مدیرعامل شرکت خبر داد:
نهاییشدن آییننامه پذیرش شرکتها در «فرابورس»
ایسنا- با تاسیس بازار فرابورس در مرداد امسال، در حال حاضر آییننامه مربوط به پذیرش شرکتها در این بازار نهایی و سه تابلوی معاملاتی برای OTC پیشبینی شده است، ولی زمان پذیرش و ورود شرکتها، به تصویب آییننامه مورد نظر توسط سازمان بورس و نیز تصویب لایحه دوفوریتی مالیاتی و مالیات مربوط به نقل و انتقال سهم بستگی دارد.
مصطفی امید قائمی، مدیرعامل شرکت فرابورس، از نهایی شدن آییننامه پذیرش شرکتها خبر داد و گفت: آیین نامه مربوط به پذیرش شرکتها در فرابورس نهایی شده است و در هفته جاری به سازمان بورس جهت تصویب ارسال میشود.
وی خاطرنشان کرد: طبق این آیین نامه کلیه شرکتهای سهامی عام و شرکتهایی که از تابلوی اصلی بورس اخراج شدند به شرطی که در آستانه انحلال نباشند و نیز شرکتهایی که شرایط معامله آنها سخت است، به شرط اینکه برنامهای برای بهبود وضعیت خود داشته باشند، میتوانند در این بازار مورد پذیرش قرار گیرند.
وی اظهار کرد: بنابراین در آیین نامه پذیرش شرکتها، ایجاد سه تابلو در OTC پیشنهاد شده است که تابلوی اول مربوط به شرکتهای سودده، تابلوی دوم مربوط به شرکتهای کوچک و زیان ده و تابلوی سوم مربوط به شرکتهایی است که شرایط معامله آن سخت بوده و سهامدار عمده میخواهد آنها را جمع کند.
رییس سابق هیات مدیره شرکت بورس عنوان کرد: در بازار فرابورس عرضه اولیه شرکتهای دولتی به منظور کشف قیمت هم میتواند صورت گیرد و از جهت قانونی مشکلی برای آن وجود ندارد.
مدیرعامل شرکت تازه تاسیس OTC در ادامه سایر فعالیتهای شرکت را مورد توجه قرار داد و اعلام کرد: همچنین آییننامه عملیاتی، مالی و استخدامی شرکت در حال تهیه است که آییننامههای عملیاتی شرکتها مربوط به بازار بوده و باید از سوی سازمان بورس تصویب شود که آییننامه مربوط در شرکت در حال نهایی شدن است.
وی یادآور شد: همچنین در مورد سیستم معاملاتی مورد استفادهOTC مذاکرات خوبی با شرکتهای رایانهای صورت گرفته است و استفاده بازار فرابورس از سیستم قدیم یا جدید معاملات در دست بررسی است زیرا سیستم قدیم و جدید هر دو مشکلاتی ایجاد میکنند که این موارد در حال بررسی کارشناسی است.
امید قائمی در ادامه از طراحی سایت مربوط به شرکت فرابورس خبر داد و گفت: در حال حاضر سایت شرکت توسط کارشناسان در حال طراحی است و تا یک ماه آینده راهاندازی میشود که دستورالعملهای مربوط به پذیرش شرکتها و سایر اخبار مرتبط برای استفاده کاربران در اختیار آنها قرار میگیرد.
وی در مورد زمان پذیرش شرکتها در فرابورس گفت: زمان پذیرش شرکتها در این بازار به تصمیم سازمان بورس و دولت بستگی دارد، زیرا اگر لایحه دو فوریتی مالیاتی و معاملات نقل و انتقال سهام تصویب شود، انجام معاملات فرابورس مقرون به صرفه خواهد بود. بنابراین زمان پذیرش شرکتها به تصویب مالیات نقل و انتقال سهم و نظر مجلس و دولت بستگی دارد.
به گزارش ایسنا، شرکت ۱۰میلیارد تومانی فرابورس در ۱۸ مرداد امسال پس از دریافت مجوز شورای بورس در۲۰ اسفند سال گذشته با ترکیب سهام ۲۰درصد شرکت بورس، ۶۰درصد نهادهای مالی و ۲۰درصد پذیرهنویسی عمومی تاسیس شد.
ارسال نظر