خبر
کسب رتبه نخست سرانه خودپردازها توسط بانک سپه
رییس اداره بانکداری الکترونیک بانکسپه از کسب رتبه اول این بانک به لحاظ سرانه خودپرداز نسبت به تعداد شعب بانکهای دولتی و خصوصی خبر داد.
حسین صلواتی در گفتوگو با پایگاه اطلاعرسانی بانکسپه با بیان اینکه ۶۸درصد شعب این بانک دارای خودپرداز هستند اظهار داشت: از ۱۷۰۰ شعبه بانکسپه بالغ بر ۱۲۴۴ مورد آن دارای خودپرداز هستند.
وی با بیان اینکه بانکسپه با صدور بیش از ۶میلیون کارت به لحاظ صدور عابر بانک در بین بانکهای دولتی و خصوصی حائز رتبه اول است، گفت: دارندگان عابر بانک سپه به جز دریافت و پرداخت پول نقدی میتوانند از عابر بانک خود به سایر عابربانکهای سپه بهصورت لحظهای (OnLine) پول واریز کنند.
وی افزود: بانکسپه با فراهم کردن شرایط لازم این امکان را از طریق اینترنت فراهم کرده تا مشتریان بتوانند قبوض خود را پرداخت نمایند.
صلواتی با اشاره به خدمات جدید بانکسپه در زمینه بانکداری الکترونیک به منظور خدمترسانی بهتر به مشتریان گفت: با تدابیر در نظر گرفته شده و بسترهای اندیشیده شده در قالب بانکداری الکترونیک دارندگان عابر بانکسپه میتوانند از طریق مراجعه به شعب نسبت به دریافت رمز اول خود اقدام و سپس با مراجعه به اینترنت و با دریافت رمز دوم کارت خود که از طریق ایمیل ارسال میشود نسبت به انجام امور بانکی از جمله انتقال حساب، دریافت صورتحساب و... اقدام کنند.
رییس اداره بانکداری الکترونیک بانکسپه در اداره با اشاره SMS بانکینگ این بانک اظهار داشت: از طریق این خدمت مشتریان میتوانند آخرین گردش حساب خود را بهصورت آنلاین روی تلفن همراه خود مشاهده کنند.
وی افزود: بانکسپه در حال تدوین بسترهای لازم است تا از طریق آن مشتریان بتوانند از طریق تلفن همراه، خدماتی همچون پرداخت قبوض و دریافت دسته چک را نیز انجام دهند.
صلواتی درخصوص قرار گرفتن چکپولهای جدید در دستگاههای خودپرداز گفت: امکان فنی قراردادن چک پولهای ۵۰۰هزارریالی دیده شده است.
وی در ارتباط با افزایش سقف پرداختهای خودپردازها از ۲۰۰هزارتومان در روز اظهار داشت: این سقف توسط اداره نظامهای پرداخت بانک مرکزی تعیین شده است، اما با فراهم شدن شرایط لازم جهت قرار دادن چکپولها تا حدود زیادی این مشکل حل خواهد شد.
وی در ارتباط با ظرفیت پولگذاری دستگاههای خودپرداز گفت: دستگاههای ATM دارای کاست پولگذاری هستند که هر کدام از آنها ۲هزار برگ اسکناس میگیرد.
اداره بانکداری الکترونیک بانکسپه درخصوص برنامه زمانبندی برای پولگذاری دستگاههای خودپرداز و جلوگیری از ایجاد مشکل برای مردم اظهار داشت: تمام شعب دارای دستگاههای خودپرداز موظف به چک کردن دستگاههای خود هستند. در عین حال با توجه به وجود سیستم مونیتورینگ مرکزی در اداره بانکداری الکترونیک بهصورت لحظهای و آنلاین وضعیت کل دستگاههای خودپرداز چک میشود. اگر مشکلی در دستگاههای خودپرداز وجود داشته باشد از طریق SMS و تلفن به رییس شعبه مربوطه اطلاع داده میشود تا نسبت به پولگذاری و رفع مشکل آن دستگاه اقدام کند.
وی افزود: در هر شعبه سه نفر موظف شدهاند تا نسبت به رفع مشکل دستگاههای خودپرداز اقدام کنند. این سه نفر همواره در دسترسی اداره بانکداری الکترونیک بوده و هر گاه لازم باشد با تلفن همراه با آنان تماس خواهیم گرفت.
رییس اداره بانکداری الکترونیک بانکسپه درخصوص پولگذاری دستگاههای خودپرداز در روزهای تعطیل گفت: در روزهای تعطیل و با هماهنگیهای بهعمل آمده با این اداره پولگذاری خودپردازها انجام خواهد شد و اگر درخصوص تامین اسکناس با مشکل برخورد کنند، کشیک هر منطقه پول مورد نیاز را تامین خواهد کرد.
صلواتی با اشاره به فرهنگ استفاده از خودپرداز در سایر کشورهای جهان گفت: معمولا در اکثر کشورهای جهان خصوصا کشورهای توسعه یافته پول نقد کمتر مورد استفاده قرار میگیرد. در این کشورها کارتهای اعتباری است که نقش پول نقد را بازی میکند.
وی افزود: در ایران به دلیل وجود جای خالی این نوع کارتها هنوز پول نقد کاربرد بسیاری دارد به همین دلیل سرانه چاپ اسکناس در کشورما بسیار بالاتر از سایر کشورهای جهان است.
صلواتی در پایان با بیان اینکه بانکسپه اولین بانکی بود که در سال ۱۳۷۱ اقدام به ایجاد عابربانک در سیستم بانکی کشور کرد گفت: در آن زمان بهصورت عملیاتی هیچ بانکی خودپرداز نداشت. در این سال بانکسپه ابتدا ۱۰ تا ۱۵ دستگاه راهاندازی کرد و طی ۱۶ سال یعنی تا سال ۸۷ تعداد خودپردازهای خود را به ۱۲۴۴ دستگاه رساند.
وی با بیان اینکه بانکسپه در سال ۸۱ جدیدترین نوع دستگاههای خودپرداز را وارد کشور کرد اظهار داشت: از همان ابتدا دستگاههای خودپرداز بانک سپه امکان دریافت قبوض را از مشتریان داشت.
ارسال نظر