رییس‌کل بیمه مرکزی ایران از پرداخت ۱۸ درصد سود علی‌الحساب به حساب‌های پس‌انداز بیمه خبر داد.

سید محمد کریمی به ایسنا، اظهار کرد: در حال حاضر به حساب‌های پس‌انداز در شرکت‌های بیمه ۱۸ درصد سود علی‌الحساب می‌دهیم و در پایان سال سود دوران مشارکت که تا ۲۶ درصد هم رسیده و بیشتر از سیستم بانکی است به بیمه‌گذار پرداخت می‌شود. وی افزود: یکی از بیمه‌های ما بیمه عمر است و هم‌اکنون ساز‌و‌کاری را فراهم‌ کرده‌ایم که افراد پس‌انداز خود را تحت عنوان یک حساب به بیمه انتقال دهند و اصطلاحا در یک شرکت بیمه‌ پس‌انداز کنند.

کریمی در عین حال از پرداخت غرامت به بیمه شدگان حادثه ‌دیده خبر داد و گفت: در صورتی که برای فردی بیمه‌نامه صادر شد ولی فردای صدور بیمه‌نامه دچار حادثه‌ یا فوت شود به میزان بیمه‌نامه‌ای که برایش صادر شده است پنج میلیون تومان تا ۱۰۰ میلیون تومان هر چه که باشد به خانواده‌اش غرامت پرداخت می‌شود. به گفته رییس کل بیمه مرکزی ایران داشتن پس‌انداز بیمه و سرمایه‌گذاری در شرکت‌های بیمه‌ای مزایای بسیاری دارد که از جمله آنها می‌توان به کسب سود، غرامت، سرمایه‌گذاری و اطمینان و آرامش خاطر ناشی از بیمه نامه اشاره کرد.

همچنین رییس کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران گفت: در شش ماه نخست امسال، شاهد رشد بیش از ۶۱ درصدی بازار بیمه کشور بودیم.

به گزارش بینا، سیدمحمد کریمی افزود: این در حالی است که رشد صنعت بیمه کشور در سال ۹۰ ، ۴۵ درصد بوده است و براساس داده‌ها رشد بیمه کشور در رتبه دوم جهان قرار دارد.وی اضافه کرد: رشد صنعت بیمه در کشور در حالی صورت می‌گیرد که بسیاری از کشورها به دلیل بحران‌های اقتصادی دچار رشد منفی هستند.وی با بیان اینکه صنعت بیمه کشور نه تنها تحریم‌ها را دور زد، بلکه سد آنها را شکست، گفت: تدوین آیین نامه‌ها، توسعه فرهنگ بیمه، افزایش ضریب نفوذ بیمه، ارزیابی رضایت مشتریان، توجه به توسعه بیمه‌های زندگی و ایجاد سامانه بیمه مرکزی و اجرای سیستم کدینگ از اقدامات سال‌جاری صنعت بیمه است.کریمی از دستاوردهای دیگر صنعت بیمه به عملکرد صندوق تامین خسارت بدنی اشاره کرد و گفت: این صندوق حداقل به ۱۷ هزار پرونده رسیدگی کرده که بخش عمده آنها مربوط به پرداخت دیات از پرداخت دیه پنج میلیون تومانی گرفته تا ۵۱۱ میلیون تومانی بوده است.

رییس کل بیمه مرکزی بار دیگر تاکید کرد که آنچه در بحث دیه پیش می‌آید از هم پاشیدگی دو خانواده است؛ هم خانواده آسیب دیده و هم خانواده‌ای که باید دیه بپردازد که صنعت بیمه در تلاش برای کاهش این خسارت برای هر دو طرف است. وی همچنین به عملکرد پژوهشکده بیمه و تدوین بیش از ۵۰ کتاب در سال‌جاری اشاره و از قراردادهای صنعت بیمه با دانشگاه‌ها به عنوان یک حرکت مثبت یاد کرد.