نگاه
تحلیل بازار جهانی طلا
همچنین در همان تحلیل اشاره شد که برای اظهار نظر قطعی باید تا تاریخ ۷ اردیبهشت (زمان نشست تعیین نرخ بهره بانک مرکزی ایالات متحده) صبر کرد. طبق پیشبینی قبلی نرخ بهره آمریکا روی عدد ۲۵ صدم ثابت باقی ماند و این امر منجر به نوسان مثبت ۵۵ دلاری در قیمت جهانی طلا شد. در حقیقت براساس دانش اقتصاد تثبیت نرخ بهره و عدم افزایش آن در اقتصاد توسعهیافتهای نظیر آمریکا به منزله وجود بیم از کاهش رشد اقتصادی و امکان برگشت به رکود اقتصادی دیگری است. لذا سرمایهگذاران در سطح جهان داراییهای خود را تبدیل به طلا به عنوان یک کالای ضد تورمی با ریسک پایین میکنند.
جمعه این هفته نیز آمار مهم نرخ بیکاری و تغییر تعداد مشاغل بخش غیرکشاورزی اعلام میشود میتواند تاثیرات مستقیمی روی روند آتی قیمت گذارد، اما از دیدگاه تحلیل تکنیکال الگوی سر و شانه کف در نمودار روزانه قیمت تشکیل شده است. هدف الگوی مذکور در محدوده 1569 دلار قرار گرفته است که تحقق یافت. عدد اسیلاتور شاخص قدرت نسبی (RSI) رقم 86 را به نشانه هیجان خرید (Over Bought) نشان میدهد.
اما بررسی اندیکاتور باندهای بولینگر نشان از خارج شدن قیمت از محدوده بالایی این باند دارد. لذا قیمت باید به داخل باند برگردد. با این وجود مقاومتهای پیش روی قیمت عبارتند از: ۱۵۹۳ دلار در محدوده تصحیح ۲۶۱/۸ درصد فیبوناچی میان مدت و ۱۶۰۰دلار در محدوده مرز روانی قیمت. در صورت دریافت سیگنال قطعی افت قیمت، این امر به اطلاع خوانندگان محترم خواهد رسید و تحلیل را به روز خواهیم کرد. براساس آنچه گفته شد قیمت جهانی طلا با احتمال افزایش هیجانی تا مرز روانی ۱۶۰۰ دلار روبهرو است و در محدوده سقف قرار دارد.
* کارشناس اقتصاد
www.Ciep.ir
ارسال نظر