عضو هیات مدیره اتحادیه طلا و جواهر کشور گفت: صنعت طلا در طول تاریخ مورد بی‌مهری تمام واقع شده است. به گزارش ایسنا،‌ یوسف تقی‌زادگان در مراسم افتتاح دومین نمایشگاه بین‌المللی «طلا، جواهر، سنگ‌های قیمتی و نیمه‌قیمتی، ماشین‌آلات و تجهیزات وابسته» مشهد خاطرنشان کرد: صنعت طلا، صنعتی است که در طول تاریخ مورد بی‌مهری تمام واقع شده و اکنون نیز شاهد توقف، عدم پیشرفت و ارتقای آن در کشور هستیم. وی در ادامه اظهار تاسف کرد: همسو با این مشکل همگان تنوع و زیبایی مصنوعات خارجی را در کشور شاهد هستند، تنوعی که برتری محض مصنوعات خارجی در وزن، طراحی، مدل و نیز کیفیت ساخت را نسبت به تولیدات داخلی آن رقم می‌زند.

رییس اتحادیه طلا و جواهر مشهد تصریح کرد: امروز مصرف‌کنندگان به‌‌رغم بالا بودن اجرت ساخت مصنوعات خارجی باز هم به دلایل ذکر شده به خرید نوع خارجی آن رغبت دارند. هنوز باید یکی از بالاترین مصرف‌کنندگان مصنوعات خارجی طلا و جواهرآلات باشیم.

وی ادامه داد: آیا کشورمان با پیشرفت‌های زیاد و چشمگیر علمی در تمام سطوح که تمامی دشمنان این کشور کهن را مات و مبهوت کرده است، هنوز باید یکی از بالاترین مصرف‌کنندگان مصنوعات خارجی طلا و جواهرآلات باشند.

تقی‌زادگان اذعان کرد: امروز هنرمندان و سازندگان مصنوعات طلا و جواهر قادرند ۲‌هزار و۵۰۰ سال پیشینه افتخارآمیز فرهنگ، هنر، علم و ادب این کشور را همراه با تولیدات خود به رخ پیشرفته‌ترین دستگاه‌های سازنده خارج از این مرز و بوم بکشند، پس مشکل کجاست؟

وی تاکید کرد: آیا اهمیت این صنف مهم در کشور، از جهت حمایت از مصرف‌کننده، تولیدکننده، جلوگیری از خروج ارز و ارزآوری در صورت امکان صادرات، طلب نمی‌کند که تغییر روش داده و نگاه مثبت‌تری به این صنف از سر لطف و محبت داشته باشیم؟

وی با طرح این سوال که آیا زمان گذر از این شعار نرسیده است که باید شعور و تفکرهای جدید همگام با دلسوزی و مدیریتی صحیح بر این گستره پهناور حاکم شود، عنوان کرد: باید باور داشته باشیم در صورت اصلاح چرخه تولید مصنوعات طلا و جواهر و رفع همه موانع پیش رو، وجود مصنوعات خارجی نیز به صورت محدود و کنترل شده کمک به سزایی را در ارتقای کیفی محصولات داخلی خواهد داشت. رییس اتحادیه طلا و جواهر مشهد ادامه داد: امروز دفاع از هنر و هنرمند این مرز و بوم که به دلیل عدم حمایت‌های کافی از آنان، به کنج خانه‌ها پناه برده یا برای امرار معاش خود مجبور به انجام کارهایی هستند که نمی‌توان بیان کرد،‌ کمتر از دفاع از حقوق مسلم هسته‌ای و سایر پیشرفت‌های چشمگیر علمی دیگر نیست.