مدیرعامل مستعفی این بانک خبر داد
علیرضا خطیب به عنوان مدیرعامل بانک سرمایه معرفی شد
مدیرعامل بانک سرمایه، تعارض میان سهامداران عمده قبلی و فعلی را علت اصلی استعفای خود دانست. سیدبهاءالدین حسینی هاشمی، مدیرعامل سابق بانک سرمایه، در گفتوگو با ایسنا، درباره استعفای خود از این بانک توضیح داد: بعد از خریداری بخش عمدهای از سهام این بانک از سوی شهرداری، تعارضی بین سهامدار عمده قبلی و فعلی ایجاد شد. به گفته او دخالتهای سهامداران عمده قبلی در اداره امور بانک نیز از جمله دلایل استعفا بوده است در عین حال که عملکرد این بانک طی چند ماه گذشته بسیار مطلوب بوده است، اما به دلیل این تعارضها مجبور به استعفا شده است.
وی فعالیتهای مطلوب این بانک را طی چند ماه گذشته اتصال به شبکه شتاب، اخذ موافقت عملیات ارزی و عضویت در شبکه سوئینت عنوان کرد و افزود: عوامل سیاسی در این استعفا همانند تعارض در نظرات سهامداران عمده قبلی و فعلی باعث جلوگیری از ادامه کار ما شد. او ادامه داد: مدیرعامل جدید این بانک علیرضا خطیب است که ۱۰ سال گذشته مدیرعامل بانک تجارت بوده است. او به زودی به بانک مرکزی برای تایید صلاحیت حرفهای معرفی خواهد شد. وی با بیان اینکه تغییر مدیران عامل بانکها باید با موافقت و آگاهی بانک مرکزی باشد، تصریح کرد: اقدام تغییر مدیرعامل این بانک بدون در جریان گذاشتن بانک مرکزی انجام شد چراکه طبق اساسنامه بانکها و قانون پولی و بانکی هیچ بانکی در هیچ زمانی نمیتواند فاقد مدیرعامل باشد. اگر قصد تغییر مدیرعامل وجود داشته باشد باید حتما مدیرعامل جدید منصوب شود در عین حال بانک مرکزی باید دلیل این تغییر را میدانست. او با اشاره به اینکه به بانک مرکزی استعفا ننوشته است، تاکید کرد: به اجبار استعفای خود را به هیاتمدیره ارائه کردم. حسینی هاشمی، سهامدار عمده قبلی بانک سرمایه را صندوق ذخیره فرهنگیان با ۳۵درصد و سهام عمده فعلی را شهرداری با ۴۰درصد عنوان کرد و افزود: شهرداری به صورت وکالتی ۴۰درصد از سهام بانک را خریداری کرده است و مابقی سهام از سوی عموم مردم خریداری شده است.
اولین مدیرعامل بانک سرمایه، ولیاله سیف (مدیرعامل سابق بانک ملی) دومین مدیرعامل رضا هدایتی (عضو سابق هیاتمدیره بانک ملی) برای مدت شش ماه و سومین مدیرعامل سیدبهاءالدین حسینی هاشمی (مدیرعامل سابق بانک صادرات) به مدت پنج ماه بودهاند.
ارسال نظر