کارشناس سازمان بورس خبرداد
سرمایهگذاری ۷۰درصد سهامداران در صندوقهای با سود تضمینی
«ایمان مقدسیان» گفت: تعداد سرمایهگذاران حقیقی صندوقهای سرمایهگذاری در هفته منتهی به 8مهر ماه امسال به بیش از 3هزار و 100نفر رسیده و در مجموع 60درصد از ارزش کل صندوقهای سرمایهگذاری را نیز به خود اختصاص دادهاند. وی ادامه داد: حدود 2هزار و 200نفر از سرمایهگذاران در صندوقهایی سرمایهگذاری کردهاند که تضمین سود دارند و بیش از 900نفر از سرمایهگذاران در صندوقهایی سرمایهگذاری کردهاند که تنها تضمین نقدشوندگی دارند. وی در مورد صندوقهایی که بیشترین تعداد سرمایهگذاری حقیقی را دارند، گفت: از لحاظ درصد تملک سرمایهگذاران حقیقی در صندوقها، صندوق سرمایهگذاری بورسیران که درصد تملک حقیقیها در آن به بیش از 95 درصد رسیده، در جایگاه نخست قرار دارد. وی افزود: پس از این صندوق، صندوقهای سرمایهگذاری پیشتاز و پویا صندوقهایی هستند که با داشتن به ترتیب 122 و 59 سرمایهگذار حقیقی که 88 و 84درصد از ارزش کل صندوق را در اختیار دارند و از نظر آوردۀ سرمایهگذاران حقیقی در وضعیت بهتری نسبت به دیگر صندوقها قرار گرفتهاند.
«مقدسیان» در خصوص بازدهی صندوقها گفت: در حالی که در هفتۀ منتهی به ۸مهرماه بازار سهام بازده متوسط منفی ۴دهم درصدی را تجربه کرد، اما ۱۲صندوق سرمایهگذاری توانستند بازدهی فراتر از بازار به دست آورند. وی یادآور شد: در هفته گذشته بیشترین بازده متعلق به صندوق سرمایهگذاری پویا با ۳۶/۲بازدهی مثبت بود. کارشناس سازمان بورس ادامه داد: در ماه منتهی به ۸مهرماه، بازدهی صندوقهای سرمایهگذاری در سهام از ۱ تا ۸درصد در نوسان بود و بیشترین بازدهی را در طول این ماه صندوق
سرمایهگذاری بورسیران کسب کرد. وی خاطرنشان داد: از لحاظ بازدهی از ابتدای تاسیس سه صندوق سرمایهگذاری بانک ملی، سهم آشنا و پیشتاز با کسب 145،107و 75درصد بازدهی، رتبههای اول تا سوم بازدهی قراردارند. وی ادامه داد: از لحاظ بازدهی متوسط روزانه که عمر صندوق در آن لحاظ میشود، بیشترین بازده متعلق به صندوقهای سرمایهگذاری بورسیران، کارگزاری بانک ملی و سهم آشنا است. وی در نهایت در خصوص ارزش صندوقها گفت: ارزش صندوقهای سرمایهگذاری تا 8مهر ماه امسال به یکهزار و 694میلیارد ریال رسید که نیمی از این ارزش متعلق به صندوق سرمایهگذاری کارآفرین و نیمی دیگر از آن متعلق به صندوقهای سرمایهگذاری در سهام است.
ارسال نظر