مدیرعامل بانک تجارت گفت: هم‌اکنون منابعی که در اختیار بانک‌ها قرار دارد، نمی‌تواند پاسخگوی تامین مالی کلیه طرح‌های زودبازده، غیرزود بازده و نیمه تمام باشد. «مجیدرضا داوری»‌ در گفت‌وگو با برنا، با بیان این که چنانچه برداشت بانک‌ها از خزانه بانک مرکزی بدون ضابطه باشد قطعا آثار تورمی بدی به دنبال خواهد داشت، افزود: لایحه ۱۵‌هزار میلیارد تومانی، تمهیدات بانک مرکزی در خصوص اوراق مشارکت بازخرید شده بانکی و فروش اموال مازاد بانک‌ها می‌تواند کمک قابل توجهی به سیستم بانکی کند.

مدیرعامل بانک تجارت با اشاره به هماهنگی وزارت اقتصاد و بانک مرکزی برای حل مشکل نقدینگی بانک‌ها تاکید کرد: بانک ها عمده تلاش خود را در جهت بهبود روند تسهیلات از طریق اعطای خط اعتباری به سرمایه در گردش واحدهایی که از بازگشت سرمایه برخوردار هستند، می‌کند.

داوری افزود: البته منابعی که هم اکنون در اختیار بانک‌ها قرار دارد، نمی‌تواند پاسخگوی تامین مالی کلیه طرح‌های زودبازده، غیرزود بازده و نیمه تمام باشد.

مدیرعامل بانک تجارت با بیان این که تمام سعی خود را بکار می‌بریم تا کلیه طرح‌های نیمه‌تولیدی را به تولید برسانیم، اظهار داشت: با اجرای این سیاست علاوه بر افزایش اشتغال، شاهد رشد تولید و درآمد ملی کشور خواهیم بود.

داوری با بیان این که بانک‌ها طی ۷ ماه اخیر تلاش خود را برای پرداخت وام به کار برده‌اند، گفت: این که گفته می‌شود بانک‌ها وامی به مردم نمی‌دهند را قبول ندارم، چرا که اضافه برداشت ۱۳۰‌هزار میلیارد ریالی حاکی از وام دهی بانک‌ها بیش از توانشان است. داوری با قبول کمبود نقدینگی در بانک‌ها افزود: باید پذیرفت که بانک‌ها به دلیل نداشتن نقدینگی ناگزیر از اضافه برداشت بانک مرکزی شدند.

مدیرعامل بانک تجارت اظهارداشت: اما کمبود نقدینگی به معنای عدم وام‌دهی به مردم نیست؛ چرا که نظام بانکی همواره از طریق گردش پولی به ارائه وام می پردازد.