مشاور مدیر عامل صندوق تعاون گفت: این موسسه در جهت تدوین سیاست‌های اعتباری جدید و بررسی نیاز جامعه هدف حداکثر سقف تسهیلات پرداختی در زمینه مسکن، خرید کالای با دوام و خرید خودرو در قالب تعاون در مجموع به اعضای شرکت‌های تعاونی تا سقف ۲۰۰ میلیون ریال تسهیلات اعتباری پرداخت می‌کند.

سعید معادی در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس اظهار داشت: صندوق تعاون کشور در راستای سیاست‌های اعتباری جدید ضمن بررسی و ارزیابی نیاز جامعه هدف اقدام به بازنگری و اصلاح سیاست‌های جاری در این موسسه کرد.

وی ادامه داد: با اصلاحات صورت گرفته افزایش سقف تسهیلات پرداختی به اعضای تعاونی‌ها، شرکت‌های تعاون و اتحادیه‌ها در تمام بخش‌ها و زیر بخش‌های مختلف در دستور کار این موسسه قرار گرفت.

وی افزود: این موسسه در چارچوب تکالیف و وظایف از پیش تعیین شده مسوولیت حمایت مالی و اعتباری از تشکل‌های تعاونی را بر عهده دارد، لذا در جهت تحقق این امر صندوق تعاون علاوه بر استفاده از منابع موجود با بهره‌گیری صحیح و هدفمند از توانمندی مالی و اعتباری اعضای تعاونی‌ها، تشکل‌های تعاونی و اتحادیه‌ها و نیز تجمیع و هدایت نقدینگی موجود در این بخش، سعی در جهت فراهم کردن شرایط مناسب‌تری برای گسترش چتر حمایتی صندوق تعاون بر تولید، اشتغال و کمک به افزایش سهم این بخش از اقتصاد ملی دارد. مشاور مدیر عامل صندوق تعاون خاطرنشان کرد:‌ بر اساس سیاست اعتباری جدید این موسسه در بخش مسکن، حداکثر سقف تسهیلات پرداختی به اتحادیه‌ها و شرکت‌های تعاونی مسکن بر اساس سیاست‌های جدید به ازای سرانه هر عضو از مبلغ ۵۰میلیون ریال به حداکثر مبلغ ۷۰میلیون ریال افزایش یافت. وی ادامه داد:‌ در این خصوص به اعضای شرکت‌های تعاونی، جهت ساخت مسکن تا سقف۵۰‌میلیون ریال تسهیلات اعتباری پرداختی خواهیم داشت در ضمن حداکثر تسهیلات پرداختی وام جعاله به اعضای شرکت‌های تعاونی تحت پوشش قانون تعاون و تعاونی‌های روستایی به جز اعضای تعاونی‌های مسکن، جهت تعمیر مسکن حجم این تسهیلات از ۱۰‌میلیون ریال تا سقف ۱۵‌میلیون ریال افزایش پیدا کرد.

وی افزود: این موسسه با هدف کمک به انبوه سازی در عرصه مسکن به اتحادیه‌ها و شرکت‌های تعاونی که نسبت به احداث مجتمع مسکونی یا مجزا تا ۳۵ واحد اقدام کنند، در قبال ۳۰‌درصد پیشرفت فیزیکی‌، برای هر واحد مسکونی در مراکز استان‌ها حداکثر تا سقف ۱۸۰میلیون ریال و در سایر شهرستان‌ها تا سقف ۱۵۰‌میلیون ریال مشروط بر اینکه این تسهیلات از حداکثر ۷۰‌درصد هزینه ساخت هر واحد تجاوز نکند، تسهیلات اعتباری پرداخت می‌کند.

معادی در خصوص کمک برای خرید کالای با دوام به اعضای شرکت‌های تعاونی که مخاطبان قابل توجهی در بخش تعاون را تشکیل می‌دهند،‌ گفت: حداکثر تسهیلات پرداختی این موسسه به اعضای شرکت‌های تعاونی تحت پوشش قانون تعاون و تعاونی‌های روستایی جهت خرید کالای بادوام (اثاثیه منزل) از ۲۰میلیون ریال به ۳۰میلیون ریال افزایش یافت.

مشاور مدیر عامل صندوق تعاون با اشاره به جایگاه حمل و نقل در اقتصاد کشور و نقش اساسی تشکل‌های تعاونی در ارائه خدمات با گرایش حمل کالا و مسافر در سطح درون شهری و برون شهری، تصریح کرد:‌ اتحادیه‌ها، شرکت‌های تعاونی و اعضای تعاونی‌ها در بخش حمل و نقل همواره مورد توجه صندوق تعاون در جهت تخصیص تسهیلات اعتباری بوده است، در این خصوص به اعضای شرکت‌های تعاونی حمل و نقل جهت خرید خودرو سبک اعم از سواری و وانت بار تا سقف ۷۰‌میلیون ریال، جهت خرید خودرو نیمه سنگین اعم از مینی بوس و کامیونت تا سقف ۱۲۰میلیون ریال، جهت خرید خودرو سنگین تا سقف ۲۰۰‌میلیون ریال تسهیلات اعتباری تخصیص داده است.