در مجمع عمومی عادی سالانه 690 ریال سود تقسیم شد

مجمع عمومی عادی سالانه شرکت سیمان خزر با حضور بیش از ۸۰ درصد از سهامداران تشکیل و تقسیم مبلغ ۶۹۰ ریال سود از سوی سهامداران مورد تصویب قرار گرفت. این مجمع به ریاست حسین فاتح و نظارت آقای حسین عرب علی‌دوستی و دهقان و منشی جلسه علیرضا قادری، مدیرمالی سیمان خزر برگزار شد. در ابتدای این جلسه منصور قدمی، مدیرعامل شرکت ضمن ارائه گزارش عملکرد هیات مدیره برای سال مالی ۹۳ به سوالات اکثر سهامداران پاسخ گفت. مدیرعامل شرکت به اهداف مهم شرکت اشاره کرد و گفت: توسعه بازارهای جدید مصرف و گسترش حوزه‌های جغرافیایی در استان‌های همجوار گیلان و کشورهای منطقه یکی از اهداف مهم شرکت است. وی افزود: فلسفه وجودی شرکت مشارکت در توسعه زیرساخت‌ها، عمران، آبادانی، افزایش استحکام ساختمان‌ها و پروژه‌های عمرانی در کشور و توسعه اقتصادی منطقه است. قدمی ویژگی متمایز شرکت را خودباوری و چابکی دانست و اظهار کرد: شرکت با به کارگیری رویکردهای نوین مدیریت، همواره یکی از شرکت‌های پیشرو در صنعت سیمان است. مدیرعامل «سخزر» تصریح کرد: تلاش ما در جهت تنوع بخشی به محصولات، ارتقا و تثبیت کیفیت برای افزایش رضایتمندی مشتریان است. پیام هیات مدیره

رخداد مهم در ۱۳۹۳ موضوع افزایش تحریم‌ها می‌باشد که کاهش مقدار و نرخ فروش نفت را در پی داشت و به همین دلیل نیز درآمد ناخالص ملی کاهش و تعداد زیادی از فعالیت‌های عمرانی به دلیل کاهش بودجه مربوطه متوقف گردید و این موضوع نیز بر فعالیت این شرکت تاثیر گذاشته و با توجه به کاهش فروش محصول و کاهش نقدینگی وضعیت اقتصادی شرکت را دچار مشکل نموده است و متاسفانه شرکت‌های سیمان جهت ترغیب و جذب مشتریان ناچار به اعطای تخفیفات کلانی شدند، به طوری که حاشیه سود بسیاری از شرکت‌های سیمانی شدیدا کاهش یافت. کاهش سودآوری همراه با کاهش نقدینگی استمرار فعالیت خیلی از کارخانه‌ها را شدیدا تهدید کرده است. مصوبات دولت محترم در خصوص بسته‌های حمایتی به جز وام تسهیلات ارزان‌قیمت خط اعتبار انرژی عملی نگردیده و بسیاری از کارخانه‌ها که با تسهیلات گران‌قیمت بانکی طرح‌های توسعه خود را اجرا نموده‌‌اند، هم‌اکنون در کوران بحران بازپرداخت بدهی‌ها به ویژه بدهی‌های ارزی که با نرخ مبادله‌ای بازپرداخت خواهند شد، واقع گردیده و وارد سیکل عدم پرداخت دیون بانکی و جرایم مربوطه گردیده‌اند که در نهایت چنانچه سیاست‌های مناسبی در خصوص حمایت از اینگونه بنگاه‌های کارآفرین اتخاذ نگردد، منجر به رکود اقتصادی صنعت و تهدید اشتغال خواهد شد.همچنین با توجه به افزایش قابل ملاحظه‌ نرخ کرایه کامیون‌ها به دلیل افزایش قیمت سوخت، هزینه‌های تولید و توزیع بسیاری از کارخانه‌ها افزایش قابل ملاحظه‌ای یافته‌است و به علت اینکه سیمان کالای حجیمی می‌باشد، نقش کرایه حمل در قیمت تمام شده مصرف‌کننده بسیار

پر رنگ می‌باشد، به همین دلیل لازم است با جهت‌گیری‌های مناسب و سیاست‌های تشویقی، ساز و کاری جهت کاهش یا لااقل تثبیت قیمت‌ها که یکی از راه‌های برون‌رفت از بحران فعلی می‌باشد، اندیشیده شود. همچنین دولت محترم می‌تواند تسهیلات ارزان‌قیمت بانکی جهت تغییر مکانیزم تولید، افزایش بهره‌وری و نیز کاهش مصرف انرژی از طریق تغییر تکنولوژی به بنگاه‌های کارآفرین را اختصاص دهد.

تاریخچه فعالیت شرکت

شرکت سیمان خزر در تاریخ ۱۹/ ۱/ ۱۳۶۶ به صورت شرکت سهامی خاص تاسیس شده و طی شماره ۶۴۴۹۳ مورخ ۱۹/ ۱/ ۱۳۶۶ در اداره ثبت شرکت‌ها و مالکیت صنعتی تهران به ثبت رسیده و در تاریخ ۲۴/ ۱۰/ ۱۳۷۳ به شرکت سهامی عام تبدیل و در سال ۱۳۷۴ در بورس اوراق بهادار تهران پذیرفته شده است. در حال حاضر، شرکت سیمان خزر جزو واحدهای تجاری فرعی شرکت سیمان فارس و خوزستان می‌باشد. مرکز اصلی شرکت در تهران و کارخانه آن در لوشان واقع است.

سرمایه

سرمایه شرکت در بدو تاسیس مبلغ ۳.۵۰۰ میلیون ریال (شامل تعداد ۳.۵۰۰ سهم، به ارزش اسمی هر سهم ۱.۰۰۰.۰۰۰ ریال) بوده که طی چندمرحله به مبلغ ۲۳۰.۰۰۰ میلیون ریال (شامل تعداد ۲۳۰.۰۰۰.۰۰۰ سهم، به ارزش اسمی هر سهم ۱.۰۰۰ ریال) در پایان سال مالی منتهی به ۲۹/ ۱۲/ ۱۳۹۲ افزایش یافته است.

جایگاه شرکت در صنعت سیمان

در سال مورد گزارش، فروش در صنعت نسبت به سال قبل ۲درصد افزایش داشته که از اهم دلایل آن را می‌توان کاهش تقاضای ناشی از کاهش پروژه‌های عمرانی در داخل کشور و همچنین صادرات سیمان طی سال مورد گزارش عنوان نمود.

بیان استراتژی‌های شرکت

۱- فعالیت شرکت تولید انواع سیمان خاکستری با کیفیت مطلوب (براساس استانداردهای ملی) است.

۲- یکی از اهداف مهم شرکت، توسعه بازارهای جدید مصرف و گسترش حوزه‌های جغرافیایی در استان‌های همجوار گیلان و کشورهای منطقه است.

۳- فلسفه وجودی شرکت، مشارکت در توسعه زیرساخت‌ها، عمران، آبادانی، افزایش استحکام ساختمان‌ها و پروژه‌های عمرانی در کشور و توسعه اقتصادی منطقه است.

۴- ویژگی‌های متمایز شرکت خودباوری و چابکی سازمانی است. شرکت سیمان خزر با به کارگیری رویکردهای نوین مدیریت، همواره یکی از شرکت‌های پیشرو در صنعت سیمان می‌باشد.

۵- ما برای افزایش روزافزون بازده سرمایه‌گذاری و ارائه اطلاعات شفاف و صحیح به سهامداران،خود را مقید می‌دانیم.

۶- ما با تنوع‌بخشی به محصولات، ارتقا و تثبیت کیفیت، برای افزایش رضایتمندی مشتریان می‌کوشیم.

۷- منابع انسانی سرمایه اصلی شرکت هستند. ما با ارج گذاردن به کرامت و ارزش اسلامی و انسانی، فرصت مناسبی برای افزایش وفاداری، انگیزش و نوآوری منابع انسانی و تداوم خدمت متخصصان فراهم می‌آوریم.

۸- ما با اهتمام پیوسته در پاسداشت و رعایت محیط‌زیست به عنوان سرمایه‌ای که علاوه بر نسل فعلی به تمام نسل‌های آتی نیز تعلق دارد کوشا هستیم. لذا تحقق شعار زمین سبز، آسمان آبی و آب پاک را وظیفه خود می‌دانیم.

استراتژی سیمان خزر

۱- ارتقای بهره‌وری و کاهش هزینه‌ها

۲- افزایش درآمد و رشد سودآوری از طریق تولید محصولات ممتاز

۳- کیفیت مطلوب

۴- تقویت و ارتقای برند

۵- صمیمیت با مشتری

۶- سرآمدی در مسوولیت‌های اجتماعی

۷- توسعه نوآوری‌ها

۸- تعالی فرآیندهای عملیاتی

۹- سازمان سرآمد

۱۰- ارتقای بهره‌وری و اثربخشی منابع انسانی

۱۱- بهبود سرمایه‌های اطلاعاتی

برنامه‌های آینده شرکت

الف) گسترش بازارهای فروش محصولات:

هم‌اکنون محصولات شرکت در استان‌های گیلان و آذربایجان و ... توزیع می‌گردد و درصدد جلب رضایت مشتریان (مشتری‌مداری) تلاش در جهت وفادار نمودن مشتریان و توجه به عاملین عمده و افراد دارای خرید اعتباری می‌باشیم. در توسعه‌ بازار در استان‌های همجوار و جذب مشتریان جدید داخلی و کشورهای همسایه و ... (توسعه بازار با توجه ویژه به امر صادرات) از جمله صادرات به کشورهای روسیه (داغستان و آستاراخان) ترکمنستان، آذربایجان و عراق.

ب) تولید محصولات:

بودجه سال مالی ۱۳۹۴ شرکت با تولید ۱.۰۵۴.۰۰۰ تن کلینکر و ۹۴۰.۰۰۰ تن سیمان و تحویل ۹۴۰.۰۰۰ تن سیمان (۸۲۰.۰۰۰ تن سیمان داخلی و ۱۲۰.۰۰۰ تن سیمان خارجی) و ۱۵۰.۰۰۰ تن کلینکر صادراتی تنظیم شده است.

ج) مشارکت در سرمایه‌گذاری‌ها:

د) شیوه‌های تامین مالی:

تامین مالی عمدتا از محل فروش محصولات شرکت انجام خواهد شد و در صورت نیاز تسهیلات از سیستم بانکی (بانک‌های دولتی) دریافت خواهد شد.

در مجمع عمومی عادی سالانه 690 ریال سود تقسیم شد

در مجمع عمومی عادی سالانه 690 ریال سود تقسیم شد

در مجمع عمومی عادی سالانه 690 ریال سود تقسیم شد

در مجمع عمومی عادی سالانه 690 ریال سود تقسیم شد