خبر - مدیر عامل بیمه ایران:
شرکتهای بیمه با ارزیابی دقیق ریسک مانع از نرخشکنی شوند
مدیرعامل بیمه ایران با اشاره به اینکه شرکتهای بیمه میتوانند با یک ارزیابی دقیق نرخ واقعی ریسک را به دست بیاورند، گفت: شرکتهای بیمه با محاسبه نرخ فنی و تعیین درجه ریسک میتوانند نرخ مناسبی را جهت حق بیمه خود مشخص نمایند. جواد سهامیان مقدم در گفتوگو با خبرگزاری فارس در خصوص نرخشکنی در صنعت بیمه اظهار داشت: شرکتهای بزرگ به تنهایی مسوول نرخشکنیها در صنعت بیمه نیستند و در این اتفاق تمام شرکتهای بیمهای دخالت دارند. وی در ادامه گفت: در گذشته بیمه مرکزی نرخهای مصوب خود را که براساس اصول فنی و نظارتهای تعرفهای مشخص شده بود، به شرکتهای بیمهای اعلام میکرد و شرکتهای بیمه نیز موظف بودند تعرفههای خود را کمتر از این نرخ عرضه نکنند.
مدیر عامل بیمه ایران افزود: به دلیل اینکه این نرخها مربوط به چندین سال گذشته بود و شرکتها حق بیمههای بیشتری را در مقایسه با نرخ واقعی ریسک دریافت میکردند، بحث آزادسازی نرخها در صنعت بیمه شکل گرفت.
وی در ادامه گفت: با آزادسازی نرخها در کشور شرکتهای بیمه در برخی از موارد آزاد بودند که نرخهای تعیین شده خود را اعمال نمایند.
سهامیان با اشاره به اینکه در تعیین نرخها شرکتهای بیمه باید یک ارزیابی ریسک مناسبی داشته باشند، تصریح کرد: شرکتهای بیمه باید براساس ارزیابی ریسک و میزان درجه ریسک نرخ واقعی مورد بیمه را بدست بیاورند تا بتوانند با ارائه یک نرخ قابل قبول از متضرر شدن شرکتهای بیمه و بیمهگذاران جلوگیری نمایند.
مدیر عامل بیمه ایران افزود: اگر شرکتهای بیمه فاقد نیروی متخصص و کارآزموده جهت تعیین ارزیابی ریسک باشند، با ارائه نرخهای غیر فنی در آینده باعث ایجاد مشکلات بسیاری برای آن شرکتها و بیمهگذاران خواهند شد.
وی با اشاره به اینکه شرکتهای بیمهای میتوانند با یک ارزیابی دقیق نرخ واقعی ریسک را بدست بیاورند، گفت: شرکتهای بیمه با محاسبه نرخ فنی و تعیین درجه ریسک میتوانند نرخ مناسبی را برای حق بیمه خود مشخص نمایند.
سهامیان در خصوص نرخهای بیمه شخص ثالث، گفت: بیمه شخص ثالث یکی از مسائل اجتماعی به شمار میآید و به دلیل آنکه بحث حمایت از قربانیان جرایم در آن مطرح است، بر اساس قانون نظارت، تعیین نرخ این بیمه در اختیار دولت قرار گرفته است. وی افزود: اگر نرخ حق بیمه شخص ثالث بیشتر از نرخ واقعی تعیین شود، توان بسیاری از افراد جامعه جهت خرید این بیمهنامه از بین خواهد رفت و صنعت بیمه دچار ضررهای غیر قابل جبرانی میشود.
سهامیان گفت: بیمه شخص ثالث از اهمیت بالایی برخوردار است و خوشبختانه دولت و مجلس در امر تجدیدنظر قانون صنعت بیمه اقدامات مؤثری را انجام دادهاند.
ارسال نظر