گروه بنگاه‌ها، فاطمه بهادری: مدیرعامل بانک دی گفت: توجه به بانکداری الکترونیک و پیاده‌سازی نرم‌افزارهای مختلف از جمله چکاوک و سپام در بخش چک و ضمانتنامه‌ها، نشان می‌دهد که نظام بانکی در حال توسعه است.

دکتر احمد شفیع‌زاده در نشست با خبرنگاران، راه‌اندازی سامانه‌های جدید بانکی را باعث شفاف شدن مبادلات و ایجاد انضباط پولی و نظم بخشی به بازار پولی کشور دانست و گفت: خوشبختانه بانک مرکزی موفق شده است بازار غیرمتشکل پولی را مدیریت کند که این مهم در سال ۹۴ به جایگاه مناسبی رسیده و باعث ایجاد انضباط بیشتری در بازار خواهد شد. مدیرعامل بانک دی توجه به کارمزدها را در اصلاح ساختار اعتباری بانک‌ها موثر خواند و افزود: متاسفانه هم‌اکنون بحث کارمزد خدمات بانکی مورد غفلت واقع شده است در حالی که اگر بخواهیم بهبودی در ساختار اعتباری بانک‌ها ایجاد شود، باید به نظام کارمزدی روی بیاوریم. وی اخذ کارمزد از خدمات بانکی را در نهایت موجب کاهش نرخ سود تسهیلات دانست که خواسته مهم فعالان اقتصادی به‌ویژه در بخش‌های تولید، صنعت و صادرات غیرنفتی است تا بتوانند رقابت‌پذیر شوند.

شفیع‌زاده با تاکید بر اینکه استفاده‌کنندگان از خدمات بانکی باید هزینه این خدمات را بپردازند، یادآور شد: الان بحث کارمزدها مورد غفلت است در حالی که بخشی از هزینه‌های توسعه بانکداری الکترونیک را می‌توان از این محل تامین کرد؛ بنابراین باید به‌عنوان یک اقدام ملی و با هدف پوشش هزینه‌ها به‌ویژه در بحث بانکداری الکترونیک و کاهش نرخ سود تسهیلات به این موضوع توجه کرد. وی تاکید کرد: با توسعه ابزارهای الکترونیک، مشتریان شفافیت، سرعت و سهولت را در تعامل با بانک دی مشاهده خواهند کرد. همچنین توجه به بانکداری شرکتی و اختصاصی هم در دستور کار قرار گرفته است که این موضوع در سال ۹۴ توسعه خواهد یافت.

شفیع‌زاده به صدور مجوزهای ارزی مرحله اول و دوم بانک دی اشاره و اظهار کرد: فعالیت‌های ارزی بانک شروع شده است و سوئیفت بانک نیز به‌زودی به بهره‌برداری خواهد رسید. این در حالی است که به‌زودی حلقه‌های مختلف زنجیره فعالیت‌های ارزی بانک تکمیل و صرافی بانک دی نیز در یکی، دو ماه آینده بازگشایی خواهد شد. در این مراسم با حضور مدیران عامل بانک و بیمه دی، از سامانه هوشمند خدمات مالی بانک دی به نشانی www.766.ir رونمایی شد.