تغییر بیسروصدای مدیرعامل سرمایهگذاری سپه
گروه بورس- علیرضا باغانی: محمد علی احمدزاد اصل به صورت غیرمنتظرهای از شرکت سرمایهگذاری سپه رفت. به گزارش خبرنگار ما، وی که بهمن ماه سال گذشته به عنوان مدیرعامل سرمایهگذاری سپه منصوب شده بود، روز گذشته پس از چند نوبت استعفا، رسما از این شرکت سرمایهگذاری رفت.
احمدزاد در گفتوگو با خبرنگار دنیای اقتصاد ضمن تایید رفتنش از سرمایهگذاری سپه گفت: طی نامهای به وی اعلام شده که از عضویت در هیات مدیره شرکت خارج شده است.
وی محدودیتهای اعمال شده را دلیل اصلی کنارهگیری خود از مدیرعاملی «وسپه» اعلام کرد و گفت: با رفتن از سپه ترجیح دادم که منافع شرکت فدای منافع مدیریتی نشود و در عین حال برای تمام همکاران خود که در عملکرد درخشان شرکت من را یاری کردهاند، آرزوی توفیق کرده و همین جا اعلام میکنم که با هیچ کس مناقشهای نداشته و ندارم و در شرایط کنونی تصور کردم که رفتن از وسپه به نفع شرکت باشد، چرا که به عقیده من بازار در حال حاضر بیش از هر چیز به آرامش نیاز دارد.
احمدزاد اصل در پاسخ به این سوال که در حال حاضر «وسپه» را چه کسی اداره میکند، گفت: هم اکنون علی قاسمی به عنوان سرپرست شرکت حضور دارد، اما ظاهرا به زودی مدیرعامل سرمایهگذاری سپه معرفی خواهد شد.
او در برابر این سوال که بعد از «وسپه» به چه شرکت یا نهاد مالی خواهد رفت، گفت: چند پیشنهاد برای حضور در شرکتهای سرمایهگذاری دارم، اما در حال حاضر تصمیمی در مورد این پیشنهادها نگرفتهام.
وی در تشریح عملکرد خود در «وسپه» از پوشش ۱۰۰درصد پیشبینی سود ا۲۳۰ریالی شرکت در ۸ماهه خبر داد و گفت: تا هشتم شهریور ماه جاری سرمایهگذاری سپه توانسته ۱۰۰درصد از بودجه پیشبینی شده برای سال مالی منتهی به سیام آذر ماه ۸۸ را پوشش دهد که این پوشش پس از کسر ذخیرههای لازم محقق شده و اگر این ذخیرهها وجود نداشتند، پیشبینی شرکت به میزان قابلتوجهی تعدیل میشد.
وی مدیریت پرتفوی و نقش فعال سپه در بازار را از جمله دلایل پوشش ۱۰۰دصدی بودجه شرکت عنوان کرد و گفت: سرمایهگذاری سپه در کنار مدیریت پرتفوی، توانست با فعال کردن سرمایهگذاری مهر در بازار سرمایه به خرید و فروش سهام پرداخته و با کسب بازدهیهای قابل توجه از محل دادوستدهای سهام بتواند در سال گذشته فقط ۵میلیارد تومان سود کسب کند، در حالی که پیش از این سرمایهگذاری مهر چندان فعال نبود.
وی با اشاره به روند افزایش پیشبینی سود شرکت در ۲سال گذشته گفت: پیشبینی درآمد هر سهم شرکت از ۱۲۰ریال در سال ۸۶ به ۱۸۴ریال در سال ۸۷ رسید که ۱۸۰ریال آن در مجمع تقسیم شد، از طرفی دیگر تا این لحظه شرکت ۱۰۰درصد بودجه ۲۳۰ریالی خود را پوشش داده است و اگر این روند ادامه پیدا کند، EPS شرکت تعدیل خواهد شد و چه بسا اگر ذخیرههایی همچون قرارداد صبح احرار نبود، سرمایهگذاری سپه در سال جاری میتوانست به EPS ا۳۰۰ریالی هم دست پیدا کند.
مدیرعامل سابق سرمایهگذاری سپه در مورد سرمایهگذاری مهر توضیح داد: این شرکت در سال گذشته فعال شد و ما توانستیم سود شرکت را از ۷۵۰میلیون تومان به نزدیک ۵میلیارد تومان برسانیم و معتقدیم این شرکت با تکیه بر کار کارشناسی و مطالعه ریسک میتواند موقعیت خود را حفظ کند.
وی بازارسازی سهام را یکی دیگر از عملکردهای مثبت سپه در بازار سرمایه دانست و گفت: سرمایهگذاری سپه در این مدت توانست هم از سهام خود و هم از سهام دیگر شرکتهای بورسی با رفتاری منطقی حمایت کند و در واقع به روان شدن فضای معاملات کمک مطلوب کند.
به گفته وی، سرمایهگذاری سپه در بورس به لحاظ شفافیت در اطلاعرسانی به رتبه ششم دست یافت و رتبه اطلاعرسانی «وسپه» در بین شرکتهای سرمایهگذاری هم اول بود، از طرفی دیگر در دوره ۲۰ماه گذشته شرکت توانست جزو ۱۰شرکت برتر بازار به لحاظ نقدشوندگی قرار گیرد.
وی NAV شرکت را در پایان سال ۸۶ رقمی معادل ۱۰۲تومان بیان کرد و افزود: در حال حاضر NAV شرکت با رشدی ۴۰درصدی به نزدیک ۱۴۵تومان رسیده است.
وی ابراز امیدواری کرد با توجه به پرتفوی ارزشمند «وسپه» که در صنعت سنگآهن، سیمان و پتروشیمی متمرکز شده، از ظرفیتهای شرکت به همراه بدنه کارشناسی و متخصص آن استفاده شود.
مدیرعامل سابق سرمایهگذاری سپه در پاسخ به این سوال که آیا احتمال حضور او در حوزه اجرایی بازار سرمایه وجود دارد؟ گفت: تمایل سن بیشتر از هر چیز فعالیت در حوزه تخصصی و حرفهای بازار سرمایه است و با توجه به سوابق خود تصور میکنم که حضورم در نهادهای مالی بیشتر میتواند به صلاح بازار سرمایه باشد.
هنوز جایگزین احمدزاد در سرمایهگذاری سپه مشخص نیست ولی ظاهرا ضیایی رییس هیات مدیره کارگزاری بانک سپه یکی از گزینههای تصدی این پست محسوب میشود.
ارسال نظر