مدیرعامل بیمه نوین
بدون به کارگیری ابزار نظارتی و تعدیل شخص ثالث بیمه بدنه ضررده میشود
مدیرعامل بیمه نوین گفت: باید همزمان با آزادسازی تعرفه بیمه بدنه، نظارت مالی تقویت و سودده کردن بیمه شخص ثالث هم اتفاق بیفتد. سیدمحمد عباسزادگان در گفتوگو با ایسنا، درباره آزادسازی تعرفههای بیمه اظهار کرد: نگرانی شرکتهای بیمه از این آزادسازیها و در مورد اخیر بیمه بدنه این است که به موازات این آزادسازی، سیستمهای نظارتی شفاف به وجود نیامده است.
وی درباره آزادسازی بیمه بدنه گفت: در حال حاضر بیمه بدنه برای شرکتهای بیمه در نقطه سربهسر قرار دارد و باید همزمان با آزادسازی آن بیمه شخص ثالث هم تابع منطق جدیدی شود چون اگر قرار باشد تعدیلی در این زمینه اتفاق نیفتد و بیمه بدنه هم مانند شخص ثالث زیانده باشد شرکتهای بیمه متضرر میشوند.
مدیرعامل بیمه نوین ضریب خسارت بیمه بدنه را ۹۰درصد عنوان کرد و گفت: با توجه به هزینههای بالاسری فروش و کارمزد، این بیمهنامهها در نقطه سربهسر قرار دارند و با آزادسازی به دلیل رقابت منفی زیادنده میشوند.
عباسزادگان تاکید کرد: آزادسازی بیمه بدنه باید همراه با به کارگیری ابزار نظارت مالی و تعدیل بیمه شخص ثالث باشد در غیر این صورت رقابت غیرحرفهای شرکتهای بیمه را متضرر خواهد کرد.
وی اضافه کرد: اصل آزادسازی خوب است و ما با آن مخالفتی نداریم. این یک ابزار مناسب برای کاهش قیمت و افزایش رضایت مشتری است، اما باید توجه داشت که آزادسازی باید همراه افزایش کیفیت خدمات باشد در غیر این صورت منافع مشتری در بلندمدت تامین نمیشود.
عباسزادگان تصریح کرد: در کنار بکارگیری ابزار نظارت مالی باید استاندارد مناسبی هم برای ارزیابی کیفیت خدمات وجود داشته باشد. چون ممکن است آزادسازیها همراه با کاهش ارائه کیفی خدمات باشد.
به گزارش در دومین مرحله آزادسازی تعرفههای بیمه، بیمه بدنه خودرو از شمول نظام تعرفهگذاری خارج شد و پیش از آن هم برخی بیمههای باربری دریایی آزاد شده بودند.
ارسال نظر