گروه بازار پول - علی موسی‌رضا ،مدیر عامل بیمه سینا در خصوص بیمه کیفیت ساختمان گفت: براساس این بیمه‌نامه کلیه مراحل طراحی، ساخت و پس از ساخت تا ۱۰ سال تحت نظارت شرکت بیمه خواهد بود. او روز گذشته در یک نشست خبری گفت: وزارت مسکن برای ۴۰ هزار واحد هر کدام ۱۵۰ هزار تومان یارانه به کنسرسیومی از شرکت‌های بیمه پرداخت کرده است و بیمه سینا تاکنون ۳۰ هزار بیمه‌نامه در این رشته صادر کرده است. مدیر عامل بیمه سینا گفت: در صورت تصویب مجلس از سال آینده بیمه کیفیت ساختمان اجباری می‌شود. موسی رضا در خصوص عملکرد بیمه سینا در سال ۸۸ اظهار داشت: در ۱۱ ماه منتهی به بهمن ۸۸ شرکت بیمه سینا بیش از ۱۰۴ میلیارد تومان حق بیمه تولید کرد و در مقابل ۶۱ میلیارد تومان خسارت بابت غرامت به بیمه‌گذاران پرداخت کرد.

مدیر عامل بیمه سینا در مورد سهم شخص ثالث از پرتفوی این شرکت افزود: سهم بیمه شخص ثالث از پرتفوی بیمه سینا ۱۵ درصد و سهم خسارت‌ پرداختی آن نیز ۱۵ درصد است.

به گفته وی، سرمایه اولیه این شرکت ۴۰ میلیارد تومان منقسم به ۴۰۰ میلیون سهم ۱۰۰ تومانی است و حجم ذخایر این شرکت ۶۰ میلیارد تومان است. موسی‌رضا در خصوص سهم بیمه عمر در پرتفوی این شرکت خاطرنشان کرد: بیمه‌های عمر ۷ درصد از حق بیمه‌های جذب شده شرکت را تشکیل می‌دهد. مدیرعامل بیمه سینا همچنین در مورد بیمه‌نامه اسناد و مدارک گفت: این رشته در سه گروه شخصیت، وسائط‌نقلیه و سایر تقسیم‌بندی می‌شود، افراد می‌توانند با سالانه حدودا ۳ تا ۶ هزار تومان حق بیمه، اسناد و مدارک خود از جمله شناسنامه، کارت ملی و گواهینامه را در قبال مفقود شدن بیمه کنند.

موسی‌رضا ادامه داد: در صورت مفقود شدن هریک از این اسناد، بیمه سینا به وکالت از وی مراحل اداری جست‌وجو و صدور مجدد را انجام می‌دهد. وی در خصوص بیمه عمر تکمیلی بازنشستگی نیز یادآورشد: افراد در دوران بازنشستگی با کاهش درآمد مواجهند به همین منظور افراد می‌توانند در طول دوران اشتغال با استفاده از این رشته مشکل کاهش در‌آمد خود را برطرف کنند.

وی در مورد اجباری شدن بیمه کیفیت ساختمان اظهار داشت: طرح اجباری شدن این رشته از سوی دولت به مجلس ارسال شده و در صورت تصویب احتمالا از سال آینده اجرایی می‌شود.