مشاور عالی مدیرعامل بانک کشاورزی، میزان یارانه پرداختی دولت به بانک‌ها برای جبران بخشی از کاهش نرخ سود بانکی را ناکافی دانست و گفت: تاکنون ۶۰۰میلیارد تومان تسهیلات، برای ایجاد بنگاه‌های اقتصادی کوچک، زودبازده و اشتغال‌زا توسط بانک کشاورزی پرداخت شده است. قاسم محمدی در گفت‌وگو با مهر با بیان این که هدف‌گذاری بانک کشاورزی در سال ۸۵ برای پرداخت تسهیلات به بخش‌های مختلف کشاورزی، اعم از توسعه، ایجاد اشتغال و تاسیس بنگاه‌های زودبازده اقتصادی کارآفرین ۶هزار میلیارد تومان است، تصریح کرد: از این میزان، تاکنون ۵هزار و ۵۰۰میلیارد تومان تسهیلات توسط بانک کشاورزی به بخش‌های مذکور پرداخت شده است.

قاسم محمدی، میزان تسهیلات اعطایی بانک کشاورزی به بخش‌های مختلف کشاورزی درسال ۸۴ را ۴هزار و ۵۰۰میلیارد تومان و در سال ۸۳ را ۳هزار و ۲۰۰میلیارد تومان ذکر کرد.

به گفته وی، بانک کشاورزی از جمله بانک‌هایی است که دولت آن را مکلف به پرداخت ۲هزار و ۹۰۰میلیارد تومان تسهیلات برای ایجاد بنگاه‌های اقتصادی کوچک، زودبازده و اشتغالزا کرده است که از رقم مذکور تاکنون ۶۰۰میلیارد تومان توزیع شده که منجر به ایجاد ۷۰هزار شغل در مناطق مختلف کشور شده است.

مشاور عالی مدیرعامل بانک کشاورزی میزان یارانه پرداختی دولت به بانک‌ها برای جبران بخشی ازکاهش نرخ سود بانکی را ناکافی دانست و افزود: نرخ سود ثابت بانک‌ها ۱۴درصد است که ۵/۲درصد آن یارانه پرداختی دولت در بخش کشاورزی است. به علاوه، وزارت جهاد کشاورزی (حوزه معاونت اقتصادی) نیز از محل تبصره‌ها و تکالیف، یارانه‌هایی را که معمولا به ۵درصد می‌رسد، در اختیار بانک کشاورزی قرار می‌دهد.وی با اشاره به گفته وزیر جهاد کشاورزی مبنی بر رساندن نرخ سود تسهیلات به ۵درصد، گفت: البته این گفته وزیر جهاد کشاورزی جای بحث دارد، اما چنانچه دولت تصمیمی برای کاهش مجدد نرخ سود بانکی داشته باشد، آن را عملیاتی خواهیم کرد.

محمدی با بیان این که در حال بازمهندسی فرآیندهای بانک هستیم، تصریح کرد: بازمهندسی فرآیندها منجر به سرعت‌دهی خدمات‌رسانی، کاهش هزینه‌های بانک و هماهنگی بین ارزیابی‌ها، مطالعات و نظارت‌های بانک کشاورزی و وزارت جهاد خواهد شد. وی حرکت به سوی بانکداری الکترونیک را باعث حذف روش‌ها و شیوه‌های سنتی در عملیات بانکی، کاهش هزینه‌ها و ارائه خدمات پویا به مردم دانست.