خبر- با راهاندازی بانکداری مجازی امکانپذیر شد
ارائه خدمات در بانک پاسارگاد بدون حضور مشتری
امروزه یک بانک خوب باید به نرمافزار خوب مجهز باشد؛ نرم افزاری که قابلیت انجام عملیات متنوع بانکی را دارا باشد. در دنیای بانکداری نوین برخورداری از سیستم قدرتمند CoreBanking یعنی داشتن همه چیز و برای اینکه بانک مشتریهای خود را راضی نگاه دارد و تمامیعملیات بانکی مشتری را به نحو مطلوب به انجام رساند، باید بهاین نرم افزار مجهز باشد. ازاین رو در اختیار داشتن نرم افزار قدرتمند باید در اولویت اصلی بانکها قرار گیرد واین یک امتیاز بسیار مهم در نظام بانکداری قرن ۲۱ است که خوشبختانه بانک پاسارگاد این مهم را خود توسط نیروی زبده و خبره خود تهیه نموده؛ به نحوی که این یک پروژه ملی محسوب میگردد که برای پیبردن به اهمیت آن کافی است ذکر شود در ایران تنها یک شرکت دیگر ضمن سالیان دراز این پروژه را راهاندازی نموده و هیچ بانکی چنین اقدامی به عمل نیاورده است. از این رو لازم است در ارزیابی که از توان خدمت رسانی متمرکز الکترونیکی بانکها به عمل میآید، این توانمندی نیز مورد توجه و ارزیابی قرار گیرد.
محمود پاینده، مدیر امور انفورماتیک بانک پاسارگاد با اعلام مطالب فوق به خبرنگار بینا گفت: بانک پاسارگاد با استفاده از نیروهای زبده و متخصص توانسته است از ابتدای فعالیت خود سیستم CoreBanking قدرتمند و کارآمدی را در اختیار بگیرد و در کنار آن به نرم افزارهای دیگری نیز مجهز شود تا بتواند سیستم مجازی خود را به عنوان بانک پیشرو در سطح کشور مطرح سازد. وی افزود با توجه به برخی نواقص سیستمهای ارتباطی، ما در بانک پاسارگاد برای افزایش اعتماد و کارآییاین سیستم ارتباطات خود را در تمامی شعبهها و مراکز در دو شاخه زمینی و هوایی تعریف کردهایم تا دراین حوزه نیز اعتماد به سیستم را افزایش دهیم.
مدیر امور انفورماتیک بانک پاسارگاد در توضیح جایگاه بانک متبوع خود در بانکداری افزود: بانک پاسارگاد تنها بانکی در کشور است که نرمافزار را به طور مستقل طراحی نموده و در اختیار دارد. نکته قابل توجه دیگر درباره استقلال در نرم افزار CoreBanking بانک پاسارگاد آن است که به واسطه کنترل بر تمام نرم افزارها امکان افزایش ابزارهای تازه از جمله بانکداری مجازی به طور اختصاصی را نیز دارا میباشیم.
وی ادامه داد با توجه به اهمیتی که این نرم افزار برای سیستم بانکی کشور دارد، ما در بانک پاسارگاد سعی کردهایم آن را با مشخصات جدید و مولفههای خاص طراحی و راهاندازی نماییم. برای روشن تر شدن اهمیتاین فعالیت ذکر این نکته بس که تا چندی پیش بانکهای بزرگ کشور تنها یک حساب متمرکز داشتند که میتوانست در شبکه بانکی این بانکها سرویسدهی نماید؛ ولی ما از ابتدای تاسیس بانک سرویس متمرکز آنلاین را برای تمامی خدمات بانکی شامل حسابهای جاری، کوتاه مدت، بلند مدت، تسهیلات و... به مشتریان ارائه نمودهایم.
پاینده در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت در کشور ما به دلایل گوناگون بانکهایی با قدمت ۴۰ تا ۵۰ سال و با تمامیقدرتی که دارند هنوز نتوانستهاند سیستم مستقل CoreBanking خود را راهاندازی کنند؛ در حالی که بانک پاسارگاد به عنوان نخستین بانکایرانی مجهز بهاین سیستم است و میتواند به راحتی با تکیه بر امکانات متعدد آن به مشتریان خود سرویس داده واین یک توانمندی ویژه برای بانک پاسارگاد به شمار میرود.
وی در توضیح قدرت نرمافزاری فراهم شده در بانک پاسارگاد گفت: برخورداری از سیستم CoreBanking به بانک پاسارگاداین امکان را بخشید تا بانکداری مجازی را برای مشتریهای خود با استانداردهای قابل قبول راهاندازی کند، به گونهای که مشتری ما تنها یک بار جهت دادن اطلاعات شخصی به شعبه خود مراجعه میکند (اگر پیشتر مشتری بانک نبوده باشد ) و پس از آن میتواند از طریق فضای مجازی تمامی عملیات بانکی خود را اعم از افتتاح حساب کوتاه مدت و بلندمدت، صدور دسته چک، صدور چک بانکی و بین بانکی و صدور کارت هدیه و... را از طریق شبکه مجازی به انجام رساند. مدیر امور انفورماتیک بانک پاسارگاد به عنوان شاهد گفتههای خود به روند درخواست مشتری جهت صدور چک اشاره کرد و افزود: مشتری بانک پاسارگاد میتواند در فضای مجازی فرم درخواست چک را پر کند و همانجا نیز دستور صدور چک را ارسال نماید. دراین پروسه اگر نواقصی نیز در پر کردن فرم مزبور دیده شود به سرعت به مشتری اطلاع داده میشود تا نواقص را رفع نماید. پس از انجام این کار بانک اطلاعات را دریافت نموده و چک مورد نظر را برای مشتری صادر مینماید. حال در صورت درخواست مشتری امکان ارسال چک به آدرس اعلام شده توسط وی نیز وجود دارد. وی دراین باره افزود: برای آشنایی بیشتر مشتریهای بانک با استفاده از خدمات بانکداری مجازی در تمامیشعبههای بانک پاسارگاد یک باجه ویژه با آرم بانکداری مجازی وجود دارد که وظیفه آن راهنمایی مراجعهکنندگان در فضای مجازی است که این جدا از آموزشهایی است که در سایت بانک موجود میباشد.
مدیر امور انفورماتیک بانک پاسارگاد سپس به موضوع امنیت نقل و انتقال بانکی در فضای مجازی بانک پاسارگاد اشاره کرد و گفت: بانک پاسارگاد همان امنیتی را که برای سرویسهای اینترنتی در نظر گرفته است، برای بانکداری مجازی هم در نظر گرفته است. ضمن اینکه به دلیل تهیه و کنترل تمامیبخشهای سیستم توسط خود بانک ضریب ایمنی این فعالیتها از طریق کاهش ریسک افزایش یافته است. وی افزود: حساسیت بانک پاسارگاد درباره امنیت نقل و انتقال به حدی است که بهرغم اینکه ویروس تازه شناخته شده اسکینر که برای نفوذ به سیستم مدیریت کارخانجات طراحی شده و ربطی به سیستمهای مالی و پولی بانکی ندارد ما آنتی ویروس آن را تهیه کرده و مورد استفاده قرار دادهایم.
وی در پاسخ به میزان استقبال مشتریهای بانک پاسارگاد از خدمات ارائه شده در فضای مجازی گفت: با توجه به اینکه کشور ما از یک جامعه جوان و پویا برخوردار است و جوانان نیز به دنبال یادگیری کارهای نو هستند، انتظار میرود که استقبال از این خدمات گسترده باشد. وی در پاسخ به پرسش دیگر در باره سقف استفاده از خدمات شبکه مجازی بانک پاسارگاد افزود: برای ارائهاین خدمات سقفی در نظر گرفته نشده است، به گونهای که زمانی که به عنوان یک مشتری وارد بانک میشوید میتوانید تمامی نقل و انتقالات بانکی خود را به هر میزان که مایل باشید به انجام رسانید.
ارسال نظر