عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: در کشور ما سرمایه‌دار وجود دارد، اما سرمایه‌گذار نیست و باید کار‌ی کنیم که سرمایه‌گذاری ایجاد شود.

به گزارش ‌ایسنا، دکتر محمود هوشمند‌، با بیان اینکه تا ریسکی نباشد، درآمدی نیست، گفت: گرچه شرکت‌های بیمه تا حدودی خصوصی شده‌اند، ولی آزادی عمل ندارند و چون شرکت‌های نوپایی هستند، توان تحمل ریسک‌های سنگین را ندارند. بیمه مرکزی باید این ریسک را که چندان هم برایش هزینه‌بر نیست، انجام دهد.

وی تصریح کرد: متاسفانه فعالیت‌های ما بر اساس تحقق و توسعه نیست، اگر صنعت بیمه، بخشی فعال به عنوان تحقیق و توسعه ایجاد کند تا رشته‌های جدید عملیاتی تحقیق شده و هزینه‌های آن برای بخش خصوصی و دولتی تعیین شود، فعالیت‌های جدید بر مبنای طرح‌های تحقیقاتی ایجاد خواهد شد.

هوشمند افزود: در شروع کار، بیمه‌های خصوصی امکان راه‌اندازی رشته‌های جدید را ندارند و دولت و بیمه مرکزی باید برای بخش خصوصی تنوع بخشی ایجاد کند.

وی اظهارکرد: مساله ایجاد شاخه‌های جدید بیمه‌ای، متاثر از عرضه و تقاضاست. عد‌م عملکرد خوب شرکت‌های بیمه‌ای باعث نبود تقاضا برای شاخه‌های جدید و عدم استقبال خوب مردم می‌شود.

عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد تاکید کرد: عملکرد بیمه باید به گونه‌ای باشد که مردم مزه خوب خدمات بیمه‌ای را چشیده باشند.

وی ضمن اشاره به پایین بودن بیمه در کشور ما در مقایسه با کشورهای توسعه یافته، بیان کرد: متاسفانه یکی از مشکلات صنعت بیمه در جامعه ما، مساله پرداخت خسارت مردم است، به طوری که تفاوت در هنگام عقد قرار‌داد با بیمه‌گذار تا هنگام پرداخت خسارت به وی وجود دارد.