بیمه زندگی «مان» بهزودی رونمایی میشود
گروه بنگاهها: مدیرعامل بیمه ایران با اشاره به برنامهریزیهای این شرکت برای توسعه بیمه زندگی، گفت: در این راستا بیمهمان (ماندگاری، امید، نشاط) در روزهای آتی رونمایی و به مشتریان عرضه میشود. محمود امراللهی در نشست خبری خود در سالن شهید بهشتی وزارت امور اقتصادی ودارایی با اشاره به عملکرد یکسال اخیر بیمه ایران اظهار کرد: این شرکت ۵۰ درصد بازار بیمه کشور را در اختیار دارد و در سال گذشته بالغبر ۷۲ هزار میلیارد ریال فروش بیمهنامه داشته است. وی افزود: در سال گذشته ۵۲ هزار میلیارد ریال خسارت پرداخت شده و در ۵ ماهه اول سال جاری ۱۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال پرداخت خسارت داشتهایم که رشد ۳۲ درصدی را نسبت به مدت مشابه سال گذشته نشان میدهد.
گروه بنگاهها: مدیرعامل بیمه ایران با اشاره به برنامهریزیهای این شرکت برای توسعه بیمه زندگی، گفت: در این راستا بیمهمان (ماندگاری، امید، نشاط) در روزهای آتی رونمایی و به مشتریان عرضه میشود. محمود امراللهی در نشست خبری خود در سالن شهید بهشتی وزارت امور اقتصادی ودارایی با اشاره به عملکرد یکسال اخیر بیمه ایران اظهار کرد: این شرکت ۵۰ درصد بازار بیمه کشور را در اختیار دارد و در سال گذشته بالغبر ۷۲ هزار میلیارد ریال فروش بیمهنامه داشته است. وی افزود: در سال گذشته ۵۲ هزار میلیارد ریال خسارت پرداخت شده و در ۵ ماهه اول سال جاری ۱۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال پرداخت خسارت داشتهایم که رشد ۳۲ درصدی را نسبت به مدت مشابه سال گذشته نشان میدهد. مدیرعامل بیمه ایران با اشاره به استراتژی این شرکت در دوره جدید گفت: همانطور که در اوایل بهمن ماه سال ۹۲ مقرر شد، تاکید بر اصل شفافیت و ارائه اطلاعات به صورت شفاف به مردم از استراتژیهای بیمه ایران است. وی افزود: از طرف دیگر افزایش کیفیت خدمات از طریق سرعت ارزیابی و پرداخت خسارت به زیاندیدگان از دیگر برنامههای بیمه ایران است. مدیرعامل بیمه ایران درباره سایر استراتژیهای این شرکت بیمهای افزود: در اولین اقدام پرداخت چک توسط بیمه در صحنه پس از تصادف را متوقف و واریز خسارت را از طریق الکترونیکی دنبال کردیم. وی استراتژی دیگر بیمه ایران را توسعه فرهنگ بیمه به ویژه بیمه زندگی عنوان کرد و گفت: توسعه این نوع بیمه تنها در صورت آموزش برای عموم مردم و شبکه فروش امکانپذیر است.
وی درخصوص هدفگذاری این شرکت درباره میزان فروش ودرآمد نیز تصریح کرد: امیدواریم میزان فروش بیمهنامه در سال جاری را به ۱۰۰ هزار میلیارد ریال برسانیم و برای این کار زیرساختهای آموزشی برای مردم و فروشندگان بیمه را فراهم خواهیم کرد. امراللهی اقدام دیگر بیمه ایران را تبدیل فعالیت بیمهای از حالت رقابتی به مشارکتی عنوان و اظهار کرد: یکی از برنامهریزیهای ما این است که فعالیتهای بیمهای را به سمت مشارکت با سایر شرکـتهای بیمهای ببریم و در همین راستا جلسات خوبی با مدیران شرکتهای بیمه داشتهایم؛ هدف از این مشارکت پوشش ریسکهای بزرگ با همکاری شرکتهای بیمه است که تفاهمنامه آن بهزودی به امضا خواهد رسید.
وی درخصوص مطالبات معوق این شرکت گفت: از ابتدای ورود به بیمه ایران بررسیهای لازم را درباره آن آغاز کردیم که درپایان مشخص شد مطالبات معوق ما ۲۴ هزار میلیارد ریال است و در حال حاضر به دنبال وصول این مطالبات هستیم. وی با بیان اینکه یکی از ارقام عمده مطالبات بیمه ایران مربوط به بدهی ۴۳۰ میلیارد تومانی آموزش و پرورش است، تصریح کرد: با توجه به اینکه حجم بدهی بالا بود امکان تمدید قرارداد با این وزارتخانه وجود نداشت.
وی در پاسخ به این پرسش که چرا بیمه ایران پوشش هزینههای فرهنگیان را منوط به دریافت حق بیمه کرده است، گفت: اگر بیمه ایران حق چنین کاری را داشت هماکنون طلب ۴۳۰ میلیارد تومانی نداشت و حتی در سه ماهه اول امسال ۱۵۷ میلیارد تومان خسارت برای بیمه فرهنگیان پرداخت کردیم. به گفته وی بخش عمده زیان بیمه ایران ناشی از بیمه شخص ثالث و درمان است.
مدیرعامل بیمه ایران با اشاره به مشکلات قانون بیمه شخص ثالث اظهار کرد: ما مشتاق به ارائه بیمه به تمامی دارندگان وسایل نقلیه به قیمت مناسب هستیم؛ اما در قیمت تمام شده بیمه ۵ درصد صندوق خسارتهای بدنی، ۱۰ درصد نیروی انتظامی و ۱۰ درصد وزارت بهداشت تاثیرگذار هستند و شرکت بیمه باید در مجموع ۲۵ درصد از حق بیمه دریافتی را به این بخشها بدهد. وی افزود: اگر در اصلاحیه قانون شخص ثالث که هماکنون در کمیسیون اقتصادی در حال بررسی است این موارد مدنظر قرار گیرد قیمت تمام شده بیمه شخص ثالث قطعا کاهش خواهد یافت. امراللهی در پاسخ به سوالی درخصوص میزان زیان شرکت بیمه ایران گفت: با توجه به اینکه هنوز مجمع برگزار نشده، رقم دقیق زیان مشخص نیست ضمن اینکه این زیان تنها مربوط به سال ۹۲ نمیشود بلکه بخشی از آن در سال ۹۱ ایجاد شده، اما بخش عمده آن مربوط به سال ۹۲ است.
رئیس هیاتمدیره بیمه ایران تصریح کرد: در سال گذشته به محض ورود هیاتمدیره جدید با آزاد کردن ۲۲۰ میلیارد تومان از سپردههای بانکی بیمه ایران بخشی از خسارتها پرداخت شد. مدیرعامل بیمه ایران درخصوص پیگیری پرونده بیمه ایران در دادگاه گفت: ما بهدنبال استیفای حقوق بیمه ایران هستیم و رای دادگاه هر چه باشد آن را میپذیریم.
امراللهی در ادامه با اشاره به اینکه یکی از مهمترین استراتژیهای این شرکت افزایش کیفیت خدمات است، افزود: ابزار ما برای این امر آموزش و استفاده از تکنولوژی IT است که دراین راستا با تدوین برنامههای آموزشی در سطوح مختلف در حال آموزش کارکنان هستیم. وی در ادامه برنامههای مدیریت ارشد این شرکت به توسعه فرهنگ بیمه به خصوص بیمه زندگی اشاره کرد و افزود: توسعه فرهنگ بیمه با آموزش عموم مردم و پرسنل شرکت و شبکه فروش میسر میشود و به عینیت بخشیدن محصولات کمک میکند. به اعتقاد وی پرداخت خسارت بهترین تبلیغ و مهمترین ابزار بازاریابی است و ما براین مهم تاکید داریم. رئیس هیاتمدیره بیمه در ادامه این نشست مطبوعاتی به اهمیت سرمایهگذاری در شرکتهای بیمهای اشاره کرد وافزود: ما در شرکت سهامی بیمه ایران با توجه به پیشبینی فروش بیمه زندگی، ابتدا زیرساختهای سرمایهگذاری را مورد بازنگری قرار داده و تصمیم گرفتیم از طریق هلدینگ در حوزه انرژی از جمله نفت، گاز، پتروشیمی، پالایش، انرژی بادی و خورشیدی و همچنین صنعت IT و صنعت گردشگری سرمایهگذاری کنیم. مدیرعامل بیمه ایران درخصوص سرمایهگذاری در بورس اوراق بهادار نیز تصریح کرد: ما سرمایه خود را از طریق کارگزاری بورس بیمه ایران افزایش دادهایم و با توجه به ورودی منابع حاصل از فروش بیمه زندگی شاهد تحولات مطلوبتری در این حوزه خواهیم بود. امراللهی در ادامه به نقش بیمه ایران در رشد و توسعه اقتصاد کشور اشاره کرد و افزود: بیمه ایران نقش مهمی در رشد و توسعه اقتصاد کشور ایفا میکند جمعآوری پساندازهای خرد و سرمایهگذاری در محلهایی که دارای مزیت نسبی هستند، باعث ایجاد توازن بین صنعت بانکداری و بیمه میشود.
وی در بخش دیگر سخنان خود به فروش بیمهنامه الکترونیکی نیز اشاره کرد و گفت: فروش بیمهنامههای الکترونیکی در این شرکت توسعه مییابد و فروش بیمهنامهها از طریق موبایل نیز در آینده نزدیک به اجرا درخواهد آمد. در این نشست صمیمی که در سالن شهید بهشتی وزارت امور اقتصادی و دارایی برگزار شد نزدیک به ۸۰ خبرنگار، گزارشگر، تصویربردار و عکاس حضور داشتند.
ارسال نظر