گروه بنگاه‌ها: در سومین همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت که در روزهای ۱۶ و۱۷ دی ماه و در مرکز همایش‌های بین‌المللی برج میلاد برگزار شد، بانک پارسیان حامی طلایی همایش بود و مدیران و کارشناسان مدیریت نرم‌افزار و سخت افزار بانک و شرکت‌های تخصصی ITگروه مالی پارسیان با حضوری فعال به معرفی محصولات، دستاوردها، خدمات و ابزارهای مدرن و جدید خود پرداختند. به گزارش روابط عمومی بانک پارسیان دکتر سیف، رئیس کل بانک مرکزی که یکی از سخنرانان مراسم افتتاحیه بود، در روز اول این همایش پس از سخنرانی از نمایشگاه جانبی بازدید و با حضور در غرفه بانک پارسیان از نزدیک با خدمات و محصولات نوین بانک آشنا شد و همچنین دکتر دیواندری، مدیرعامل بانک نیز پس از سخنرانی تخصصی در همایش، از غرفه بانک و گروه مالی پارسیان بازدید به عمل آورد و از همکاران حاضر قدردانی کرد. وی به عنوان یکی از سخنرانان این همایش به ارائه مطالبی پیرامون وضعیت IT کشور، بانکداری الکترونیک، اثربخشی سرویس‌ها‌ی نوین بانکداری الکترونیک پرداخت و راهکارهایی در خصوص توسعه بانکداری به کمک فناوری ارائه کرد.

مدیرعامل بانک پارسیان در این همایش طی سخنانی با اشاره به افزایش میزان استفاده از ابزارهای الکترونیک در شبکه بانکی بر اساس آمارهای بانک مرکزی از سال ۸۵ تا ۹۲ گفت: در حوزه بانکداری و پدیده جهانی شدن IT تعادل سیستم بانکداری سنتی را کاملا تغییر داد. از سال ۸۵ به بعد IT تاثیرات زیادی روی خدمات بانکی گذاشت، به طوری که در سال‌های ۸۵ تا ۹۲ هر ماه تعداد ۳۵۰ میلیون تراکنش در نظام بانکی صورت گرفته است که اگر سامانه‌های الکترونیکی نبود برای این تقاضاها احتیاج به نیروی انسانی بسیار زیادی وجود داشت. وی افزود: فناوری اطلاعات امروز یک پدیده بیرونی برای نظام بانکی محسوب نمی‌شود، بلکه یک پدیده درونی و ممزوج با خدمات بانکی است و امروزه بدون IT بانک مفهوم ندارد.

مدیرعامل بانک پارسیان اظهار کرد: تحولات بخش IT به صورت مستقیم تاثیرگذار بر خدمات بانکی است که این خدمات هم مفید برای بانک و هم تهدید برای آن است. دیواندری گفت: از این جهت IT مفید است که می‌تواند در ارائه بهتر خدمات به مشتریان کمک کند، اما از آن جهت تهدید محسوب می‌شود که در آینده می‌تواند جایگزین نیروی انسانی شود. بنابراین زمانی خواهد رسید که ما به جای بانک از خدمات IT در حوزه بانکداری استفاده کنیم.

وی اظهار کرد: بنابراین باید مراقب بود که صنعت بانکداری توسط IT بلعیده نشود، یعنی ممکن است در درازمدت این اتفاق بیفتد. امروزه حتی سیستم حرکت قطارها و کنترل فرودگاه‌ها از فناوری IT استفاده می‌کنند.

دیواندری ادامه داد: فناوری اطلاعات و ارتباطات بر تار و پود نظام بانکی اثرگذار است و تا چند سال آینده تحولات زیادی را به کمک IT شاهد خواهیم بود.