مدیرعامل توسعه صنعتی:
پرتفوی «وتوصا» به فعالیتهای تخصصی هدایت میشود
بورس نیوز: مدیر عامل «وتوصا» از افزایش ۷۰میلیارد ریالی حجم سرمایهگذاری این شرکت خبر داد. علیرضا فولاد آملی مدیرعامل «وتوصا» با اعلام این خبر گفت: با توجه به شرایط حاکم بر بازار سرمایه و ترکیب تشکیلدهنده سبد سهام این شرکت در مقطع تصدی هیاتمدیره جدید، از کل قیمت تمام شده سرمایهگذاریهای کوتاه مدت، مبلغ ۲۰۸میلیارد ریال سهام راکد و مبلغ ۱۸۴میلیارد ریال سهام با نماد متوقف بوده است که پس از باز شدن نمادهای مذکور، ارزش روز سهام به مبلغ ۶۰میلیارد ریال کاهش پیدا کرده است. بنابراین ضرورت داشت با سمتگیری برون رفت از شرایط به وجود آمده تصمیمات مناسب اتخاذ شود.
آملی در تشریح چگونگی اجرای عملیات و نتایج حاصل از آنها در حوزه سرمایهگذاریهای کوتاه مدت گفت: از آنجایی که تنوع و گستردگی زیاد سرمایهگذاری در سهام شرکتها باعث میشد تا به دلیل محدود بودن امکانات کارشناسی شرکت عملا اشراف اطلاعاتی کامل به وضعیت عمومی و اختصاصی شرکتهای سرمایهپذیر نباشد و این مساله موجب میشد تا زمینه برای تصمیمگیری بهینه و مناسب در ارتباط با عرضه، نگهداری و افزایش سرمایهگذاری فراهم شود، بنابراین یکی از سیاستها کاهش تعداد شرکتهای سرمایهپذیر در مجموعه پرتفوی شرکت برنامهریزی شد. در این راستا تعداد شرکتهای سرمایهپذیر از عدد ۸۶ در ابتدای دوره به عدد ۵۹ در انتهای دوره کاهش پیدا کرده است. سیاست محدود کردن سرمایهگذاریها در چند فعالیت تخصصی مطلوب ضمن اجتناب از تصدیگری و بنگاهداری در آینده نیز تداوم داشته و به تدریج جایگزینی لازم به عمل خواهد آمد.
وی همچنین در ارتباط با سهام زیانده و فروش آنها توضیح داد: در دوره جدید در توسعه صنعتی ایران به منظور بهرهگیری از شرایط جدید بازار و همچنین اصلاح ساختار پرتفوی نسبت به عرضه سهام زیانده اقدام شده است؛ به طوری که طی دوره فوق مبلغ ۹۴میلیارد ریال از سهام زیانده به فروش رفته و در نتیجه مبلغ ۴۷میلیارد ریال زیان شناسایی (حدود ۴برابر زیانهای شناسایی شده در ۵ سال گذشته) شده است. آملی افزود: سیاست فوق در سالجاری نیز تداوم داشته و در هر مقطعی که زمینه برای عرضه و تبدیل سهام زیانده و فاقد توجیه برای نگهداری فراهم شود، نسبت به جایگزینی آنها اقدام خواهد شد.
وی با اشاره به تامین نقدینگی برای سرمایهگذاریهای جدید اعلام کرد: یکی از اصولیترین سیاستهای شرکت در این بخش، اختصاص سود سهام دریافتی از شرکتهای سرمایهپذیر جهت سرمایهگذاری در بورس است تا حجم سرمایهگذاری شرکت کاهش پیدا نکند؛ به طوری که در این مدت مبلغ ۷۰میلیارد ریال به سبد سرمایهگذاری اضافه شده است. آملی در خصوص حمایت منطقی از سهم شرکت توسعه صنعتی ایران در بورس نیز توضیح داد: در دوره جدید به گونهای سیاستگذاری شد تا سهم توسعه صنعتی ایران در بورس شناور بوده و هر روز قابل معامله باشد و درحالحاضر سهم شرکت از لحاظ نقدشوندگی رتبه بالایی را دارد و از تیرماه ۱۳۸۶ دیگر صف فروش برای سهام توسعه صنعتی ایران در بازار وجود ندارد.
ارسال نظر