مدرس کلاس دانش افزایی پرسنل بانک تجارت در گرگان گفت: ماهانه ۱۰ میلیون تراکنش الکترونیکی در مرکز شتاب این بانک در کشور ثبت می‌شود. به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، محمد سعید کاویانی افزود: این درحالی است که فقط ۱۵۰ هزار تراکنش از طریق دستگاه‌های نقطه فروش است.

وی اظهار کرد: ۴۶ درصد مشتریان تمایل دارند خارج از ساعات اداری کارهای بانکی خود را انجام دهند و از کل کارت‌هایی که در شبکه شتاب موجود است، هفت درصد آن مربوط به بانک تجارت است.

وی خاطرنشان کرد: با استفاده از کارت به‌جای پول نقد و با صرفه‌جویی این میزان پول می‌توان شش کارخانه سیمان در کشور احداث کرد.کاویانی بیان داشت: برای تکامل بانکداری الکترونیکی باید اتوماسیون پشت باجه، اتوماسیون جلوی باجه و متصل کردن مشتریان به حساب‌ها صورت گیرد.

این کارشناس یادآور شد: مدل توسعه بانکداری الکترونیکی، هزینه‌های بانکداری، هزینه متوسط ارائه یک خدمت به‌صورت الکترونیکی کمتر از چهار درصد همان خدمت در بانکداری سنتی است.

وی عنوان کرد: با استفاده از دستگاه‌هایی نظیر ATM هزینه‌های بانکداری به ازای ارائه یک خدمت به یک صدم کاهش می‌یابد.

رییس اداره آموزش بانک تجارت گفت: جنگ آینده جنگ بین آموزش ملت‌ها است و از بحث هواپیما و بمب اتم خبری نیست.سید مجتبی حسینی نیا افزود: باید رویکرد نگرش را به سمت دنیای جدید با روش جدید بچرخانیم، ازاین‌رو با این هدفگذاری باید آموزش به آموزش برتر در شبکه کشور مبدل شود.وی طرح خدمت نوین بانکداری با تشکیل کارگروهی اداری را از کارهای مهم سال‌جاری برشمرد و گفت: قبل از اینکه اجرای این طرح را به‌صورت عمومی ‌مطرح کنیم، پایلوت‌های مختلفی انجام دادیم و آموزش می‌تواند با سودآوری بانک رابطه مستقیمی‌ داشته باشد.