پرداخت تسهیلات در صندوق تعاون بدون سپرده‌گذاری امکان‌پذیر نیست، زیرا شمار متقاضیان در حال افزایش است و منابع مالی نیز کاهش می یابد. سعید معادی، مدیر روابط عمومی صندوق تعاون کشور در گفت‌وگو با جامع نیوز گفت: تفاوت عمده صندوق تعاون با بانک‌ها برای پرداخت تسهیلات در نرخ سود تسهیلات و کاهش مراحل بوروکراسی آن است.

به گزارش جامع نیوز، وی افزود: همچنین تفاوت عمده دیگر صندوق تعاون با بانک‌ها در این است که صندوق تعاون تنها به بخش تعاونی تسهیلات پرداخت می‌کند؛ به همین دلیل در پرداخت تسهیلات باید تعادل وجود داشته باشد.

معادی خاطرنشان کرد: تعداد تعاونی‌ها روز به روز در حال افزایش است و اگر صندوق برای پرداخت تسهیلات از مشتریان سپرده‌ نخواهد، منابع موجود خیلی زود به پایان می‌رسد و دیگر صندوق نمی‌تواند جوابگوی سایر تعاونی‌ها باشد.

به گفته وی، منابع و شرایط موجود باید با یکدیگر هماهنگی داشته باشند تا به مراجعات بیشتری بتوان پاسخ داد.

مدیر روابط عمومی صندوق تعاون تاکید کرد: در حال حاضر نزدیک به ۳۰‌هزار تسهیلات اعتباری توسط صندوق تعاون تا پایان آبان‌ماه پرداخت شده است که مبلغ آن به بیش از ۲‌هزار و ۵۰۰میلیارد ریال رسیده است. وی در خصوص میزان معوقه‌های صندوق تعاون بیان کرد: مطالبات جزو لاینفک هر موسسه و بانکی است و این ناشی از شرایط اقتصادی موجود است؛ اما باید تلاش کرد که میزان بدهی‌ها تا حد امکان کاهش پیدا کند.

معادی یادآور شد: وقتی پولی دست فردی بلوکه می‌شود، فرصت فرد دیگری برای دریافت تسهیلات از بین می‌رود؛ در حالی که اگر این پرداخت‌ها و دریافت‌ها به خوبی انجام شود، مشکلات نیز کاهش یافته و پرداخت تسهیلات با مشکلات کمتری مواجه می‌شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: پرداخت تسهیلات اعتباری در قالب عملیات بانکی بدون ربا به بخش تعاون از جمله اهدافی است که صندوق تعاون آن را دنبال می‌کند؛ به همین دلیل باید روشی اتخاذ شود که تمام مشتریان بتوانند از این تسهیلات استفاده کنند.