مدیر عامل بیمه ایران:
مزایای بیمه عمر بیش از پسانداز در بانکها است
مدیر عامل بیمه ایران با تاکید بر ضرورت توسعه بیمههای عمر در قالب سیاستهای تشویقی از طریق دولت، مجلس و رسانههای ملی، گفت:
عکس:حمید جانیپور
مدیر عامل بیمه ایران با تاکید بر ضرورت توسعه بیمههای عمر در قالب سیاستهای تشویقی از طریق دولت، مجلس و رسانههای ملی، گفت: بیمههای عمر در مقایسه با پساندازهای بانکی از مزیتهای بیشتری برخوردار بوده و تسهیلات بیشتری را به دارندگان خود ارائه میدهند.
جواد سهامیان مقدم در گفتوگو با فارس با اشاره به اهمیت ویژه بیمههای عمر در کشورهای دنیا، اظهار داشت: با مشاهده کارنامه صنعت بیمه کشورهای پیشرفته ملاحظه میشود نزدیک به ۶۰ درصد از پرتفوی بیمهای آنها مربوط به بیمههای اشخاص و به خصوص بیمههای عمر است.
وی با اشاره به اینکه کانون توجه اکثر آیات قرآنی رشد و کمال انسان است، گفت: با توجه به اینکه انسان کانون توجه در همه زمینهها است، صنعت بیمه کشور باید به این سمت پیش برود که با اتخاذ سیاستهای مناسب به نحو احسن نیازهای افراد را در جامعه برطرف کند.
این مقام مسوول بیمه با تاکید بر اینکه در صورت عدم وجود امنیت در جامعه انسانها دچار تشویش خواهند شد، تصریح کرد: با ایجاد پوششهای بیمهای مختلف در جامعه میتوان میزان قابل توجهی از هنجارهای اجتماعی و مشکلات رفتاری افراد را در جامعه کاهش داد.
توسعه کمی و کیفی پوششهای بیمهای عمر
وی در خصوص موفقیت پوششهای بیمههای عمر در کشور، گفت: به دلیل آنکه پوششهای بیمههای عمر هنوز برای مردم ناشناخته هستند، استقبال چندانی برای خرید آنها نمیشود، بنابراین برای توسعه این بیمهنامهها اطلاع رسانی گسترده و فرهنگ سازی در سطح جامعه مورد نیاز است.
مدیر عامل بیمه ایران آگاهی مردم از مزیتهای بیمهنامه عمر را در توسعه آن موثر دانست و افزود: اگر مردم از مزیتهای عینی و ملموس بیمههای عمر در جامعه اطلاع کسب کنند و حقوق و منافع بیمهگذاران عمر مخصوصا بیمههای عمر پسانداز توسعه پیدا کند، طبیعتا میتوان انتظار رشد و توسعه این بیمه نامهها را در جامعه داشت.
مدیریت بهینه حق بیمههای عمر تمایل خرید آنها را افزایش میدهد
وی از جمله وظایف شرکتهای بیمهای را مدیریت بهینه حق بیمههای عمر عنوان کرد و گفت: شرکتهای بیمه باید با مدیریت مطلوب حق بیمههایی را که از بیمهگذاران دریافت میکنند، در مسیرهای مناسبی سرمایهگذاری کنند تا منافع مطلوبی نصیب بیمهگذارانشان شود.
این مقام مسوول بیمه در ادامه گفت: مدیریت بهینه حق بیمههای عمر، کاهش حق بیمه را به دنبال دارد که این امر تمایل افراد را نسبت به خرید این رشته از بیمه افزایش میدهد.
سهامیان به پرداخت وام به بیمهگذاران به عنوان یکی از مزیتهای بیمههای عمر اشاره کرد و افزود: بیمههای عمر ارزش بازخریدی دارند و بیماریها و عملهای جراحی مهم را نیز تحت پوشش قرار میدهند، اما لازمه تحقق این بیمهنامه فرهنگسازی و ارائه نرخهای فنی و محاسبهای مناسب برای سرمایهها در بیمههای عمر است تا بیشترین سود نصیب بیمهگذاران شود.
بیمههای عمر و پساندازهای بانکی
این کارشناس بیمه به مقایسهای میان بیمههای عمر و پساندازهای بانکی پرداخت و تصریح کرد: اگر یک مقایسه دقیق میان بیمههای عمر و پساندازهای بانکی صورت گیرد ملاحظه خواهد شد که خرید بیمهنامه عمر به مراتب مزیتهای بیشتری نسبت به پساندازهای بانکی دارد.
وی در ادامه افزود: پسانداز در بانکها به این صورت است که مشتری مبلغی برابر با آنچه به بانک پرداخته است، دریافت میکند، اما در بیمههای عمر با پرداخت مبالغ اندک بعد از چند سال مبالغ هنگفتی را در قالب سرمایهگذاری عمر دریافت میکند. مدیر عامل بیمه ایران خاطرنشان کرد: عنوان بیمه عمر فقط خطر فوت نیست بلکه باید نام این بیمه نامه را بیمه حیات و زندگی نامید، چرا که این بیمهنامه تعهدی است که شرکتهای بیمه نسبت به کسانی که نگران آینده خود و فرزندانشان هستند، ارائه میکند.
طرح جدید بیمه ایران بیمههای عمر اشیا
وی به طرح جدید بیمه ایران در بیمههای عمر اشاره کرد و گفت: بیمه ایران برای اولینبار بیمههای عمر اتومبیل و اشیا را در دست راهاندازی دارد. به این صورت که این شرکت بیمه در مقابل دریافت حق بیمه برای طول مدت عمر یک اتومبیل یا اشیا در هنگام سررسید معادل تجدید خرید آن اتومبیل یا دارایی را به بیمهگذاران میدهد.
سهامیان افزود: به عنوان نمونه، اگر کسی اتومبیلی با قیمت ۱۴ میلیون تومان خریداری کند با خرید این بیمهنامه و پرداخت یک حق بیمه مناسب بعد از تمام شدن عمر مفید اتومبیل، شرکت بیمه سرمایهای برای خرید اتومبیل جدید در اختیار آنها قرار میدهد.
دولت باید سیاستهای تشویقی را اعمال کند
وی در خصوص وظیفه دولت و مجلس در گسترش بیمههای عمر گفت: دولت و مجلس اقدامات مثبتی را جهت رشد این بیمهنامهها انجام دادهاند. به عنوان مثال، کارکنان دولت تا رقم ۳ میلیون تومان تحت پوشش بیمه عمر قرار گرفتهاند، اما این اقدامات ناکافی است و باید با اتخاذ سیاستهای تشویقی خرید پوششهای بیمهای عمر را برای مردم فراهم آورند.
به گفته وی از آنجا که اکثر معضلات اجتماعی ناشی از ضعف صنعت بیمه است، باید سیاستهای تشویقی در قالب بیمهنامههای عمر صورت گیرد و اگر صنعت بیمه در کشور رشد پیدا کند، قطعا بسیاری از ناهنجاریها حل خواهد شد.
وی در ادامه افزود: بیمههای عمر باید جهت تحقق عدالت در روستاها نیز آورده شود یعنی بیمههای عمر را نیز با یک مکانیزم تشویقی و کمکهایی که میشود، در روستاها ارائه دهیم.
سهامیان گفت: اگر توسعه بیمههای عمر در قالب سیاستهای تشویقی از طریق دولت، مجلس و رسانههای ملی دنبال شود و شرکتهای بیمه هم نسبت به طراحی بیمههای نوین در رعایت حداکثری حقوق بیمهگذاران دقت کنند، با اطلاعرسانی و فرهنگسازی بیمههای عمر رشد خواهد کرد.
ارسال نظر