گشتی در وب
۶ نکته که در سرمایهگذاری نباید فراموش کنید
برای سرمایهگذاری دو روش مستقیم و غیرمستقیم وجود دارد که هر یک در جایگاه خود قابل استفاده است.
سرمایهگذاری به معنای به تعویق انداختن مصرف فعلی برای به دست آوردن منافع بیشتر در آینده است. در حقیقت سرمایهگذار به امید به دست آوردن سود بیشتر در آینده از ارزشهای کنونی چشم پوشی میکند.
برای سرمایهگذاری دو روش مستقیم و غیرمستقیم وجود دارد که هر یک در جایگاه خود قابل استفاده است. روش مستقیم
در این روش بین سرمایهگذار و سرمایهپذیر رابطه مستقیم برقرار میشود. یعنی فرد سرمایهگذار راسا تصمیمات سرمایهگذاری خود را اتخاذ میکند.
روش غیر مستقیم
در روش غیرمستقیم بین سرمایهگذار و سرمایهپذیر یک موسسه مالی به عنوان واسطه عمل مینماید. به عبارتی سرمایهگذار وجوه خود را در اختیار این موسسات قرار میدهد تا آن را مدیریت و بازدهی بهینه را با کسب کارمزد حاصل نماید. در این روش ریسک مربوط به سرمایهگذاری بهعهده افرادی است که صاحب سرمایه هستند.
اما صرف نظر از اینکه از کدامیک از روشهای سرمایهگذاری استفاده میکنید و اینکه میزان سرمایه شما چقدر است رعایت این شش نکته برای رسیدن به هدف اصلی سرمایهگذاری که کسب سود بیشتر است، ضروری است:
۱. هرگز بر روی آنچه از آن اطلاعات ندارید سرمایهگذاری نکنید: اغلب کسانی که در سرمایهگذاری شکست میخورند مهمترین علت این امر را بی اطلاعی یا کم اطلاعی از سوژه سرمایهگذاریشان میدانند و حسرت میخورند که کاش مطالعه بیشتری کرده بودم.
این به این معنی نیست که بر روی سهام پرریسک یا آنچه در آن تخصص ندارید سرمایهگذاری نکنید، بلکه به آن معناست که در مورد آنچه درآن سرمایهگذاری میکنید مطالعه کنید یا از مشاوران آگاه در آن زمینه استفاده کنید.
۲.ریسک پذیر باشید: چشم بسته عمل کردن به معنای ریسکپذیر بودن نیست، بلکه ریسک پذیری به آن معناست که در عین اینکه عاقلانه عمل میکنید جسارت گرفتن تصمیمهای قاطع را داشته باشید؛ چراکه ترس بیش از اندازه موفقیت شما را به تاخیر میاندازد و حتی ممکن است آن را غیرممکن سازد.
۳. رازدار باشید: یک سرمایهگذار حرفهای رازهای حرفهایاش را فریاد نمیزند و در هر محفلی از راز و رمز تجارتش سخن به میان نمیآورد؛ چراکه در عصر اطلاعات آنچه سبب تمایز شما از دیگران میشود اطلاعاتتان است؛ بنابراین برگ برنده خود را به رایگان حراج نکنید.
۴. با فعالان بازار در ارتباط باشید: این اصل به هیچ وجه با رازداری در تضاد نیست بلکه دقیقا مکمل اصل پیشین است. یک سرمایهگذار خوب با سایر همکاران، دستاندرکاران مورد سرمایهگذاری و حتی رقبای خود در ارتباط است؛ چراکه حضور در فضاهای حرفهای معلومات شما را خواهد افزود و اعتماد به نفستان را دوچندان میکند.
۵. برای سرمایهگذاری میزان پول اصل نیست: بسیاری بر این متصورند که برای آنکه یک سرمایهگذار موفق باشیم میبایست حتما ثروتمند باشیم. درحالی که این تصور به هیچ عنوان صحیح نیست، بلکه یک سرمایهگذار موفق از کمترین سرمایه بیشترین سود را میبرد و به این ترتیب به صورت مستمر به سرمایهاش میافزاید.
بسیاری از سرمایهداران مطرح معاصر افراد ثروتمندی نبودهاند، بلکه افرادی بودهاند که از موقعیتشان بهترین بهره را بردهاند.
۶. طمع نکنید: بسیاری از سرمایهگذاران به آسیب طمعورزی دچار شدهاند و حتی کل دارایی خود را از دست دادهاند. بنابراین وسوسههای سود عالی را با دیده تردید بنگرید و تلاش کنید معقولانه تصمیم بگیرید.
منبع: سایت بانکی Bank.ir
* مطلب «گشتی در وب» صرفا به انعکاس نظرات سرمایهگذاران فعال در دنیای مجازی میپردازد و درج آنها به معنای تایید مفاد مطلب از سوی دنیای اقتصاد نیست.
ارسال نظر