اتصال 7871 نقطه مخابراتی در سیستم بانکی تا اسفندماه 85

برنامه‌های کار گروه‌های تخصصی پنج‌گانه بانکداری الکترونیکی تا پایان سال ۸۸ محقق خواهد شد. به گزارش (ایسنا)، علیرضا لکزایی ـ مدیر امور طرح و برنامه بانک ملت ـ در جلسه کار گروه‌های تخصصی پنج گانه بانکداری الکترونیکی از ایجاد ۱۶هزار و ۳۰۰ نقطه مخابراتی طبق هدف تا پایان امسال برای سیستم بانکی خبر داد و افزود: در ابتدای شهریور ماه امسال از این تعداد پنج هزار و ۸۷ نقطه مخابراتی در نظام بانکی ایجاد و مورد استفاده قرار گرفته است.

به گفته او طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات قرار بود ایجاد این ۱۶هزار و ۳۰۰ نقطه مخابراتی سیستم بانکی تا پایان امسال تکمیل شود که چنین نشد.

وی متذکر شد: بانک‌ها مشکلات خود را در زمینه بانکداری الکترونیکی طی ۲۰ جلسه مطرح و در صدد رفع آن برآمدند و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز قول مساعدی نسبت به رفع آنها ارائه کرده است.

لکزایی با بیان اینکه از شهریور ماه تاکنون تعداد نقاط مخابراتی سیستم بانکی به هفت هزار و ۸۷۱ نقطه افزایش یافته است، بدین‌ترتیب تاکنون ۴۸درصد از نیاز مخابراتی بانک‌ها تامین شده است.

او دلیل ایجاد نشدن ۱۱هزار و ۳۰۰ نقطه مخابراتی را تنظیم آرمان گرایانه برنامه‌های کار گروه‌های تخصصی مطرح کرد و افزود: در اجرای کار سه مشکل عمده پیش‌روی کار گروه بانکداری الکترونیکی قرار گرفت، کند بودن سیستم اداری در بعضی بانک‌ها از نظر تامین سخت‌ افزار و تجهیز خطوط مخابراتی، پیش‌بینی نشدن زیرساخت‌های لازم در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و ایجاد اختلاف نظر بین دو بانک کشور و شرکت فناوری اطلاعات در خصوص نحوه استفاده از خطوط مخابراتی این سه مشکل بودند.

مدیر طرح و برنامه بانک ملت با بیان اینکه یکی از بانک‌های بزرگ کشور تاکنون اعتقادی به استفاده از خطوط مخابراتی به دلیل دارا بودن خطوط ماهواره‌ای در شبکه است، نداشت و برای رفع این مشکل نیز زمان زیادی صرف شد.

وی اظهار امیدواری کرد که تا پایان امسال ۱۰۰ نقطه مخابراتی دیگر نیز برای نظام بانکی وصل شود.

محمد ابراهیم مقدم ـ عضو هیات مدیره بانک تجارت ـ نیز در این جلسه متذکر شد که با قرار گرفتن اسکناس‌های پنج هزار تومانی در دستگاه‌های خودپرداز مشکلات بسیاری در سیستم بانکی از نظر حجم اسکناس‌ها حل خواهد شد.