شرکت خدمات انفورماتیک اعلام کرد: مشتریان بانک‌ها تیرماه سال‌جاری، ۷ میلیون و ۱۹۰ هزار و ۷۹۷ قبض را غیرحضوری و از طریق ابزار پرداخت الکترونیک واریز کردند. به گزارش ایلنا، توسعه و افزایش ظرفیت‌های سامانه پرداخت قبوض بانک‌های طرف قرارداد شرکت خدمات انفورماتیک و آشنایی مردم نسبت به مزایا و سهولت این نوع پرداخت، ۴۵ درصد رشد را در مقایسه با ماه مشابه سال قبل که ۴ میلیون و ۹۲۹ هزار و ۵۳۰ تراکنش پرداخت قبوض به صورت غیر حضوری انجام شد؛ در پی داشته است.

براساس این گزارش، ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار و ۶۱۹ قبض نیز از طریق دستگاه‌های pin pad موجود در شعب پرداخت شده است (استفاده‌کنندگان از این دستگاه می‌توانند از هر شعبه بانک‌های مختلف اقدام به پرداخت قبض خود کنند.)، در میان ابزار پرداخت الکترونیکی، پایانه‌های فروش (POS) با ۳۶۸ درصد و SMS بانک با ۵۸۳ درصد رشد، رفته رفته به جمع اولویت‌های اول در پرداخت قبوض به روش غیرحضوری، یعنی ATM و تلفنبانک اضافه می‌شوند.

تمامی عملیات بانکی مربوط به این سامانه به صورت الکترونیکی و در قالب نظام متمرکز بانکی انجام می‌شود؛ به همین علت مشتریان بانک‌های طرف قرارداد شرکت خدمات انفورماتیک قادر خواهند بود به صورت غیرحضوری و از درگاه‌های مختلف همچون بانکداری اینترنتی، همراه بانک، تلفنبانک، ATM، POS، INFO KIOSK و غیره اقدام به پرداخت قبوض کنند.

لازم به ذکر است؛ توسعه خدمات بانکداری الکترونیک به ویژه سامانه پرداخت قبوض ازدحام مراجعان در شعب بانک‌ها را کاهش داده و ضمن صرفه‌جویی در زمان، حذف هزینه‌های ناشی از پرداخت حضوری قبوض و سفرهای درون‌شهری را در پی دارد، این تغییرات تاثیر شگرفی در بهره‌مندی شهروندان از هوایی سالم، ترافیکی روان و خاطری آسوده دارد.