*احسان حاجی
با کلیک راست بر روی هر معامله فعال شده، منوی دیگری باز خواهد شد که شامل موارد زیر است:

New order: انجام یک معامله جدید یا دادن یک سفارش جدید.
Modify or delete order: اصلاح تنظیمات حد سود یا حد ضرر، اصلاح یا حذف سفارش معاملات در آینده.
Trailing stop: جهت تنظیم مقدار حد ضرر شناور (تریلینگ استاپ).
به‌طور مثال زمانی که پوزیشن خرید معامله‌گر حد ضرر شناور ۲۰ پیپی را انتخاب کند، در صورت حرکت قیمت به سمت بالا و در جهت پوزیشن مورد نظر و رسیدن معامله به ۲۰+ پیپ سود، حد ضرر(s/l) معامله به‌طور خودکار به نقطه ورود یعنی ۲۰ پیپ پایین‌تر جابه‌جا می‌شود. در صورت ادامه حرکت قیمت به سمت بالا حد ضرر نیز به سمت بالا حرکت کرده و همیشه فاصله ۲۰ پیپ را با نرخ جاری حفظ خواهد کرد.
Profit: نمایش مقدار سود یا ضرر معامله به صورت پیپ.
Show on the charts: نمایش یا مخفی کردن نقطه ورود و خروج یک معامله بر روی نمودار.
Comments: درج یادداشت یا توضیحات برای یک معامله.
Auto Arrange: مرتب کردن خودکار
Grid: نمایان و مخفی کردن خط چین شبکه ای بر روی نمودار.
دیگر قسمت‌های اصلی پنجره Terminal شامل:
News: در این قسمت همان طور که از نامش پیداست می‌توان آخرین اخبار مهم اقتصادی و سیاسی را در صورت ارائه این سرویس توسط کارگزار، مشاهده کرد. (در اکثر حالات این سرویس در حساب‌های آزمایشی Demo قابل دسترس نیست).
Account History: لیستی از معاملات انجام شده را در اختیار کاربر قرار می‌دهد، معامله‌گر می‌تواند تاریخچه معاملات انجام شده در دوره زمانی مشخصی را به همراه دیگر جزییات آن همچون مقدار سود و ضررها و تحلیل نتیجه معاملات مشاهده یا چاپ کند.
Alerts: معامله‌گر با تعیین سطح قیمت یک محصول در صورت وقوع آن قیمت، بوسیله صدایی از پیش تعیین شده از رسیدن قیمت به آن سطح با خبر می‌شود (این سرویس در واقع نوعی زنگ اخبار است)
Mailbox: در این قسمت می‌توانید از طریق ایمیل با کارگزار مکاتبه کنید. (این سرویس اغلب به‌صورت یک‌طرفه و تنها برای ارسال پیغام‌های کارگزار به معامله‌گر بکار می‌رود)
Expert: در این قسمت تراکنش‌ها و هشدارهای مربوط به اکسپرت معاملاتی ثبت و نمایش داده می‌شود.
Journal: در این قسمت کلیه فعل و انفعالات نرم‌افزار از جمله ساعت ورود و خروج به نرم‌افزار و دیگر موارد، ثبت و نمایش داده می‌شود.
www.irfx.ir *