کارشناس سازمان بورس خبر داد:
یک صندوق جدید در ابعاد بزرگ آذر ماه مجوز میگیرد
آذر ماه خبر داد.
آذر ماه خبر داد.
«ایمان مقدسیان» گفت: نام این صندوق «مهر نوین ایرانیان» است که در مراحل پایانی تکمیل مدارک خود قرار دارد و برآورد ما این است که اوایل آذر ماه امسال بتواند، مجوز خود را از سازمان بگیرد. وی ادامه داد: در ترکیب موسسان این صندوق، شرکت سرمایهگذاری «مهر اقتصاد ایرانیان» و شرکت «تامین سرمایه نوین» حضور دارند که تا زمان نهایی شدن مراحل اخذ مجوز احتمال تغییر در ترکیب موسسان وجود دارد.
وی همچنین به وضعیت صندوقهای سرمایهگذاری طی یک ماه منتهی به ۱۳ آبان ماه امسال اشاره کرد و گفت: صندوقهای سرمایهگذاری این ماه را در حالی به پایان رساندند که طی این آن، بازده صندوقها بین ۲ تا ۱۴درصد در نوسان بود. وی افزود: بیشترین بازدهها در این ماه متعلق به صندوقهای سرمایهگذاری سهم آشنا، آگاه و صنعت و معدن بود که این سه صندوق سرمایهگذاری توانستند به ترتیب طی این ماه ۱۴، ۹۴/۱۲ و ۷۷/۱۲درصد بازدهی کسب کنند. وی اشاره کرد که طی این ماه بازدهی متوسط بازار ۵۴/۶درصد بود.
وی در مورد پربازدهترین صندوقها در هفته گذشته گفت: در هفته گذشته پر بازدهترین صندوقها، صندوقهای سرمایهگذاری کارگزاری بانک تجارت، صنعت و معدن و رضوی بودند که توانستند به ترتیب 4، 89/1 و 89/1درصد بازدهی کسب کردند.
وی گفت: تا ۱۳آبان ماه، بیشترین بازدههی به ترتیب متعلق به صندوقهای سرمایهگذاری کارگزاری بانک ملی سهم آشنا و آگاه بود. این سه صندوق سرمایهگذاری طی مدت فعالیت خود توانستهاند به ترتیب ۱۶۵، ۱۴۶ و ۹۸درصد بازدهی کسب کنند. وی در عین حال گفت: اما با در نظر گرفتن بازدهی متوسط روزانه که تعداد روزهای فعالیت هر صندوق در آن لحاظ میشود، سه صندوق سرمایهگذاری بورسیران، کارگزاری بانک ملی و صنعت و معدن برترین صندوقها از لحاظ بازدهی هستند.
وی یادآور شد: صندوقهای سرمایهگذاری بورسیران و صنعتومعدن که در تیر ماه آغاز به فعالیت کردهاند، توانستند طی مدت فعالیت خود به ترتیب 49 و 34درصد بازدهی کسب کنند.
«مقدسیان» در خصوص ارزش صندوقها گفت: ارزش صندوقهای سرمایهگذاری در ۱۳آبان ماه به بیش از یکهزار و ۹۰۰میلیارد ریال رسید. وی گفت: صندوق سرمایهگذاری یکم ایرانیان بزرگترین صندوق سرمایهگذاری در سهام است و در بین صندوقهای سرمایهگذاری با اندازه کوچک صندوقهای سرمایهگذاری پیشتاز، بورسیران، بورس بیمه و کارگزاری بانک ملی توانستند ارزش خالص داراییهای خود را به بیش از ۲۰میلیاردریال برسانند. وی اضافه کرد: تعداد سرمایهگذاران حقیقی صندوقهای سرمایهگذاری تا تاریخ ۱۳آبان ماه به بیش از ۳هزار و ۴۰۰ نفر رسید که حدود ۶۰درصد از ارزش کل صندوقها را به خود اختصاص دادهاند.
ارسال نظر