موسسه بیمه فدرال پس‌اندازهای آمریکا اعلام کرد، تعداد بانک‌های بحران‌زده و مشکل دار این کشور به بالاترین رقم خود از ژوئن ۱۹۹۴ میلادی رسیده است.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از سی‌ان‌ان، میزان پس‌اندازهای این موسسه با افت ۲۰‌درصدی روبه‌رو شده است. تعداد بانک‌های بحران‌زده و مشکل دار آمریکا طی سه ماه گذشته از مرز ۴۰۰ بانک فراتر رفته است و به بالاترین حد طی ۱۵ سال اخیر رسیده است. بر اساس این گزارش، تعداد بانک‌ها و موسسات مالی بحران‌زده آمریکا طی سه ماه دوم امسال به بیش از ۴۱۶ مورد رسیده است. ورشکستگی بانک‌های آمریکایی تاکنون زیان و ضرر شدیدی به موسسه بیمه پس‌اندازها وارد کرده است؛ به طوری که میزان پس‌اندازهای این موسسه طی سه ماه دوم امسال با ۲۰‌درصد کاهش به ۴/۱۰میلیارد دلار رسیده است. تعداد بانک‌های بحران‌زده و مشکل دار آمریکا در فهرست سال گذشته این موسسه ۱۱۷ بانک بوده است. در پایان سه ماه نخست امسال این تعداد به ۳۰۵ بانک رسیده بود. شیلا بیر، رییس موسسه بیمه پس‌اندازهای آمریکا پیش‌‌بینی کرد، این روند ادامه خواهد یافت.

وی گفت: تعداد بانک‌های بحران‌زده و ورشکسته تا زمانی که رونق اقتصادی بازگردد، روند صعودی خواهد داشت. البته این موسسه از ترس اینکه سرمایه‌گذاران و سپرده‌گذاران، پس‌اندازهای خود را از بانک‌های بحران‌زده خارج کنند، نام این بانک‌ها را در اختیار رسانه‌های گروهی آمریکا قرار نداده است. افزایش تعداد بانک‌های بحران‌زده نشان‌دهنده عمق بحران و رکود در اقتصاد آمریکا است.