گروه بازارپول- دکتر حسین محمد پورزرندی، رییس هیات مدیره بانک شهر که در سومین همایش مدیران و روسای شعب بانک شهر سخن می‌گفت، با اعلام این که در هر سازمانی منابع انسانی بزرگترین منبع آن است، افزود: دوران امروز دوران تمایز است، شرایط محیطی سازمان‌ها پیچیده، مبهم و با ریسک بالاست و حرکت سازمان در چنین بستری بسیار دشوار است و در عین حال راهکار‌های خاص خود را دارد.

وی ادامه داد: امروزه سازمان بدون نوآوری و بدون منابع انسانی کارآمد نمی‌تواند موفق باشد، در عصر دانایی، داشتن کارکنان دانا، فرهیخته و متعهد، سرمایه بسیار ارزشمندی است که می‌تواند برای سازمان منشا اثر باشد.

دکتر پورزرندی با تاکید بر این که هر کلیدی را نمی‌توان با هر قفلی باز کرد و باز کردن قفل‌های جدید به کلیدهای جدید نیاز دارد، اضافه کرد: باید دید در این دنیای پرتلاطم کدام افراد یا سازمان‌ها موفق‌ترند؟ پاسخ این است که افراد و سازمان‌های یادگیرنده در جهان امروز موفق‌تر عمل می‌کنند که لازمه آن هم دستیابی به ویژگی‌هایی همچون زیرساخت‌های فناوری پیشرفته، زیرساخت‌های توسعه انسانی، زیرساخت‌های جذب و نگهداشت مشتری، زیرساخت‌های ارتباطی و تبلیغاتی است.

دکتر پورزرندی در ادامه در خصوص زیر ساخت‌های جذب و نگه‌داشت مشتری در محیط بانک اظهار داشت: باید مشتریان را شناخت و آنان را طبقه‌بندی کرد. وی همچنین در موردزیر ساخت‌های ارتباطی و تبلیغاتی هم گفت: اهمیت دستیابی به زیر ساخت‌های ارتباطی و تبلیغاتی امروز بر کسی پوشیده نیست که لازمه آن همدلی (به عنوان اولین شرط یک سازمان است و بر اساس آن، ما باید در موقعیت‌های گوناگون خودمان را به جای یکدیگر بگذاریم و با عینک آنان به مسائل نگاه کنیم).همفکری، همراهی، همکاری، همیاری، هم پیمانی نیز لازمه کار گروهی و ضرورت موفقیت است.

دکتر پورزرندی سپس به راهکارهای پیاده‌سازی موارد یاد شده در بانک شهر پرداخت و گفت: با اینکه از تاسیس بانک شهر بیش از ۶ ماه نمی‌گذرد، در این بانک ۳۹ سیستم فناوری‌های پیشرفته به اجرا درآمده است. در زمینه توسعه نیروی انسانی هم شعبه‌های بانک شهر ضمن بهره‌گیری از مدیرانی که دنیایی تجربه دارند، باید از نیروهای جوان و کارآمد هم به نحو شایسته استفاده کند تا سازمانی یادگیرنده به‌وجود آید. دکتر پورزرندی آنگاه با اشاره به اینکه سیستم بانکداری کشورمان در جذب و نگهداشت مشتری ضعف دارد، گفت: این که بگوییم مشتریان اصلی بانک شهرداری‌ها، شرکت‌ها و سازمان‌های وابسته به آنها است، درست نیست، بلکه بانک شهر بانک شهروندان ایرانی است.

وی افزود: عامل موفقیت یک بانک جذب و نگهداشت مشتری است و گاهی یک برخورد نامناسب یا نبود امکان انجام یک کار ساده برای مشتری موجب می‌شود او به بانک‌های دیگر روی بیاورد. برای جذب منابع مورد نظرمان باید کاری کنیم که پول در گردش کشور، اعم از پولی که سازمان‌ها به پیمانکاران می‌پردازند، پیمانکاران به فروشندگان می‌دهند و آنها هم به کارگران پرداخت می‌کنند، در بانک شهر باقی بماند و از گردش مالی در این بانک خارج نشود.

مدیر عامل بانک شهر نیز در این همایش با تاکید بر اینکه خداوند همیشه با جماعت است، اجتماع مدیران و روسای شعب بانک شهر را فرصتی مغتنم شمرد و دستاوردهای همکاران این بانک از تشکیل دومین همایش مدیران و روسای بانک شهر را در خردادماه امسال تا به امروز، مورد تحلیل قرار داد. احمد درخشنده گفت: در همایش دوم که در اوایل فعالیت بانک شهر ترتیب یافت، شاید انتظارات امروز از جمع حاضر وجود نداشت، اما حال که مقدمات تحقق بسیاری از اهداف و برنامه‌های بانک شهر فراهم آمده، انتظار از مدیران و روسای آن به مراتب بیشتر از گذشته شده است.

وی با یادآوری اینکه به‌رغم تمامی ‌مشکلات، خدمات حساب جاری در بانک شهر فعال شده است و اکثریت شعبه‌های بانک برای مشتریان دسته چک صادر کنند، افزود: مجوز صدور چک‌های تضمینی بانکی نیز دریافت شده است تا با توجه به تجربه‌ای که در مورد حساب‌های جاری کسب کرده‌ایم، ابتدا نرم افزارهای آن مستقر و سپس چک‌های تضمینی صادر شود.

مدیر عامل بانک شهر همچنین گفت: توسعه شبکه بانک شهر مطابق برنامه پیگیری می‌شود و بر این اساس تاکنون در اکثر مراکز استان‌ها شعبه بانک شهر افتتاح شده یا در حال افتتاح است یا در مرحله انتخاب مکان است و امیدواریم با افتتاح شعبه این بانک در سیستان و بلوچستان تا حدود ۳ ماه آینده، آخرین مرکز استان کشور هم به بانک شهر بپیوندد.

درخشنده با بیان اینکه در برنامه امسال افتتاح ۵۰ شعبه بانک شهر پیش بینی شده است و از آنجا که هدف این بانک تخصیص منابع به منظور سود‌آوری است، باید کنترل و نظارت‌های لازم انجام گیرد، تا معلوم شود در این خصوص به کجا رسیده‌ایم.