مجمع عمومی عادی شرکت سرمایه‌گذاری گروه صنایع بهشهر برای هر سهم سال مالی منتهی به 29 اسفند ماه 89 تقسیم مبلغ 370 ریال سود را تصویب کرد. در این مجمع که با حضور بیش از 89 درصد سهامداران برگزار شد صورت‌های مالی شرکت به تصویب رسید.

در ادامه جلسه آقای مهندس زال پور، مدیرعامل شرکت علاوه بر ارائه گزارش به سوالات سهامداران پاسخ داد. مجمع شرکت گروه صنایع بهشهر به ریاست آقای دکتر بهادرانی، دبیری آقای مهندس زال‌پور (مدیرعامل شرکت) و نظارت آقایان فروغی و لؤلؤیی اداره شد.
پیشینه و موضوع فعالیت
شرکت سرمایه‌گذاری گروه صنایع بهشهر ایران در ۱۴ تیر ۱۳۷۵ به صورت سهامی خاص تاسیس و تحت شماره ۱۲۲۷۶۳ در اداره ثبت شرکت‌ها و مالکیت صنعتی تهران به ثبت رسید. در سال ۱۳۸۲ براساس مصوبه مجمع عمومی فوق‌العاده ۹ تیر ۱۳۸۲ شرکت به سهامی عام تبدیل شد و در تاریخ ۲۷ بهمن‌ ۱۳۸۲ در بورس اوراق بهادار تهران پذیرفته شد.
هدف از تاسیس این شرکت را به عنوان یکی از شرکت‌های وابسته گروه توسعه صنایع بهشهر (سهامی عام) می‌توان چنین برشمرد:
- شناسایی فرصت‌های سرمایه‌گذاری
- تحلیل و ارزیابی بازار سهام
- حضور موثر در بازار سهام
- ایجاد درآمد برای سهامداران
بر پایه ماده ۳ اساسنامه موضوع فعالیت شرکت، سرمایه‌گذاری و مشارکت در شرکت‌ها، طرح‌ها، واحدهای تولیدی و صنعتی، بازرگانی، خدماتی و نیز مبادرت به هرگونه عملیات مالی، پولی، بازرگانی و خرید و فروش کالا و سهام در داخل و خارج کشور است. با وجود این در عمل، فعالیت‌های شرکت در سال‌های اخیر بر دادوستد در بازار اوراق بهادار ایران تمرکز یافته است.
سرمایه
برپایه مصوبه مورخ ۲۴ تیر ۱۳۸۳ مجمع عمومی فوق‌العاده و مصوبه هیات مدیره در همان تاریخ، سرمایه شرکت در مرحله اول از ۱۰۰ به ۲۰۰ میلیارد ریال و در مرحله دوم در سال ۱۳۸۴ به ۵۰۰ میلیارد ریال افزایش یافت. سرمایه شرکت به ۵۰۰ میلیون سهم یک هزار ریالی عادی با نام تقسیم و تمام آن پرداخت شده است.
ارزیابی کلی عملکرد شرکت
حاصل فعالیت شرکت در سال ۱۳۸۹ به بازده ۵۳ درصدی برای سهامداران انجامیده که از ترکیب ۱۳ درصد بازده نقدی و ۴۰ درصد سود سرمایه‌ای به دست آمده است. بازده شرکت در سال ۸۹ به میزان ۲/۲۴ درصد کمتر از بازده صنعت سرمایه‌گذاری بوده است و مهم‌‌ترین دلیل آن به برخورداری شرکت از سرمایه‌گذاری در صنایعی- مانند خودرو - مربوط می‌شود که به‌رغم رشد چشمگیر قیمت سهام، از توجیه بنیادی لازم برای سرمایه‌گذاری برخوردار نبوده‌‌اند.با این وجود بازده ۲۲۱ درصدی فعالیت شرکت در طی یک دوره پنج ساله از عملکرد ۷۵ درصدی بازده صنعت سرمایه‌گذاری بسیار فراتر بوده است.
نکته جالب توجه آن است که با فرض تقسیم 100 درصدی سود سال مالی 1389، ارزش سود نقدی پرداخت شده به سهامداران این شرکت در طی پنج سال اخیر به 510 میلیارد ریال بالغ می‌شود. همچنین افزون بر بازگشت 100 درصدی سرمایه از طریق سود نقدی پرداخت شده به سهامداران، ارزش خالص دارایی‌های شرکت در تاریخ 31/3/1390 و با فرض تقسیم حداکثری سود، برابر 3.380 ریال به ازای هر سهم به دست می‌آید که از 4/3 برابر شدن ثروت سهامداران در طی دوره فعالیت شرکت حکایت دارد.
این در حالی است که در طی دوره مورد اشاره، به‌رغم تقسیم حداکثری سود شرکت‌های سرمایه‌پذیر و به ویژه بانک اقتصاد نوین، حفظ درصد مالکیت این شرکت در افزایش پی در پی سرمایه بانک مزبور در تمامی سال‌های اخیر و در همان حال دستیابی به رشد سالانه سود شرکت، صرفا به اتکای استفاده از تسهیلات بهره‌دار امکان‌پذیر شده است.
با وجود فشار مالی تحمیل شده در طی سال‌های اخیر برای تنظیم جریان نقدی نامتوازن و ایفای تعهدات مالی، این شرکت هیچ‌گونه بدهی معوق به بانک‌ها یا سهامداران خرد و عمده خود نداشته و در طی سال‌های اخیر از امتیازات تشویقی بانک‌های تجاری در زمینه کاهش نرخ بهره و افزایش حد اعتباری سالانه بهره‌مند شده است.