گروه بازار پول- محسن علی حسینی، مدیر عامل این شرکت در پی اظهارات مسوولین بانک مرکزی و مدیر عامل اتحادیه تعاونی‌های اعتبار در خصوص تسریع در تبدیل موسسات مالی و اعتباری به بانک، با ابراز خرسندی از روند فوق، تبدیل شدن شرکت‌های تعاونی اعتبار را به بانک، به عنوان نقطه عطفی در روند خصوصی‌سازی ذکر کرد و افزود: بر اساس ماده ۵ ابلاغیه اصل ۴۴ قانون اساسی، بانک‌ها و موسسات مالی و اعتباری باید در قالب شرکت‌های سهامی‌عام یا تعاونی‌های سهامی‌عام ایجاد شوند. بر همین اساس و با عنایت به تاکید مقام معظم رهبری در اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی، لازم است دولت نیز در راستای خصوصی سازی و افزایش سهم بخش غیر دولتی در فعالیت‌های اقتصادی به بخش تعاون توجه بیشتری کند.

به گزارش روابط عمومی‌شرکت تعاونی اعتبار ایران خودرو، وی اظهار داشت، کسب ۲۵ درصدی سهم بخش تعاون در اقتصاد مستلزم داشتن نهاد‌های مالی و بانک‌های مقتدر است. به همین جهت بخش تعاون در بازار پولی و بانکی نیز باید برای تحقق اهداف بلندمدت گام‌های اساسی‌تری را بردارد. از طرفی دولت نیز موظف است تا نسبت به فعالیت تعاونی‌های اعتبار با هدف جلب مشارکت‌های مردمی‌به منظور اشتغالزایی، بسط و گسترش عدالت اجتماعی و حل مشکلات معیشتی مردم که از دغدغه‌های اساسی جامعه به شمار می‌رود، حمایت‌های لازم را از این نهادهای خودجوش و مردمی ‌بیشتر کند. به همین جهت انتظار می‌رود بانک مرکزی و شورای پول و اعتبار در تدوین ایجاد بانک‌های تعاونی و موسسات مالی و اعتباری، تسهیلات و تمهیدات لازم را اتخاذ نموده، همچنین در خصوص تبدیل تعاونی‌های اعتبار به موسسات مالی و اعتباری سرعت عمل بیشتری به خرج دهند.

عضو هیات مدیره اتحادیه تعاونی‌های اعتبار گفت: از آنجا که طبق برنامه چشم‌انداز ۲۰ ساله، دولت باید سهم خود را در تولید ناخالص ملی کاهش داده و آن را به سایر بخش‌های اقتصادی به خصوص به تعاونی‌ها واگذار کند لازم است علاوه بر ایجاد زمینه‌های مشارکت مردمی، بستر‌های علمی ‌آن را نیز با آموزش و بررسی راه‌های موفقیت تعاونی‌های نمونه، فعال و برتر و معرفی آن به سایر تعاونی‌ها به عنوان الگوی عملی مهیا نماید.

او تبدیل تعاونی اعتبار ایران خودرو را به یک موسسه مالی و اعتباری در صنعت خودرو به عنوان مهمترین برنامه بلندمدت شرکت ذکر کرد و گفت: در سال گذشته با مشارکت و همیاری سهامداران و سپرده‌گذاران و همکاری و همدلی مدیران و کارکنان شرکت، موفق به کسب مجوز از بانک مرکزی شدیم که این روند تا زمان تاسیس موسسه مالی و اعتباری ادامه دارد.

مدیر عامل تعاونی اعتبار ایران خودرو، پتانسیل‌های موجود در صنعت خودرو کشور، به خصوص گروه صنعتی ایران‌خودرو را از قبیل میزان گردش مالی ۱۰ هزار میلیارد تومانی، به همراه ۵۵ هزار نیروی شاغل و بیش از ۱۰۰ شرکت فعال در حوزه‌های مختلف تولیدی و صنعتی را به عنوان مهم‌ترین سرمایه بالقوه ذکر کرد و افزود: عوامل فوق به همراه سایر بسترهای موجود در گروه صنعتی ایران خودرو، ضرورت ایجاد یک نهاد مالی و اعتباری را بیش از هر زمان دیگر ایجاب می‌نماید.

علی حسینی، اظهار داشت: شرکت تعاونی اعتبار ایران خودرو، در راستای تامین بخشی از نیاز‌های مالی کارکنان ایران خودرو به عنوان بزرگترین خودروساز خاورمیانه در سال ۱۳۸۲ فعالیت خود را آغاز نموده و با ایجاد زیر ساخت‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری مورد نیاز و با بهره‌مندی از توانمندی‌های موجود، خدمات ارزشمندی را به اعضا و سهامداران خود ارائه نموده است که با تبدیل به موسسه مالی و اعتباری دامنه خدمات خود را افزایش خواهد داد.

وی گفت: شرکت تعاونی اعتبار ایران خودرو، افتخار دارد که با حضور گرم و صمیمی‌سهامداران، اعضا و سپرده‌گذاران و همچنین تلاش خستگی‌ناپذیر مدیران و کارکنان خدوم خود، توانسته است طی سال‌های اخیر با تحولی چشمگیر چهره جدیدی در میان تعاونی‌ها و موسسات مالی و اعتباری ارائه کند.

بدون تردید حفظ دستاوردهای گذشته و رسیدن به اهداف بلندمدت سازمان به خصوص تبدیل شدن به موسسه مالی و اعتباری توانمند و همسو با تحولات و چالش‌های موجود، نیازمند نگرش جامع تمامی‌عوامل از جمله ارتقای سطح کیفی و کمی ‌خدمات، تنوع محصول، همچنین بهره‌مندی از فناوری نوین در سایه اخلاق حرفه‌ای و اسلامی‌ است که با همت مضاعف و کار مضاعف قابل دستیابی است.مدیر عامل تعاونی اعتبار ایران خودرو در پایان گفت: جا دارد در سالی که از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی‌بنام سال «همت مضاعف و کار مضاعف» نام‌گذاری شده است، ما نیز به سهم خود در خدمت‌رسانی بیشتر به اعضا و مشتریان از هیچ کوششی دریغ نکنیم.