (شاخص سود)و ۹۴۷درصدی DPS شرکت طی ۳ سال گذشته خبر داد و افزود:EPSا۲۹۰ریالی سال ۸۶ شرکت به ۱۴۰۲ریال در سال ۸۸ تبدیل شده است.
وی ادامه داد: همچنین سود تقسیمی شرکت به تبع رشدEPS از ۹۵ریال در سال ۸۶ به ۹۰۰ریال در سال ۸۸ رسیده است.
وی در مورد پوشش نامناسب EPS شرکت طی سه ماهه اول سال، این مساله را ناشی از نبود مواد اولیه و کمبود نقدینگی عنوان کرد و افزود: هرچند این شرکت ظرفیت کافی برای تولید محصولات خود حتی بیش از پیشبینیها را دارد، اما باید مطالبات را از دولت بگیریم تا بتوانیم مواد اولیه وارد کنیم.
بازار ۲۴میلیونی؛ سکوی پرتاب
وی با تشریح وضعیت شرکت کنتورسازی در بازار سهام و وضعیت این صنعت پس از اجرای طرح هدفمندسازی یارانهها، گفت: پس از اجرای هدفمند کردن یارانهها بازار ۲۴میلیونی کنتور ایجاد میشود.
وی تعداد کنتور تولید شده در سال ۸۸ را یکمیلیون و ۴۱۴هزار و ۷۹۴ دستگاه عنوان کرد و افزود: این تعداد نسبت به سال ۸۶ که شرکت هنوز خصوصی نشده بود، ۳/۲ برابر شده است.
عاملی تولید یک و نیممیلیون دستگاه کنتور در سال را از نیازهای کشور دانست و افزود: در صورت اجرای طرح هدفمندی یارانهها بازاری ۲۴میلیونی برای شرکت ایجاد خواهد شد که سودآوری بسزایی خواهد بود.
وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر سهم کنتورسازی از این بازار ۲۴میلیونی کنتور، گفت: قرار است شرکتهای فعال در سندیکای برق کشور، کنسرسیومی را تشکیل دهند.
مدیرعامل شرکت کنتورسازی اظهار داشت: با توجه به اینکه ۷۰درصد کل بازار کشور در اختیار این شرکت است، بطور حتم سهم بیشتری نسبت به بقیه فعالان این صنعت خواهد داشت علاوه بر اینکه قرار است دولت واردات کنتور را انجام ندهد.
فروش و مطالبات از وزارت نیرو
وی روند فروش شرکت از سال ۸۶ تا ۸۸ را روبه رشد خواند و اعلام کرد: فروش شرکت در سال ۸۸ برابر ۷۳/۲ برابر سال ۸۶ بوده است.
وی با اشاره به دریافت نکردن مطالبات از وزارت نیرو، گفت: این امر منجر به تحقق کمتر فروش شرکت در سال ۸۸ نسبت به پیشبینیها شد و کنتورسازی در زمان حاضر ۳۳میلیارد تومان مطالبات از دولت دارد و چانهزنیها و مذاکرات برای وصول طلب یاد شده از دولت ادامه داشته و قولهای مساعدی نیز در این خصوص داده شده است.
توسعه محصولات و صادرات
این مقام مسوول در شرکت کنتورسازی درباره سرمایهگذاری مناسب شرکت در بخش تحقیق و توسعه، گفت: تا یک سال پیش تنها دو نوع کنتور تولید میکردیم ولی الان ۹ نوع کنتور متفاوت تولید میکنیم.
وی ادامه داد: این شرکت مطالعاتی را برای خروج از تک محصولی بودن و کاهش مشکلات پرداخت مطالبات دولت را آغاز کرده که براساس آن به دنبال طراحی و تولید بردهای کم مصرف که سبب کاهش مصرف برق خانگی میشود و همچنین سرمایهگذاری برای تولید لامپهای کممصرف با ظرفیت تولید ۲۰میلیون لامپ با برند SKI هستیم.
عاملی صادرات را نیز از استراتژیهای جدید شرکت برای درآمدزایی عنوان کرد و افزود: سال گذشته در افغانستان در مناقصهای ۱۴هزار کنتوری برنده شدیم و در همین راستا سعی در راهاندازی خطوط تولید مشترک با برشنا افغانستان داریم که هماکنون در مرحله مذاکره است.
همچنین در مناقصاتی در لبنان، سوریه و عراق برای صادرات محصولاتمان شرکت کردهایم.
افزایش سرمایه
حسینی، معاون اقتصادی شرکت در ادامه این نشست خبر از برنامه افزایش سرمایه ۵۰ تا ۷۵درصدی شرکت در طول سال جاری داد و افزود: این مساله در حال پیگیری است.
ارسال نظر