نماینده تربت‌حیدریه خطاب به دانش‌جعفری و شیبانی تاکید کرد: دلیل تاکید مجلس بر اصلاح اساسنامه بانک‌ها، سرعت گرفتن روند خصوصی‌سازی آنهاست، بنابراین وزیر اقتصاد و رییس کل بانک مرکزی به این مهم توجه جدی داشته باشند. محمدناصر توسلی‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این‌که اگرچه اکثر مسوولان کشور از حضور بانک‌های خارجی در نظام پولی و بانکی کشور استقبال کرده‌اند، ولی تصویب طرح انحلال شورای‌عالی بانک‌ها در این راستا نبوده است، گفت: در متن پیشنهاددهندگان طرح انحلال شورای‌عالی بانک‌ها، بسترسازی برای حضور بانک‌های خارجی در نظام پولی و بانکی کشور صراحت ندارد ولی اگر فردی با استناد به اصلاح اساسنامه بانک‌ها این گونه برداشت کند، تحلیل شخصی کرده است.

وی افزود: تصویب طرح انحلال شورای‌عالی بانک‌ها در مجلس حتما با نیت فراهم شدن بسترهای حضور بانک‌های خارجی در نظام پولی و بانکی کشور انجام نشده، ولی در عین حال برای ورود بانک‌های خارجی منع قانونی وجود ندارد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه یادآور شد: نمایندگان مجلس با استناد به موافقت وزارت اقتصاد و کمیسیون برنامه و بودجه با انحلال شورای‌عالی بانک‌ها تصمیم به انجام این کار گرفت.

نماینده تربت‌حیدریه با ارزنده دانستن تصویب طرح انحلال شورای‌عالی بانک‌ها از سوی مجلس، گفت: پیشنهاددهندگان طرح انحلال شورای‌عالی بانک‌ها به این دلیل خواستار حذف این شورا شدند که تعدد مراکز تصمیم‌گیری در حوزه پولی و بانکی کشور با وجود هیات‌مدیره بانک‌ها و شورای پول و اعتبار جز افزایش موازی‌کاری‌ها و اتلاف وقت، سود دیگری ندارد، ضمن این‌که وزیر اقتصاد باید پاسخ‌گوی مصوبات شورای‌عالی بانک‌ها باشد، بنابراین طرح انحلال شورای‌عالی بانک‌ها با هدف کاهش تعدد مراکز تصمیم‌گیری و روان شدن و سرعت گرفتن خدمات‌رسانی نظام بانکی شد.

توسلی‌زاده جایگاه مشاورت شورای پول و اعتبار را دلیل حفظ این شورا و انحلال شورای‌عالی بانک‌ها دانست و تصریح کرد: اعضای شورای پول و اعتبار علاوه بر سیاست‌گذاری نظام پولی و بانکی کشور با دستگاه‌هایی که در آنها عضویت دارند، رایزنی کرده و همین عامل دلیل استمرار بقا این جایگاه در نظام پولی و بانکی شد.