پیشنهاد تقسیم ۹ ریال سود در مجمع «فرابورس»
فارس - مدیرعامل شرکت فرابورس با اعلام اقدمات انجام شده و زمان تقریبی مجمع سالانه و تقسیم سود پیشنهادی، برنامههای این شرکت برای سال ۸۸ را تشریح کرد.
مصطفی امید قائمیبا اعلام اقدمات انجام شده و زمان تقریبی مجمع سالانه و تقسیم سود پیشنهادی، برنامههای این شرکت نوپا و مهم بازار سرمایه برای سال ۸۸ را تشریح کرد.
برگزاری اولین مجمع تا پایان خرداد
وی در رابطه با زمان برگزاری مجمع سالانه شرکت فرابورس اظهار داشت: بعد از دریافت نامه از سازمان بورس و اوراق بهادار، اولین مجمع سالانه شرکت فرا بورس حداکثر تا پایان خرداد برگزار خواهد شد. وی درخصوص وضعیت سودآوری شرکت
۱۰میلیارد تومانی فرابورس گفت: برای سال مالی ۳۰ اسفند ۸۷ و در عرض ۴ ماه از تاسیس شرکت، درمجموع ۸۶۷میلیون و ۵۰۰ هزار تومان سود به دست آمده که سود خالص هر سهم ۸۷ ریال است . امید قائمیدر برابر این سوال که سیاست تقسیم سود پیشنهادی هیاتمدیره
فرا بورس به چه ترتیبی است؟ گفت: با توجه به برنامه شرکت برای خرید ساختمان و همچنین سایر برنامههای توسعه ای فرابورس و استخدام نیروهای متخصص، با پیشنهاد تخصیص سود خالص به اندوخته احتیاطی، اندوخته قانونی و تقسیم ۹ ریال سود نقدی برای هر سهم مدنظر است.
فعالیتهای ۴ ماهه فرابورس
مدیرعامل شرکت فرابورس با بیان اینکه فرا بورس در آبان ۸۷ تاسیس شده، درخصوص مهمترین فعالیتهای انجام شده در دوره ۴ ماهه سال گذشته توضیح داد: در بخش بسترسازی به منظور شکل گیری فرابورس اقداماتی ماننداستخدام نیروی انسانی و تجهیز منابع، اجاره دو طبقه از ساختمان حافظ، تشکیل کارگروه تدوین دستورالعمل پذیرش و عرضه اوراق بهادار و پیشنهاد آن به سازمان بورس، بررسی وضعیت افشای اطلاعات ناشران فرابورس و انجام هماهنگیهای لازم با سازمان بورس، تشکیل کارگروه تدوین دستورالعمل اجرایی نحوه انجام معاملات در فرابورس و پیشنهاد آن به سازمان بورس، پیشنهاد میزان و سقف کارمزدهای مورد درخواست شرکت فرابورس و کارگزاران عضو به سازمان بورس و چاپ و توزیع ورقههای سهام از طریق شرکت سپردهگذاری مرکزی انجام شده است. امید قائمیادامه داد: از سوی دیگر مذاکرات اولیه و حصول تفاهم پیرامون موضوع نحوه سپردهگذاری و تسویه و پایاپای معاملات با شرکت سپردهگذاری مرکزی و تسویه وجوه، مذاکرات اولیه در خصوص انعقاد قرارداد با شرکت مدیریت فناوری به منظور ایجاد شبکه معاملاتی و پشتیباتی سامانه معاملات فرابورس، پیگیری تصویب لایحه مالیاتی در دولت و تصویب آن در مجلس شورای اسلامیو طراحی و ایجاد سایت رسمیشرکت فرابورس انجام شده است. وی افزود: در شرایطی دستور العمل پذیرش و عرضه اوراق بهادار در فرابورس ایران ۲۵ فروردین سال جاری به تصویب هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار رسید و ابلاغ شده که دستورالعمل اجرایی نحوه انجام معاملات
هم اکنون در کمیته تدوین مقررات با حضور نمایندگان شرکت فرابورس در حال بررسی و در مراحل نهایی جهت ارسال به هیات مدیره سازمان است.
اقدامات عملیاتی در سه حوزه
وی اقدامات عملیاتی شرکت فرابورس را مدنظر قرارداد و گفت: با توجه به وضعیت بورس اوراق بهادار در سالهای اخیر و خودداری طیف وسیعی از اقشار جامعه نسبت به سرمایهگذاری در سهام شرکتها، شرکت فرابورس به طور جدی پیگیر پذیرش انواع اوراق بهادار بوده که این اقدام به موازات پیگیری پذیرش و عرضه سهام شرکتهای خارج از بورس دنبال میشود. برهمین اساس اقدامات عملیاتی و بازاریابی فرابورس در سه حوزه انجام میشود. امید قائمی افزود: در حوزه پذیرش سهام شرکتها اقداماتی چون مذاکره با سهامداران عمده دولتی و شبه دولتی یا خصوصی به منظور معرفی فرابورس به عنوان بازار اوراق بهادار جدید و متفاوت مذاکره و تشکیل کار گروه به منظور امکانسنجی پذیرش و عرضه سهام شرکتهای تعاونی در فرابورس انجام شده است. وی ادامه داد: در بخش اوراق مشارکت نیز پیگیری انجام معاملات و پذیره نویسی چند فقره اوراق مشارکت شرکتی در فرابورس،برگزاری جلسات مشترک و تفاهم اولیه با شرکت ملی پخش و پالایش به منظور تامین مالی پروژههای این شرکت از طریق فروش اوراق مشارکت قابل تعویض با سهام در فرابورس یا استفاده از سایر روشهای تامین مالی مدنظر است. به گفته مدیر عامل فرابورس در حوزه سایراوراق بهادار نیز اقدماتی چون زمینهسازی به منظور پذیرش و ایجاد بازار دست دوم گواهی سپرده بانکی در فرابورس، مذاکره با بانک مسکن و توافق اولیه به منظور پذیرش و عرضه امتیاز حق تقدم استفاده از تسهیلات مسکن در فرابورس، مذاکره با سازمان بورس و اوراق بهادار به منظور پذیرش صندوقهای سرمایهگذاری در فرابورس و مذاکره با بانکها و موسسات تامین سرمایه در خصوص انجام معاملات گواهی سپرده در فرابورس انجام شده است.
برنامههای فرابورس در سال ۸۸
امید قائمیدر بخش دیگری از اظهارات خود به مهمترین برنامههای شرکت فرابورس در سال۸۸ اشاره و گفت:در سال جاری علاوه بر تهیه ساختمانی مناسب و تکمیل کادر کارشناسی شرکت، راه اندازی بازارهای فرابورس بر اساس دستورالعمل پذیرش فرابورس وایجاد بازار عرضه اوراق بهادار در فرابورس به خصوص بازار عرضه سهام شرکتهای خارج از بورس مشمول واگذاری سازمان خصوصیسازی به طور جدی پیگیری خواهد شد. وی ادامه داد: از جانب دیگر تعامل نزدیک با نهادهای مالی نظیر موسسات تامین سرمایه در راه اندازی بازارهای فرابورس به ویژه بازار دوم و ادامه رایزنی با سازمانهای دولتی، شرکتهای مادرتخصصی، بانکها و اشخاص حقوقی فعال در بخش خصوصی برای عرضه سهام و سایر اوراق بهادار در فرابورس نیز در سال جاری تسریع خواهد شد.
ارسال نظر