«حکشتی» در تابلوی فرعی پهلو گرفت
سنا- نام شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران (سهامی عام) به عنوان چهارصد و چهل و سومین شرکت پذیرفته شده در فهرست نرخهای تابلوی فرعی بازار اول بورس اوراق بهادار تهران درج شد. به گزارش شرکت اطلاعرسانی بورس تهران، شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در بخش «حملونقل آبی»، گروه و طبقه «حملونقل دریایی و حملونقل در آبهای ساحلی» با کد ۰۱- ۱۰-۶۱ و نماد «حکشتی (Hekeshti)» طبقهبندی شده است.
عکس: بهمن صادقی
سنا- نام شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران (سهامی عام) به عنوان چهارصد و چهل و سومین شرکت پذیرفته شده در فهرست نرخهای تابلوی فرعی بازار اول بورس اوراق بهادار تهران درج شد. به گزارش شرکت اطلاعرسانی بورس تهران، شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در بخش «حملونقل آبی»، گروه و طبقه «حملونقل دریایی و حملونقل در آبهای ساحلی» با کد ۰۱- ۱۰-۶۱ و نماد «حکشتی (Hekeshti)» طبقهبندی شده است. شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران (سهامی عام) در تاریخ ۲/۶/۱۳۴۶ به صورت شرکت سهامی عام و با نام شرکت کشتیرانی ملی آریا (غیردولتی) تاسیس و طی شماره ۱۱۶۷۰ مورخ ۲/۶/۱۳۴۶ در اداره ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی تهران به ثبت رسید.
در اجرای قانون ملی شدن بانکها مصوب ۱۷/۳/۱۳۵۸ شورای انقلاب اسلامی، فعالیت کشتیرانی نیز در ایران ملی اعلام شد و در همان سال کلیه سهام شرکت تحت تملک دولت (وزارت بازرگانی) قرار گرفت و نام شرکت به کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران تغییر یافت. بر اساس این گزارش، این شرکت در راستای سیاستهای خصوصیسازی دولت، متعاقبا طی مصوبه شماره ۱۶۹۷۲ مورخ ۹/۱۱/۱۳۷۸ هیاتمحترم وزیران مالکیت ۵۱درصد از سهام شرکت، در ازای تادیه بخشی از بدهیهای قبلی دولت به سازمان تامین اجتماعی و صندوق بازنشستگی کشوری به طور مساوی واگذار شد و طبق مفاد اساسنامه جدید، مصوب ۲۰/۱/۱۳۷۹ شرکت از شمول قوانین و مقررات مربوط به شرکتهای دولتی خارج و به عنوان شرکت غیردولتی و براساس قانون تجارت اداره میشود.
این گزارش میافزاید: شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با شماره ۱۰۴۵۹ در فهرست شرکتهای ثبتشده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار ثبت شده است.
بر این اساس موضوع فعالیت اصلی این شرکت به شرح زیر است:
- خرید، اداره، راه بری، اجاره، استیجاره و فروش هر نوع کشتی و شناور برای هر منظور اعم از حملونقل بار و مسافر، سوخترسانی و نظایر آن.
- تصدی هرگونه فعالیت مکمل فعالیتهای موضوع بند ۱ فوق از قبیل احداث، اداره یا اجاره و استیجاره تاسیسات بندری، سازههای دریایی و تاسیسات مربوط به ساخت و تعمیر کشتیها و شناورها و انواع پایانههای باری و مسافری.
- قبول نمایندگی و اعطای نمایندگی به کلیه شرکتها، موسسات و اشخاص حقیقی و حقوقی در سراسر دنیا
همچنین انواع سرمایهگذاری در امر ساخت انواع کشتی و شناور و تولید کلیه ملحقات مربوط به کشتی، شناور به طور مستقل یا با مشارکت سایر اشخاص حقیقی و حقوقی در داخل یا خارج از کشور، سرمایهگذاری در سایر شرکتها و موسسات تابعه و وابسته که فعالیتهای آنها به نحوی از انحاء مکمل فعالیتهای شرکت در داخل یا خارج از کشور ایران باشد، تاسیس و تعطیل شعب و نمایندگیها در هر نقطه دنیا که برای حفظ و توسعه فعالیتهای شرکت ضروری باشد و سپردهگذاری و خرید و فروش سهام و اوراق بهادار از دیگر فعالیتهای اصلی کشتیرانی جمهوری اسلامی است.
ارسال نظر