آخرین روز کنفرانس امروز برگزار میشود
یازدهمین کنفرانس بین المللی انجمن اقتصادی اقیانوسیه-آسیا (APEF)
پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی با همکاری دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران، ﻗﻄﺐ ﻋﻠﻤﯽ اﻗﺘﺼﺎد ﺑﯿﻦاﻟﻤﻠﻞ داﻧﺸﮕﺎه اﺻﻔﻬﺎن، داﻧﺸﮕﺎه ﺳﯿﺴﺘﺎن و ﺑﻠﻮﭼﺴﺘﺎن، ﻣﺪرﺳﻪ اﻗﺘﺼﺎد داﻧﺸﮕﺎه وﻟوﻧﮕﻮﻧﮓ اﺳﺘﺮاﻟﯿﺎ، اﻧﺠﻤﻦ ﻣﻄﺎﻟﻌﺎت اﻗﺘﺼﺎدی ﮐﺮه ﺟﻨﻮﺑﯽ و دانشکده اﻗﺘﺼﺎد داﻧﺸﮕﺎه ﻣﻠﯽ ﮐاﻨﮓ وون ﮐﺮه ﺟﻨﻮﺑﯽ، یازدهمین همایش بینالمللی انجمن اقتصادی آسیا - اقیانوسیه (APEF) با حضور اساتید برجسته داخلی و خارجی و با دبیری دکتر فرهاد نیلی رییس پژوهشکده پولی و بانکی برگزار کرد. این همایش که بر تجربیات آسیا و اقیانوسیه در بانکداری بینالمللی، تجارت خارجی و تامین مالی صنایع کوچک و متوسط تمرکز دارد، ابتدا با خوشامدگویی دکتر علی حسنزاده پژوهشیار پژوهشکده پولی و بانکی آغاز و با گزارش دکتر سید کمیل طیبی معاون دبیر انجمن اقتصادی آسیا - اقیانوسیه و استاد قطب اقتصاد بینالملل دانشگاه اصفهان ادامه یافت.
اولین سخنرانی کلیدی همایش به موضوع«چندجانبه گرایی و بحران» اختصاص داشت که توسط پروفسور پیتر جان لوید رییس انجمن و استاد دانشکده اقتصاد دانشگاه ملبورن استرالیا ارائه شد. پس از آن نوبت به پروفسور چارلزهاروی دبیرکل انجمن و مدیر مدرسه اقتصاد دانشگاه ولونگونگ استرالیا رسید که به موضوع «مسائل کلیدی و مفاهیم سیاسی دسترسی به امور مالی و بنگاههای کوچک و متوسط در شرق آسیا» پرداخت.
سومین سخنران، پروفسور چانگ مو کو استاد دانشگاه ملی کرهجنوبی به «مسائل مرتبط با ورشکستگی اتحادیه اروپا و پیامدهای آن برای اقتصادهای در حال ظهور» پرداخت و پس از آن نیز پروفسور عطری، رییس موسسه مدیریت دانشگاه مولانای هندوستان به «پیامدهای بحران مالی جهانی بر اقتصادهای در حال توسعه به ویژه ایران و هندوستان» پرداخت.
در ادامه این مراسم مقالهای تحت عنوان «تجزیه و تحلیل FAVAR از همحرکتی چرخههای تجاری در آسیا: نزدیکی به پول واحد آسیایی» توسط پروفسور وونگ جون کیم رییس دانشکده اقتصاد دانشگاه ملی کانگوون کرهجنوبی ارائه شد. سخنرانیهای این همایش در روز دوم با ارائه مقالات «تجزیه و تحلیل تجربی از عملکرد بانکداری در ایران» با ارائه پروفسور چارلزهاروی، «امور مالی و عملکرد شرکتهای سرمایهگذار خارجی و بازدهی آنها در کشورهای در حال توسعه: مطالعه موردی ویتنام» با ارائه پروفسور تران وان هو عضو انجمن بینالمللی آسیا - اقیانوسیه، «ارزیابی عوامل داخلی و خارجی موثر بر سرمایهگذاری مستقیم خارجی در اقتصادهای در حال ظهور: مقایسه بین ادغام، تصرف و سرمایهگذاری سبز» با ارائه پروفسور هیون هون لی، عضو انجمن آسیا - اقیانوسیه و استاد دانشگاه ملی کانگوون کرهجنوبی، «بررسی اثر عدم قطعیت قیمت نفت بر جریان سرمایهگذاری مستقیم خارجی در ایران» با ارائه دکتر سید کمیل طیبی ادامه خواهد یافت.
ارسال نظر