پیشبینی عباسزادگان
حق بیمههای تولیدی بیمه نوین به ۱۶۰میلیارد ریال میرسد
دکتر عباسزادگان، مدیرعامل شرکت بیمه نوین روز گذشته در یک نشست مطبوعاتی اعلام کرد: زمان پرداخت خسارت بیمهنوین به طور متوسط ۳ روز است که از طریق حسابهای بانکی و یا ارسال به محل بیمهگذار پرداخت میشود.
لیلا اکبرپور
دکتر عباسزادگان، مدیرعامل شرکت بیمه نوین روز گذشته در یک نشست مطبوعاتی اعلام کرد: زمان پرداخت خسارت بیمهنوین به طور متوسط ۳ روز است که از طریق حسابهای بانکی و یا ارسال به محل بیمهگذار پرداخت میشود. او با بیان اینکه تنها مراجعهکنندگان مرکز، بیمهگذارانی هستند که خودشان تمایل به دیدار حضوری دارند و سایر مشتریان از طریق سیستمهای نرمافزار سرویس میگیرند، افزود: نمایندگان بیمه نوین نیز ملزم هستند بیمهنامههای صادره را در محل کار یا منزل به بیمهگذاران تحویل دهند.
عباسزادگان یادآور شد: بیمهنامههای حملونقل کالا با یک تلفن صادر و به هر نقطه از کشور که مشتریان بخواهند ارسال خواهد شد.
به گفته او بیمه نوین در حال حاضر ۱۲۰ نماینده فعال و ۸۰ نماینده در حال آموزش دارد که ۹ نماینده در تهران و بقیه در سایر استانهای کشور مشغول فعالیت هستند.
او با اشاره به اینکه حق بیمه تولیدی این شرکت در سال ۸۵ معادل ۸۰میلیارد ریال بود گفت: حق بیمه تولیدی در پایان ۶ ماهه اول امسال به ۸۰میلیارد ریال رسید و پیشبینی میشود تا پایان سال به ۱۶۰میلیارد ریال بالغ شود.
به گفته مدیرعامل بیمه نوین نزدیک به ۵۵درصد از پرتفوی این شرکت مربوط به رشته اتومبیل، ۲۰درصد رشته مهندسی و مسوولیت، ۱۰درصد بیمههای عمر و ۱۵درصد حادثه است.
عباسزادگان گفت: استقرار فروشندگان بیمه و ایجاد باجه بیمه نوین در شعب بانک اقتصاد نوین به طور آزمایشی آغاز شده و تا قبل از پایان سال شعب تهران به باجههای بیمه نوین تجهیز خواهند شد.
مدیرعامل بیمه نوین عنوان کرد: برای پایین نگه داشتن نرخ خدمات شرکت از رشد هزینههای بالاسری ممانعت میشود تا همچنان نرخ خدمات مناسب و کیفیت آن بالا باشد.
او همچنین گفت: ارزیابان خسارت بیمهنوین با اعلام خسارت در محل حاضر میشوند و مقدمات پرداخت خسارات را آماده میکنند و سایر عملیات بیمهای از طریق شبکه مکانیزه انجام میشود.
آزادسازی تدریجی تعرفهها
دکتر عباس زادگان بخش دوم نشست مطبوعاتی خود را به سوالات دنیای اقتصاد در خصوص طرح تحول صنعت بیمه اختصاص داد.
او گفت: به دنبال ابلاغ دستور ۱۰ مادهای رییس جمهور در خصوص تحول صنعت بیمه کار گروههایی تشکیل شدند تا چالشهای موجود در بیمه و راهکارهای مناسب آن را ارائه کنند. بیمه نوین نیز در کار گروهها حضور داشته و سعی دارد نقش قابلقبولی را ایفا کند. او افزود: با تحول در صنعت بیمه فرهنگ بیمه گسترش و ظرف ۵ سال آینده ضریب نفوذ بیمه از رشد قابل ملاحظهای برخوردار خواهد بود.
عباسزادگان در پاسخ به این پرسش دنیای اقتصاد مبنی بر این که در دوران مدیریت بیمه ایران همواره از نظارت بیمه مرکزی انتقاد داشتید و در این دوره تحول چه راهکاری برای اصلاح نظارت دارید، گفت: تجربه سایر کشورها هم نشان داده است که نظارت تعرفه با روح خصوصیسازی مغایر است و این نظارت باید به نظارت مالی تبدیل شود.
او ادامه داد: بیمه مرکزی سالها است از طریق گزارش گیری نرخ بیمهنامهها شرکتها را کنترل میکند که به صلاح نیست و برای اطمینان خاطر از آینده بیمهگران و ایفای تعهدات آنها نظارت مالی بهترین روش است.
عباس زادگان افزود: برای این روش نیز رشته آتشسوزی ابتدا آزاد خواهد شد و اکنون بیمه مرکزی در صدد بررسی آزاد سازی نرخ رشته آتشسوزی است و سایر رشتهها به تدریج آزاد خواهند شد تا شرکتها براساس توان سرویسدهی رقابت کنند.
عباسزادگان همچنین گفت: شرکتهای بیمه باارزیابی درست ریسکها میتوانند رضایتخاطر بیمه مرکزی را بابت ایفای تعهدات خود فراهم کنند و با تحلیل درست خطر، هر بیمهنامهای را صادر نکنند.
به گفته او کشورمان از نظر کادر متخصص ارزیابی ریسک مشکل دارد و باید اقداماتی را جهت تربیت و آموزش ارزیابان ریسک آغاز کند.
او گفت: عملیات اتکایی بیمه نوین با شرکت بیمه هانورری که دارای درجهبندی ممتاز بوده و بیشتر تعهدات را در سطح بینالملل دارد، انجام میگیرد که خدمات کارشناسی را هم از این شرکت خریداری میکنند.
او در پاسخ به پرسش دیگر دنیای اقتصاد مبنی بر اینکه با توجه به تصمیم در سومین جلسه کارگروهها مقدمات تهیه پیشنویس آییننامه نمایندگی به بیمه دانا که بیمه نوین هم عضو این کارگروه است، سپرده شد چه اصلاحاتی در آییننامههای نمایندگی صورت خواهد گرفت؟ گفت: سعی خواهد شد از تجربیات سایر کشورها استفاده کرد، با توجه به اینکه اختلاف نظر در بیمهگران هست که برخی نظارت بیمه مرکزی در بحث آموزشی و نحوه پرداخت کارمزد به آنان را بیمورد میدانند و معتقدند خود شرکتهای بیمه ناظر باشند و برخی تجربیات سایر کشورهای موفق را مدنظر قرار خواهند داد، ولی تا این لحظه پیشنویس آماده نشده و کارگروه در حال بررسی آن است.
ارسال نظر