در بانک ملت
سامانه خدمات بانکداری متمرکز در بخش ریالی کلید خورد
گروه بازار پول- مدیر امور طرح و برنامه بانک ملت اعلام کرد که بخش ریالی سامانه بانکداری متمرکز این بانک پایان آذر ماه سال جاری تکمیل و به بهرهبرداری کامل رسید.
به گزارش روابطعمومی بانک ملت، علیرضا لگزایی در جمع روسای حوزه این بانک در سراسر کشور در محل هتل فردوسی تهران، میزان این سرمایهگذاری در هر حوزه بانکداری
الکترونیک توسط بانک ملت در سال گذشته را بالغ بر ۷۰۰میلیارد ریال ذکر کرد و گفت: از ابتدای ماه جاری، تمامی خدمات ریالی از طریق سامانه بانکداری متمرکز به مشتریان ارائه میشود.
وی تعداد دستگاههای خودپرداز بانک ملت را یکهزار و ۸۱۵ دستگاه عنوان کرد و افزود: تاکنون بالغ بر یکمیلیون و ۶۸۳هزار فقره حساب جاری الکترونیک ملت (جام)، چهارمیلیون فقره حساب کوتاهمدت الکترونیک، چهارمیلیون و ۳۰۰هزار فقره حساب قرضالحسنه الکترونیک و سهمیلیون و ۴۳۵هزار فقره حساب بلندمدت الکترونیک در این بانک گشایش شده است. مدیر امور طرح و برنامه بانک ملت ادامه داد: تعداد پایانههای فروشگاهی نصب شده از سوی بانک ملت نیز تاکنون ۱۰۲هزار و ۱۰۰ دستگاه و تعداد کارتهای بانکی صادره ۸میلیون و ۳۰۰هزار فقره است.
وی با اشاره به ایجاد امکانات جدید برای افزایش سطح رضایتمندی مشتریان بانک ملت، اظهار داشت: بر این اساس، دارندگان حساب جام میتوانند از هر شعبهای دسته چک دریافت کنند ضمن این که این اختیار به آنان داده شده است
که مشاهده صورت حساب جام خود را در شعبههای دیگر غیرفعال کنند.لگزایی از تایید مبلغ چک از سوی مشتریان به صورت اختیاری و اجباری به عنوان امکان جدید دیگر بانک ملت خبر داد و یادآور شد: با فعال شدن این امکان، تا زمانی که مشتری، چک خود را از طریق اینترنت تایید نکند، آن چک قابل وصول نخواهد بود.
وی در عین حال اضافه کرد: سرعت انجام تراکنش از طریق پایانههای فروشگاهی بانک ملت نیز افزایش یافته و مزیتهای دیگری چون واریز آنی وجوه و واریز سه بار در روز وجوه به حساب پذیرندگان نیز به امکانات این دستگاهها افزوده شده است.مدیر امور طرح و برنامه بانک ملت با اشاره به رتبه اول این بانک در مبلغ تراکنشهای انجام شده از طریق پایانههای فروشگاهی، اضافه کرد: بانک ملت از لحاظ تعدد تراکنشهای انجام شده از طریق این پایانهها رتبه دوم و از نظر تعداد این دستگاهها رتبه سوم را در اختیار دارد.وی افزود: بانک ملت از لحاظ تعداد کارتهای بانکی هماکنون در رتبه چهارم قرار دارد که بر اساس پیشبینیهای صورت گرفته، تا پایان سال به رتبه دوم صعود خواهد کرد. به گفته لگزایی، بانک ملت در میزان استفاده از سامانه ساتنا نیز رتبه دوم نظام بانکی را به خود اختصاص داده است.
وی تاکید کرد: عملکرد بانک ملت در بخشهای مختلف نشان میدهد که این بانک در حوزه بانکداری الکترونیک، حرفهای زیادی برای گفتن دارد و تاکنون نیز در بسیاری از زمینهها پیشتاز بوده است.
ارسال نظر